Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Роми превзеха квартал на София под погледа на МВР
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:240 Предишна Страница 3 от 12 1 2 3 4 5 Следваща »
Sta
16 Авг 2007 02:10
Мнения: 5,780
От: United States
Чудесна дискусия. Заслугата е на циганите, така да се каже.
*
Аз горе долу подкрепям Де Бил-а относно надписа на фанелката, Обаче ме гложди съмнението дали тоя с брадвата може да чете. Щото ако не може, цялата конструкция се разпада. Но дори и да може, трудно е да се предположи че някога я е събличал, за да знае какво пише на гърба. Ясно се вижда че му е фиксирана с брадвата в това положение.
*
Категорично не съм съгласен с йезуита да не се тургало името МУ под всяка тема. Статията е тягостна и расистки ориентирана, може би отговаря на действителнистта. Имаме нужда и от светъл лъч и усмивки и да се разведрим малко.


Редактирано от - Sta на 16/8/2007 г/ 02:12:52

Oraсle
16 Авг 2007 02:13
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Т. нар. министър на вътрешните работи разобличи ли вече чужденците цапащи доброто ни име, че като гледам има български граждани с брадви, вили, сопи и ножове по улиците, които имат нужда от профилактика.
ole-le
16 Авг 2007 02:27
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
"Никой да не вярва на нищо, докато аз не кажа", разпореди се Кънчев

Явно Кънчев е в час с опитите за провеждане на активно мероприятие "Етнически конфликт". Авно избрания метод е манипулация, чрез слухове. Изпълнителите, обаче се оказват силно некадърни.
*
А съдейки по коментарите....кой от форумците го беше казал - "Електората е прост, ама много прост."
lente
16 Авг 2007 03:13
Мнения: 1,189
От: Germany
ole-le, на теб пък какъв ти е проблема!? Ти нали гласува с чиста съвест за антибългарското ДПС...
el mojado
16 Авг 2007 03:22
Мнения: 2,807
От: El Salvador
Малиии боя настана.
Дано не е верен слуха че нямало скинари. Да са ни живи и здрави.
Dinain
16 Авг 2007 03:28
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
Аха, глей какви прелести настават само при слуха за тях. Ако наистина се появят, ще стане чудно
ole-le
16 Авг 2007 03:45
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
lente,
аз съм гласувал и за "Атака"...
*
... но никога не съм гласувал и няма да гласувам за мутри, независимо дали са "архонти" или картофи. Не е важна боята, а какво се крие под нея.
lente
16 Авг 2007 03:50
Мнения: 1,189
От: Germany
Вие какво очаквате да направи правителството с мандата на терориста Доган...
Нали това са неговите кучета. Засега само лаят, но скоро ще започнат и да хапят и ще се налага да излизаме за вреден...
Изгонете турците и комунягите от парламента и властта и нещата ще си дойдат на мястото...
Iezuit
16 Авг 2007 03:54
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Ole-le е търсещ човек. Атака, ДПС, а преди това - СДС и Дедо цар?
ole-le
16 Авг 2007 04:07
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
lente,
Цветелин Кънчев е човека на Доган при циганите. Всичко обаче показва, че той не иска този етнически конфликт и засега успешно проваля сценария за възникването му.
Не е и БСП (защото няма интерес от него), нито НДСВ (защото практически не съществува). Не са нито СДС, нито ДСБ, нито другите дребни "десни".
Остават ГЕРБ и "Атака". "Атака" безспорно има най-голям интерес от такъв конфликт, но не е в състояние да го организира. Съдейки по реакцията на личната телевизия на Бойко Борисов-Картофа - bTV и по мутро-ченгеджийския способ на действие, то той е единственият заподозрян.
ole-le
16 Авг 2007 04:13
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Iezuit,
гласувал съм за различни партии, но винаги с конкретна цел и винаги правилно с оглед на тези цели. Не съжалявам за нито едно свое гласуване през изминалите 18 години. И сега да се върна на всеки от изминалите избори, пак бих гласувал, както съм гласувал тогава на всеки от тях.
Bay Hasan
16 Авг 2007 04:22
Мнения: 8,555
От: United States
Най ми ареса тоа от фотото със секирата и фланелката с надпис "BULGARIA"...
Е, верно, че ако у майка България наистина имаше ИСТИНСКА полиция, то дръжката на таа секира щеше да стърчи от гъзо на тоа бабаит.
Щеше, ама де ти полицаи, га потребет...
ПОЗОР !
metamorph
16 Авг 2007 04:34
Мнения: 3,699
От: Bulgaria
А вчера по Инфо радио цитираха Цветелин Кънчев( таборът? не е ли време да се качва на небето?) който споделил , че "протестът" започнал след като някаква банда наркоразпространители изнудвала, заплашвала и пребило младеж от етноса ром/циганин да им продава наркотиците. След като се посъветвал с родата и им отказал същите хора нападнали негов роднина. Оттам тръгнало всичко.
Вероятно историята е споделена след като скинарите така и не се появиха в квартала.
#
Доколкото съм запознат, при формирането на тълпа действията и емоциите й се подхранват от вече изградени предварително нагласи, формирани на база слухове, със съответните преувеличения, циркулиращи и нагнетяващи допълнително разрушителния потенциал на тълпата, особено ако е мотивирана от самозащита или защита на рода.
Проблемът е , че в такива ситуации би трябвало да има перфектно разработени планове за действие в МВР, изпълнението на които би туширало напрежението и поставило под контрол тълпата( както вероятно се е случвало на някой митинги) и дирижирал донякъде процеса.
Неясен остава въпросът защо не е имало такава намеса . С какви цели е оставена тълпата да вилнее безнаказано? Политически?
morehappyman
16 Авг 2007 04:35
Мнения: 2,666
От: Austria
[/darkred][/size=2]
.......Според свидетели циганите нападнали младо семейство с деца, но в МВР нямаха информация за пострадали. Според друга версия ромите се разгневили от младеж, който хладнокръвно минал край тях, за да се прибере у дома.....
[/size=2][/darkred]
Не знам за вас, ама аз вече не смея да дишам, даже и хладнокръвно

Редактирано от - bot на 16/8/2007 г/ 04:48:24

ole-le
16 Авг 2007 04:47
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
metamorph,
това за наркоразпространителите звучи по-логично. Знаем кой, докато беше главен секретар изби конкурентите си за да установи контрол над тези канали. Знаем кой ползва и разчита на финансиране от тях за надуване на медийният му балон.
Дори и американците го писаха в официоза на Конгреса.
Това донякъде обяснява нещата.

Редактирано от - ole-le на 16/8/2007 г/ 04:52:05

Chicho Dr.
16 Авг 2007 04:58
Мнения: 8,006
От: USA
1. Събитията потвърждават правотата на моята хипотеза, че силно, продължително полицейско присъствие в циганските гета е повече от желателно. На циганите трябва да им се вземе страха. Достатъчно е да се пуснат само 50 червени барети, неограничени, с пълно право на вилнеене във факултето за 8 часа. На другия ден единственото нещо, което циганите ще държат в ръцете си ще бъде парцала за измиване на тротоарите. От кръвта на съплемениците си. В квартала ще е по-тихо от концерт на Вивалди - "Годишни времена". И то това трябва да стане днес, по време на най-големия цигански празник - "Св. Богородица", да ме прощава Бог! Същевременно в квартала няма да се допускат посещения на скинари. 2. Тези събития издигнаха отново авторитета на Атака и най-вече на Сидеров. Дано последните не го пропилеят с лека ръка!
Chicho Dr.
16 Авг 2007 05:11
Мнения: 8,006
От: USA
Между другото нашите трябва да се поучат от опита на САЩ, втова отношение. В момента черните имат повече права отколкото белите. И черен певец може да пее каквото си иска и да обижда белите на "краекър", да употребява думи като нигър, бияч = кучка (произнесена по негърски) и т.н., а белият човек има да се извинява до Второ пришевствие, ако употреби подобни думи. Нещо повече - уволняват го на момента. В САЩ официално има институт наречен Негро институт, който е само за черни от черни. В тази страна от двадесетина години има и закон наречен "Положително действие", по който закон неграта имат задължителна квота на присъствие във всички учебни заведения на страната и на работни места, без значение дали ги бива или не. Но Америка започна макар и бавно да се събужда от този идиотизъм. Мичиган е първият щат, който отхвърли този безумен закон. Ще послдват и други. Навремето комунистите у нас, копираха този закон под формата на постановление "....За нЕкои райони на страната....облекчено приемане във ВУЗ на жители на тези райони...". Имаха се предвид помаци и турци, които се допускаха да следват на квотен принцип, а не по заслуги. Тенденцията сега с циганите е подобна. Това не трябва да се допуска. Най-вече за това, че циганите няма къде да отидат на "екскурзия", а ще трябва да си стоят в България.
starija hush
16 Авг 2007 05:14
Мнения: 5,041
От: United States
Само милиционершата БоБо кмета стои зад тази офанзива.Оште си мисли как да свали режима.Държи за циганите понеже не е сигурен българин да гласува за полицеиската му партия.Затова девиза му е ченгета и цигани обединяваите се за да бъда кмет отново.Факта че полицията не ги арестува означава , че са съюзници с циганите.Зашто баретите биха невини хора по ченоморието за да всяват респект а сега никакви ги няма?Ами заштото са съюзници с циганите.Никакво гласуване за тоя кмет и оставка за пикаештия фонтан!
morehappyman
16 Авг 2007 05:25
Мнения: 2,666
От: Austria
Ама гледайте малко филми ве, ето, и Майкъл Муур казва че в Канада е по добре
garamel
16 Авг 2007 05:39
Мнения: 5,847
От: Bulgaria
sraria hush е прав.
В един град кмета "коли и беси". Той стой зад полицията и нарежда какво да се прави или да не се прави. Щом полицията е пасивна вината е на кмета.
Добави мнение   Мнения:240 Предишна Страница 3 от 12 1 2 3 4 5 Следваща »