Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
молба
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:32 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Николай Скаличански
31 Авг 2007 15:35
Мнения: 4,135
От: Germany
явно на тая система със звездичките и е малка разделителната способност, а и има поне една нова звездичка, (освен ако не съм далтонист де), която я няма в таблицата публикувана там някога от Вас. Но тва не е важно, кажете ми моля за ИПтата, че да мирясам, кой тиквеник тука може да е писал. Аз тук познавам само една българка, но надали е тя.
Николай Скаличански
31 Авг 2007 15:39
Мнения: 4,135
От: Germany
Това че е прав е лошо. Значи няма проследяване работата.
А принципно когато човек се свързва с модем в интернет всеки път се дават различни ИП адреси, ама те не извират нали. Възможно ли е теоретически, когато един човек се е свързал от един ИП адрес, то на другия ден ако този адрес е свободен, някой друг да го използва и да изглежда, че това пак е първия човек? Ако питам глупост не ми се сърдете, но според познанията ми, не виждам противоречие.
bot
31 Авг 2007 15:41
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Вижте, не мога да ви публикувам IP-тата, камо ли пък публично, дори и да е по Ваша молба. Ако искате да си го посочите, то питайте сисадмина и си го напишете.
При това аз никъде досега не съм казвал, че сте писали оттам, откъдето пишете в момента, а откъде пишете, когато не сте на работа, предполагам, че знаете по-добре от мен.
Николай Скаличански
31 Авг 2007 15:47
Мнения: 4,135
От: Germany
Да пиша и от другаде, но няма начин да съм писал от там между събота когато писах за Дончо Цончев поста си и понеделник вечер. А и от другото място се свързвам с модем и до колкото знам, няма постоянен ИП адрес. Освен това някога ползвах в различно време 2 други акаунта тук, но даже и паролите не помня, а и не съм ги ползвал с месеци, така че няма начин парола случайно да е била запомнена в браузъра.
Или паметта ми тотално ми изневерява да не помня, как съм писал въпросното съобщение, но пък уж функционира добре. Или наистина е станала някаква странна грешка, която не мога да си обясня. Все пак ако имате време ще ми е интересно да разплетем историята. Аз не мога да се примирявам, когато нещо ми е неясно.
bot
31 Авг 2007 15:52
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Не приемайте толкова надълбоко разпространен казус и при други форумци... пък и аз не се сещам какво сте писали за Дончо Цончев в събота, твърде вероятно е дори да не съм ви чел, но се примирявам някак си.
Николай Скаличански
31 Авг 2007 15:57
Мнения: 4,135
От: Germany
Eee различно е, да не помните чужди думи е по-скоро нормално, но да не помни човек собствените си думи ... причина за безпокойство.
Освен това вие сам казахте, че санкцията е заради писане от друг ник, а аз и за Д.Ц. си писах от моя. Натиснете тук а и надали това ми мнение е било проблематичното, защото много други хора се изказаха доста по-негативно от мен, моето мнение беше по-скоро наивно и детско, от колкото нещо невъздържано и грубо. Така че не от там явно идва проблема. Поне да знаех от какъв акаунт е писано, дори без емейл, тогава ще провея нещата чрез гугъл и сам без ИПта, както ме посъветвахте.
bot
31 Авг 2007 16:03
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
В събота не съм ви чел, защото се бях отдал на заслужена почивка, но бях сложил един колега от съседната стая да преглежда, ако има нещо нередно (макар че не вярвам да си е дал много зор, бях го натоварил и с други работи) . Но твърде вероятно е той да ви е чел задълбочено, ако мнението ви е било интересно и поучително. Имах предвид, че се примирявам с това, че не разбирам какво общо има със случая събота.
bot
31 Авг 2007 16:12
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Досетих как да ви покажа какво се вижда за вашия IP-адрес, без да го видят другите участници. Погледнете ми подписа:



Николай Скаличански
31 Авг 2007 16:38
Мнения: 4,135
От: Germany
Благодаря за помоща с ИПто да видях го, т'ва да се рови човек в такива работи е наистина зарибяващо. Сега разбирам защо и как се става бот.
Със случката се примирявам и аз тогава. Само за последно Ви моля да не бързате да ме банвате, в някакво подобно положение, аз от своя страна ще се старая да не си заслужавам това. Нямам намерение да правя шмекерии, а и не съм го правил, може и да съм параноик, но ... кой знае рано или късно всичко това може да бъде използвано като компромат.
Може би е добра идея в бъдеще, когато даден постинг се изтрива, вместо това да се прави с пълно премахване на поста, да си остава на мястото някакъв линк към въпросния архив и а връзка с емейла на дадения потребител, (или да му се праща известие на емейла) за да знае той поне КОЙ му постинг е изтрит и по коя точка, та да си извади някакво заключение защо. Санкциите принципно имат смисъл само ако са поучителни, а не овъзмездяващи. Защото видях в ПОМОЩ, че има и други хора, които са се чудили, защо са им трити постинги.
Приятен уйкенд!
н.
Николай Скаличански
31 Авг 2007 16:49
Мнения: 4,135
От: Germany
я да видя дали съм научил сега новия урок.

bot
31 Авг 2007 17:06
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
:-)
Добави мнение   Мнения:32 Предишна Страница 2 от 2 1 2