Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Защо всички статии са разрешени за обсъждане?
Добави мнение   Мнения:2 1
Manrico
14 Апр 2008 20:29
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Знае се, че има автори и материали, които във форума събират само негативи, изтрити мнения и бан-ове. Що изобщо ги пускате за обсъждане? Само се нервират (и биват санкционирани) форумците, на модератора се отваря много работа, полза за вестника и сайта никаква. Технически не е трудно - например ако името на автора е от 6 знака и започва с "Х", скриптът да не допуска обсъждане на материала.

_______________________
And if I spend somebody else’s money on somebody else, I’m not concerned about how much it is, and I’m not concerned about what I get. And that’s government.
Milton Friedman, Fox News interview (May 2004)
bot
14 Апр 2008 21:23
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Глупости на търкалета. Поради това, че някои участници вече години не могат да асимилират простичкото "На обсъждане подлежат публикуваните текстове, а не техните автори" , уточнено в т.1.1, предлагате да се махат статиите, а не по-бавно мислещите. Алтернативата е следната: или се научават да обсъждат дописките, а не личностите и личния живот на авторите, или ще получават автоматични банове за изтрити мнения дотогава, докато прогресията в сроковете надвиши желанието им за публично оскърбяване на хората, които пишат във вестника. Или докато се превърне в липсата на такова.
Добави мнение   Мнения:2 1