Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Изтриване на мнения
Добави мнение   Мнения:9 1
BroodWar
26 Сеп 2007 11:57
Мнения: 2,403
От: Bulgaria
Скъпи боте,
страхувам се, че съвсем преднамерено и злонамерено изтриваш и редактираш мненията ми.
По каква причина днес ми бяха изтрити две мнения?
Да не би да е поради безпомощност?
Или съм нарушил неписано правило?
-=-
При цялото ми уважение към форума на СЕГА, започвам да се съмнявам в пристрастия.
Моля, опровергай ме!
bot
26 Сеп 2007 12:09
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Страхувам се, че при тези ви усещания ще продължавате да трупате изтрити мнения. В случая бяха по т.1.1, но мисля, че ако бяхте прочели внимателно форумните правила и сами щяхте да се "досетите" .
Препоръчвам ви да пишете мнения по дописките без да задълбавате особено в работата на модераторите и предполагам, че тези ви притеснения бързо ще отминат. Самата идея, да очаквате, че модератор ще тръгне да ви опровергава е абсурдна, тъй като това предполага наличие на някакъв спор. Под такъв постинг на участник като този, който сте написал тук, вариантите пред всеки модератор са три: 1. да ви отговори, 2. да не ви отговори, 3. да го изтрие (за обида на модератор) .За опоненти в спорове ви препоръчвам участниците във форума.

Редактирано от - bot на 26/9/2007 г/ 12:12:32

StarCraft
26 Сеп 2007 13:49
Мнения: 2
От: Bulgaria
aka BroodWar -> след поредният бан за изтрити мнения
-=-
благодаря за вниманието, моля за извинение ако наистина мислиш вариант 3 за уместен в случая, аз самия нямам никакво намерение да обиждам.
Затова ми е обидно когато изчезват мнения като "форумът е по добър от вестника" (под статия от форума) или "тази снимка е за да информира какво е скрито между редовете" (под снимка несъответстваща на заглавието).
След което 6+3 дни бан и спам филтър за адреса ми.
Спор няма, просто искам яснота.
Това е всичко.
StarCraft
26 Сеп 2007 13:50
Мнения: 2
От: Bulgaria
между другото,
какво означават звездичките под акаунта BroodWar?
bot
26 Сеп 2007 13:59
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
1. Този ник е баннат по т.2.5. Оставям ви стария засега като изключение. Ако имате някакви въпроси през периода на изтърпяване на санкцията, , които да изискват спешна намеса на модератор, то можете да ползвате мейла.
2. По втория въпрос ви препоръчвам да ползвате търсачката, за да не задавате въпроси, на които вече е отговаряно десетки пъти. Наистина изпитвам остър недостиг от време и имам всички основания да смятам многократно повтарящите се въпроси, на които вече е отговаряно, за flood. Натиснете тук
bot
26 Сеп 2007 14:12
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
P.S. като допълнение към горния ми отговор, тъй като имаше доста оплаквания от участници, че не могат да се справят с търсенето чрез форумната търсачка.
Ако изпитвате затруднения, то можете да ползвате и Google, форумът периодично се индексира от гугълботовете. Ето го отговорът на Google в конкретния случай: Натиснете тук
BroodWar
01 Окт 2007 16:07
Мнения: 2,403
От: Bulgaria
допълнението беше необходимо, но не съвсем достатъчно.
Предложение: Няма ли да е по лесно просто да има възможност за увеличаване на обхвата на търсене до "Неограничен" тъй като тези 30 дни са доста ограничени (меко казано)
bot
01 Окт 2007 16:20
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Не мога да взимам отношение специално по този сайт, има си технически администратори от фирмата Скайкод ООД, осъществяващи подръжката на сайта на вестник "Сега" и форума му, към които можете да се обърнете с това запитване.
Мога само да ви кажа моето предположение, че голямата база данни (SQL-таблиците) на форума вече затормозява сериозно форумния скрипт (основата му е отпреди десетина години) , и по-специално функцията "търсене" . Вероятно, в резултат на това са били въведени ограниченията. но повтарям, че това е само мое предположение защо така е направено и може да не е вярно. Най-актуален отговор могат да ви дадат техническите администратори.
blag009
12 Окт 2007 21:46
Мнения: 230
От: Bulgaria
Имам един интересен въпрос :
-Може ли дълги години да си фен на един форум , и накрая така да те изгонат от него , че дори не можеш да ПРОЧЕТЕШ новините на електронната медия?
Визирам конкретна електронна медия МЕДИАПООЛ?????
Не знам до колко някои еврейски граждани + един не реализиран разведчик на ЦРУ + един изкуфел професор по радиохимия , така да ме резнат , че са убедили СТОЯННА ГЕОРГИЕВА шеф на медията де не ме допуска дори и ДО новинорският СИ сайт!!!!!!
Възмутен любител на интернета.
Кибик Блаже
Добави мнение   Мнения:9 1