Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Бих искал да знам защо беше редактирано мнението ми
Добави мнение   Мнения:4 1
Kie
17 Яну 2008 01:02
Мнения: 149
От: Bulgaria
Уважаеми bot,
Мнението ми към статията Клип за възрастни беше редактирано по неизвестни за мен причини.
Внимателно препрочетих форумните правила и не мога да видя основание за действията Ви.

Успях да разбера, че мнения, които съдържат bot се изтриват автоматично (във вестника). Навярно, това обяснява изтритото ми мнение от днес.

Забелязах, че сте редактирали няколко мнения под въпросната статия.
До днес имах впечатление, че форума на Сега е място, където читателите могат свободно да споделят мисли и чувства (разбира се, съгласно установените правила).

Надявам се да ми помогнете да запазя това си впечатление.
bot
17 Яну 2008 01:10
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Да, правилно сте се ориентирали за причините. Вашето мнение бе изтрито, тъй като коментирате действия на модератор извън рубрика "Помощ" или по мейл (т2.4 ) .
Повечето от останалите форумни мнения бяха редактирани по т.1.1 . Едно е да се даде сравнение и всеки да си прави изводите, друго е да обиждаш автор. По същата логика бих могъл да цитирам същия автор, който е написал нещо много близо до спорното и го е направил още през 2003г. , но първо, не ми е работа, а второ, това би предизвикало нападки защо авторът се повтаря. Така че угодия няма, единственото обективно нещо в случая са правилата и съответно се следи за спазването им.
Kie
17 Яну 2008 01:44
Мнения: 149
От: Bulgaria
Настоявам, че оригиналното ми мнение не съдържаше нито "обидни коментари", нито "оскърбления" към когото и да било. Възможността автора да е взаимствал от посочените източници е повече от очевидна. Очевидно е също и преобладаващото мнение, че това отговаря на истината. Разбира се, аз нямам за цел да убеждавам тези, които не искат да видят фактите.
(или не разбират оригинала.)
Ако не цитирате точната причина, за редактиране на мнението ми, ще повярвам, че прилагате правилата субективно.
bot
17 Яну 2008 01:51
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Аз пък ви казвам, че обвинението в плагиатство е достатъчна обида за всеки автор. също така ви повтарям, че отгоре на всичкото не е съвсем вярно при положение, че същият е писал подобно нещо 4 години преди "първоизточника" , но това няма значение. Ако искате да обвинявате автор в плагиатство (използване на общоизвестни факти в колонка на вестник) , то му пишете на него, в редакцията или в агенциите за защита на авторски права, но не и във форума, където с това си действие нарушавате т.1.1. Ако пък не сте съгласни с решение на модератор, то пак се постарайте да спазите правилата и прочетете как се процедира в подобни случаи.
Добави мнение   Мнения:4 1