Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Външно вдига парите за дипломатите в пет държави
Добави мнение   Мнения:13 1
simo
22 Дек 2007 02:58
Мнения: 8,455
От: Jamaica
а сега ако некой ме светне за чий ни е посолство в куба ептен ще съм доволен.
parrot
22 Дек 2007 12:52
Мнения: 27
От: Bulgaria
Ами да, по-добре в Миами, там има повече кубинци...
crow
22 Дек 2007 13:14
Мнения: 773
От: Bulgaria
А някой ще ми каже ли за чий *** въобще поддържаме посолства ??! И без това никаква работа не вършат...
Бай Иван
22 Дек 2007 13:42
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
В ЕС въобще трябва да се закрият посолствата. То е все едно в Пловдив и във Варна да открием български посолства. Навремето СССР нямаше дипломатически представителства в столиците на съставните републики. И САЩ нямат посолства в различните щати. Ще има Президент на ЕС, външен министър на ЕС, има Комисия (министерски съвет на ЕС), за какво са посолствата, защо се харчат тези огромни средства за нищо не правещи освен вътрешни интриги "дипломати"
В ЕС може да има най–различни представителства на фирми и организации, както и работещи в общи за ЕС централи (Брюксел. Страстбург, Хага), но за чий х.. е посолство в Мадрид, Лондон, Рим? Достатъчно е консулство с необходимия компетентен персонал, което да обслужва българите там. След като ЕС има вече единна външна политика, както и външен министър, то напълно излишни са посолствата в останалите извън ЕС страни. Каква политика ще провежда там България различна от тази на ЕС??
Би трябвало, а то ще стане да има в тези страни само посолство на ЕС. То ще стане и мисля няма да е далече и тогава ще има рев, сополи и сълзи на наши "дипломати". Както се затвориха фри шоповете, така ще се затворят и посолствата в рамките на ЕС. Но докато ги има да им е сладка баницата на държавната трапеза.
гюнер
22 Дек 2007 13:50
Мнения: 224
От: Bulgaria
Боят настанаааа - тупкат сърца нии...
Хинин
22 Дек 2007 20:51
Мнения: 4,146
От: Bulgaria
Бай Иване, как испускаш най-същественото!!...Как да се закрият посолствата в страни в ЕС? Ами нали трябва да се назначават на държавната ясла наследници, братовчеди и друга роднинска пасмена!!Ще им се увеличават парите, ще се намаляват нашите пари....Романтика....Лошото е , че ние, електората, не можем да разберем високите идеи на РЪКОВОДИТЕЛИТЕ.....И какво лошо има Силистра да има посолство в Благоевград и обратно...Ама си закостенял назадничав индивид, противник на прогреса......
Роки
23 Дек 2007 10:49
Мнения: 1,102
От: Bulgaria
Състоянието на българската дипломация изцяло отговаря на равнището на култура на съвременната българска нация.
Когато идиотите в сайта пишат Куба с малко "к" /куба/, то това трябва да ни подскаже, че такова е състоянието на култура и грамотност и на съвременните безполови, неясни, безидейни и случайни български дипломати - рожби на мама, на баба и на майната им. Расли на фасул и леща, докопали се до местата зад граница, тези келеши никога няма да бъдат дипломати - такива, каквито знаем от историята. А именно - културни, образовани, начетени, с по два западни езика, представителни, умерени, демократи по душа, обаятелни, с чувство за мярка, незабравящи откъде са произлезли, стремящи се към съвършенство български граждани.
А те са като Кирчева - бившата актимистка на БЗНС, която продаваше вино насред Берн, като Наумов, който биеше подчинените си дипломати, те са хулигани, сексуални маняци, отпуснали му края, те са крадци, типове и безкрупулни простаци. Без езици, без познания, без свян и надминаващи бай Ганьо пияндурници, далавераджии, мутри и излишни, вредни хорица.
pasiv
24 Дек 2007 13:43
Мнения: 1,985
От: Bulgaria
crow,
нал трябва и мутрите да отмарят негде, добре платено
pasiv
24 Дек 2007 13:50
Мнения: 1,985
От: Bulgaria
Роки,
и кат запишеш куба с голямо К и какво, може и с главни букви да я изпишеш и какво? То Хамериката както и да я изпишеш нема да заприлича на българията
gabito
25 Дек 2007 15:44
Мнения: 695
От: Bulgaria
Е, посолства трябва си има, но пък персоналът им е бая раздут.Нали като стане проблем зад граница, пак на тях звъниме.....ама да очакваме да ни свършат работа...
simo
27 Дек 2007 15:34
Мнения: 8,455
От: Jamaica
бахмах, два езика стигат ли? ного ниско са паднали критериите на форумните интеуектуауци да му се не види.
Born
28 Дек 2007 14:45
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
Pasiv,
Грамотността е и уважение към ближните. Не ти зная името, но ако се обръщам писмено към теб и ти напиша името с малка буква, едва ли ще ти е приятно. А пък кой знае! Може и да ти е даже кеф.
Whitest boy alive
28 Дек 2007 18:40
Мнения: 228
От: USA
Дипломатите, са голяма работа.......не правият разлика между Бил Бърг и Айсбърг, но пак пълнят гушки, трупат за старини и най вече страшно излагат родината сас супер прояви нон-стоп.

Един веднъж беше сложил 3 пуйки(замразени тестествено) в един сак и на самолета....

Добави мнение   Мнения:13 1