Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Семейните разходи през юли нараснаха със 150 лв.
Добави мнение   Мнения:2 1
Ba4kator
15 Сеп 2007 09:10
Мнения: 175
От: Bulgaria
По малоумна и безсмислена статистика не бях виждал.
Filco
15 Сеп 2007 09:50
Мнения: 299
От: Bulgaria
Как да са в ред нещата, когато Статистическият ни Институт, който би трябвало да борави с прецизен математически апарат и да дава обективна информация е политизиран и дезинформира.
Освен че дезинформира и спомага за по-жестоко ограбване на огромната част българи.
Знаете, че управниците съобщиха, че бюджетни заплати, пенсии и др. ще се повишават не от нчалото, а от средата на бюджетната година и то с по 50% от инфлацията и 50 % от ръста на нещо друго!
Нали се сещате какво става Реалното увеличение цените на това, за което си харчи парите наемният работник, учителя, мед.сестрата, пенсионерите и др. нараства годишно с 40%, а НСИ ще обяви официална инфлация за 2007 г. много под 10%.
И какво? Реално за 2007 г. голямата част българи стават много, ама много по бедни от всякога до сега! Инфлация няма! Има самп ултра-дясно прерзпределени на благата в обществото. Вземане от бедните и даване на прекомерно увеличена норма на печалба на активният капитал!
Все пак надежд има! В Непал и Бнгладеж доходите с далеч по-ниски, но държавите съществуват и там някакъв промил богаташи живеят добре!
Добави мнение   Мнения:2 1