Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Достатъчно важно за отделна тема
Добави мнение   Мнения:3 1
yapayapa
25 Ное 2007 05:41
Мнения: 2,222
От: Belgium
Bot, БОТ, Боте, не зная и не ме интересува чак толкова, но из твоя домейн се шири май кретен (я форумец, я редакционен агент).
Смятам, достатъчно ясно го показах, мислиш ли, че достатъчно нормално ще си живеем и така?
За да не замърсявам допълнително и излишно форума, става дума за поста:
Ех, тъпунгели от СЕГА,
Значи, ако нямате мнение, някой друг ще ви го осигури!
Някога човек даже и да имаше мнение, барем не беше съгласен с него.
Оказва се, тази тема "Юшченко зове на бунт" аз съм я приключил и "затворил" (виж: http://forum.segabg.com/topic.asp?whichpa ge=5&topic_id=71849) без да съм участвал в нея. За което няма как да не благодарян все пак, признание усещам някакво?, или се заблуждавам? Добре, за едната свобода и съвсем безхаберно:
Това наистина е забавно.Не за нещо друго, просто, защотот това горното от 30.11.2004 г. 03:50:26 не ми е известно, ни съм го писал.
Предполагам, оло да се е вбесил че си разигравате туканка уюрука без да го питатете него, главния куровеец по украинските въпроси.
Здрасте , оло, как е оная част. Дръш се у форма што е време. Бунт, бунт, бунт.. Bund.. HEIL!

който нацвъках преднамерено на различни места с надеждата това да предизвика някакв реакция.
Защото аз действително не мога да знам вие ли контролирате форума и съдържанието му или външен хитрец може да го хакне, колкото и без значение да е това. В крайна сметка, върховно е националното законодателство, хм, замислям се, може би, творчество, да, законотворчество май ще е по-добре, и, преди сичко, отговорните задачки по бурбътъ с тероризъмъ. Привет.


bot
25 Ное 2007 12:15
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Темата беше от 2004г. и затова бе заключена, тъй като няма свободен ресурс да бъде модерирана 3 години по-късно, камо ли през уикенд.

P.S. Сега проверих и причината за заключването й. Нямате нищо общо с това. Снощи е имало мнение на нов участник, който е писал на транслит, а подобни мнения се модерират по т.1.8. На нови участници обикновено се обяснява допълнително първите пъти, че не трябва да правят така, но в случая е било събота, а в събота рядко се обяснява каквото и да е под самите дописки. Съответно, мнението му е било изтрито, тъй като не е било на кирилица и темата е била заключена, за да се предовратят други постинги в нея. Практиката показва, че след като една тема се вдигне нагоре с нов постинг, дори и след като той се изтрие, тя пак си остава с актуализираната дата и доста участници се подвеждат да пишат в нея, тъй като смятат, че е нова. Затова подобни стари теми се заключват, ако някой постинг в тях е провокирал намеса на модератор.

Редактирано от - bot на 25/11/2007 г/ 13:00:06

bot
25 Ное 2007 12:31
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Сега ви погледнах " досието" и се оказа, че наистина се нацвъкали и други теми във форума с флуд и обидни реплики към вестника. Те ще бъдат изтрити когато имам време, а смятам, че и няма да ви учуди и едномесечния бан, логично следващ след тази проява.
Добави мнение   Мнения:3 1