Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Стойчо обви ЦСКА в мълчание
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:90 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5
James W.
16 Сеп 2007 21:20
Мнения: 12,688
От: Gibraltar
ЦСКА показа как "озверяването" води до "организация"
Съб, 2007-09-15 20:25
Защо му е на Младенов да се хаби да прави футболен отбор, като той е специалист по втория начин. И още нещо – това не е автентичният Пирин, а един услужлив благоевградски търгаш

Явно трите години суша са озверили армейците и те са готови на абсолютно всичко, за да прекратят унизителното пълзене в подножието на върха. Рязкото отдръпване на Пирин през второто полувреме, внезапното падане на мотивацията, приятелските шпалири, съпровождащи нападателите на ЦСКА, всичко това събуди носталгията по не толкова далечни времена, когато армейците накрая пиеха шампанско, а за останалите оставаше горчилката от отровените шампионати.

През сезон 2002/2003 година картината бе подобна. Течеше трета година от управлението на Васил Божков, а армейците все още нямаха злато във витрината си. Дойде Стойчо, хвърлиха се милиони за селекция и целта бе обявена. Не стигна това, но и планът "Барбароса" бе подплатен със сериозна организация, разпростряла се на всички нива извън зеления терен. Настъпи времето на "велизарките" и тринадесетте поредни победи. Така се стигна до директен мач с Левски на "Армията", пълната мобилизация и сектантската еуфория около клуба помогна той да бъде спечелен. Още повече, че мотивацията на сините не бе на необходимото ниво.

Сега историята се повтаря – развръзката ще е в 14-ия кръг на "Армията" срещу Левски. Дотам ЦСКА ще стигне без грешка и дори да не спечели ще остане на благоприятна позиция за поход към титлата през пролетта. А ако вземе двубоя – всичко ще е решено... Според плана на Стойчо, който явно добре е преценил положението, за да каже още в първия кръг, че шампион ще е ЦСКА...

Въобще Стойчо Младенов се превръща в специалист по кризисните ситуации, които изискват реакция по "по-другия начин". За какво му е на Стойчо да се хаби да гради отбор, който да може да играе ако не модерен футбол, то поне някакъв приличен футбол? По-важно е да има текучество на финанси, пълен картбланш и съответната подкрепа от ръководството, което да осигурява благоразположени съперници в по-решителните моменти.

Като се има предвид, че в последните три години от водещите отбори единствено Локо София се изкуши да кривне от правия път, сега ЦСКА пак се превръща във флагмана на мрака. Заради грандоманските червени амбиции обаче ще гледаме Европа отдалеч, националният ще е на нивото на Молдова, Словения и Албания, а футболистите ни ще се котират четвърта и пета ръка. Жалка история, а случилото се в Благоевград е жалка битова история.

В този смисъл аплодисменти за Литекс, който във Варна показа, че няма намерение да прави глупости и да последва светлия армейски пример. А каквото и да се говори за Левски, от обявяването на План 2007 досега сините не са се поблазнили да залитнат по лесното. Въпреки горещата ситуация в края на миналия шампионат, те си позволиха да губят точки с Берое и Ботев и въпреки огромното си превъзходство - да доведат нещата до един-единствен решителен двубой.

Но ЦСКА не е с идеологията на Левски и ще трябва да се свиква, че червените няма да променят стратегията си. Не случайно се надигна гняв срещу подмяната на соцхимна на отбора. В ЦСКА си тъгуват по комунизма и това е. Той им даваше титлите, той пази и спомените за тях, и методите, и средствата, той казва на останалите как се постъпва, когато си срещу ЦСКА... И всичко е хубаво, когато миналото се завръща, а насреща си имаш евтин тим като Пирин/Македонска слава/Симитли... Плюс резонната подкрепа от винаги на разположение съдийски легион.

Но кой друг, ако не ЦСКА? В този клуб успехът е издигнат на пиедестал и оттам нататък всичко е позволено. Какво ще ни се навира в очите някакъв си феърплей...

Ефрем Димитров, "Дон Балон"
БЕВЕРЕН
16 Сеп 2007 21:20
Мнения: 3,866
От: Bulgaria
И космоса и терена и ...световната конспирация, всички мразят говедоретата!!! Не винете Доко-Доко, той списва от ДонБалууун, а това вече си е диагноза!!!!
James W.
16 Сеп 2007 21:21
Мнения: 12,688
От: Gibraltar
епа нема Килър,
проблеми има само в ЦСКА и затова сме на първо място в класирането..
James W.
16 Сеп 2007 21:24
Мнения: 12,688
От: Gibraltar
некой драскачи виждат заговор и купуване на мачове, ама да се сетят какво говореха миналата и по-миналата година като левски беше шампион. Некой форумци да си спомнят как наричаха ГА с неговите теории.. сега палачинката се обърна и запчха нова песен. Жалка история..
gowedokiller
16 Сеп 2007 21:25
Мнения: 5,080
От: Bulgaria
... Амин, дай Боже все така да е още 20-тина години подред, Джеймс
Ние все така да сме в криза, а при геренчетата всичко да си е на мястото
gowedokiller
16 Сеп 2007 21:30
Мнения: 5,080
От: Bulgaria
А къде изчезнаха опонентите? Май се свряха на мечката у пЕчката Мишоци!!!
Lowec
16 Сеп 2007 21:35
Мнения: 14,522
От: Zimbabwe
James W.
16 Сеп 2007 21:37
Мнения: 12,688
От: Gibraltar
перат жълтите екипи...

ае лека ви вечер.
bgtopidiot
16 Сеп 2007 22:03
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Чудя ви се кво се занимавате с All the Tired Horses (нямаше дузпа за ФК Левски, щото Бела не вкара гол) при положение, че Славия и Ботев направиха страхотно шоу
Добави мнение   Мнения:90 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5