Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
По повод изтриване на мнение под есето на ДИ "Машината на времето"
Добави мнение   Мнения:4 1
Calina Malina
17 Юли 2008 12:01
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Уважаеми бот, бихте ли ми изяснили, какъв грях сторих, че вчера бях изтрита под есето на ДИ. Според собствената ми преценка си жужах съвсем в рамките на правилата.
bot
17 Юли 2008 14:28
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Нямам представа. Доста време е минало вече. Дайте поне приблизителен линк към мястото, където ви е бил постинга, така само по ник няма как, тъй като, когато се изтрива постинг, не се гледа кой го е писал. Проверете и дали със сигурност случая не фигурира във FAQ-а Натиснете тук

Редактирано от - bot на 17/7/2008 г/ 14:38:59

Calina Malina
17 Юли 2008 16:32
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Ами не открих причината, не е и толкова отдавна - 16 юли (вчера), под "Машината на времето", между мненията на 69? и jeannot_lapin. Липсват две мнения - на Сгугню и моето. Предварително благодаря.
bot
17 Юли 2008 16:55
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Имах предвид, че вероятно са минали 1-2 смени. Ако ми бяхте посочили линк, то щях да разбера приблизителния час и съответно щях да знам кой колега да питам за случая, ако си спомня нещо. Записваме в дневника само по-тежки случаи (дългосрочни санкции) . Със сигурност не е било нещо фрапантно, прегледах профила ви и там е записано, че от 2004г. досега имате само едно изтрито мнение (вероятно вчерашното) , което говори много добре за вашата онлайн-култура. Нямате навика да пишете с CAPS LOCK, на транслит или да рисувате, така че най-вероятно е било нещо, свързано с обсъждане на административни въпроси (споменаване на модератори, банове, bot и т.н. ) . Има някакъв минимален шанс да е било и техническа грешка (изтриване на ваш постинг вместо съседния примерно), но без линк (час) няма как да проверя и мога само да гадая. Доколкото знам, редакцията има възможност да провери в архива какво точно е било изтрито, така че ако смятате, че въпросът е извънредно важен, то можете да пишете на редакторския мейл.
Добави мнение   Мнения:4 1