Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
До администраторите
Добави мнение   Мнения:4 1
uragana
26 Ное 2007 02:08
Мнения: 7
От: Bulgaria
Прощавайте за безпокойството!
Разбирам, че работата Ви никак не е лека. Имам впредвид, недобросъвестните участници във форумите. Самия аз, въпреки че претендирам за високата си култура, на веднъж дваж съм се изпускал да изкажа мнение във форум, което не е съобразено с общоприетите морални норми. Разбира се, благодарен съм на Вашите колеги, които своевременно ме коригираха.
В този форум, участник ме обиди. Написал е неприлична дума по мой адрес. Предполагам, че не сте я засекли, порад това, че той умело я е слял с друга буква. Няма ли начин да се създаде и такава търсачка, която да може да следи и тези "скрити послания" във форума.
Аз му видях имейла и го поканих на среща. Едва ли някой ще спечели от всичко това. Дуелите са забранени много от отдавна със закон, но аз си има чест и не се притеснявам от последствията. Мисля си, че ако успявате навреме да тритете такива обиди ще спестите наранявания на такива безумци, които рискуват да обиждат непознати хора, като не знаят на кого ще попаднат. В случай този човек е застрашен, ако не благоволи лично да ми се извини. Лека работа!
С уважение: Новаков
novakov@gyuvetch.bg
bot
26 Ное 2007 02:16
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Дайте линк към мястото, където е изписана неприличната дума. Ако сте прави, то е далеч по-приемливо опонентът ви да получи временен бан, отколкото да го наръгате с рапира или да го млатите fechten у електрофиксатора, дордето му дойде акъла.
uragana
26 Ное 2007 03:02
Мнения: 7
От: Bulgaria
Приемам, че може да съм го подбудил с обръщението "младеж", но доколкот виждам преди две седмици сте му наложили друг Бан.
Ако прецените може и на мен да ми поставите наказание. Правилата са за всички.
Много Ви благодаря!
Леко дежурство.
http://forum.segabg.com/topic.asp?topic_i d=129695
"Старшината" ме нарече Дзадник. Не мога да го преглътна. Според мен трябва или да го опровергая или да го оправдая, т.е. да се съглася, че съм такъв. А човека, за когото писах в началото на темата според мен може да свири. Днес гледах на запис фолклорното предаване по БНТ- Канал1 излъчено на 22 септември тази година. Предаването е: "Иде нашенската музика". Там специалисти и доценти по музикални дисциплини се изказаха положително за него.
bot
26 Ное 2007 03:06
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Според Библията е по-добре да пуснете хляба по водите, но ако дадете линк към това изказване, то ще бъде изтрито (с всички произлизащи от триенето последствия) .

P.S. видях линка (скриптът ви го беше насякъл) и изтрих въпросния постинг.

Редактирано от - bot на 26/11/2007 г/ 03:08:42

Добави мнение   Мнения:4 1