Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Help
Добави мнение   Мнения:2 1
WC_designer
03 Ное 2007 22:00
Мнения: 914
От: Bulgaria
та тaка е и в пиесата на Grand Funk Railroad -People Let's Stop The War и понеже е няма7пиесата/ то тази дано е нецензурирана преди да удариш катинара

***





I'm Your Captain



***

p.s. bot , много грубо по дяволите , и ние сме хора
bot
03 Ное 2007 22:42
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Ами ние на Кеворк Кеворкян ли ви приличаме?
От 10 въпроса един наистина се нуждае от отговор и точно заради него бе създадена тази рубрика. Останалите бла-бла, гордост и предразсъдъци и т.н. Има "Теми на форумците" , също така няма никакъв проблем модераторите да се изявяват като участници, но не мога да разбера защо модераторите трябва да се изявяват като събеседници и при изпълняване на служебен ангажимент? Не мога да разбера защо жертви на най-новата образователна система, все още незавършили средното си образование, ми пишат "ботко, излагаж се, одкаде се зехте такива уроди!" Защо който и да е смята, че може да ми повлияе на решенията, заплашвайки ме по партийна, познанска и не знам си каква друга линия, проправяща си път между двете му полукълба?
Модераторите във всеки форум имат ясно определена конкретна задача - да модерират (това означава да редактират и трият мнения и да налагат санкции, ако даден участник прекали) . Никога в този форум не са правени проблеми за отваряне на тема "Имам въпрос!" (нещо, за което ще си платите скъпо в повечето от форумите и то съвсем резонно) . Никога в този форум не се е взимало модераторско решение на база лични или служебни отношения с когото и да е. И накрая какво? - всеки се смята за способен да дава тон за песен и да влиза в "Помощ" за да си начеше егото, мерейки се по познания на форуми и вицове с модератор.
Мерете се с останалите събеседници. Вече съм го казвал - като събеседник съвсем спокойно ще ви подмина, когато не ми изнася да навлизам в подобни препирни и нямам време за губене. Като модератор не мога, тъй като диалогът е служебен и е на принципа "въпрос - отговор" . На въпрос в служебна рубрика или трябва да се даде отговор, или да се изтрие, ако не отговаря на условията, но не може да се подмине. Ако се изтрие - увеличава шанса за бъдеща санкция за участника. Ако се отговаря - отнема ценно време, което повечето от нас са длъжни да отделят и извън форума, особено пък през уикендите.
Затова се преминава към този формат - ако има въпрос участникът създава тема, отговаря му се е и ако проблемът му се реши с отговора, то темата се заключва. Така и останалите участници лесно ще намерят отговорите на въпросите, които вече са поставени вместо да се ровят във форумно-модераторски чатове от по 20 страници.
Добави мнение   Мнения:2 1