Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Готово?
Добави мнение   Мнения:2 1
Benedicta
27 Юли 2008 12:35
Мнения: 17,577
От: Bulgaria

Г-н Бот, позволявам си да продължа моята тема " Г-н Бот", тъй като не става ясно на какво основание просташките и с нищо непредизвикани нападки на потребител Димитрова към мен са отминати безнаказано, а когато аз отговорих в нейния стил защитавайки се, моята реплика беше изтрита. Моята логиката е , че след като нейните обиди не са изтрити, значи такъв тон е допустим...Да, ама НЕ. Оказа се, че аз съм лошата.
А това са Ваши думи от предходна тема.
"bot
[Администратор]
от Bulgaria

Общо мнения: 2822
Ще пусна и по-дългички пояснения, щом не само новите участници допускат подобни грешки.

1. Теми на форумците са за нормални теми, а не за ръсене на квалификации относно останалите ви форумни колеги. "

Грубиянщината на Димитрова напълно се вписва като нарушение според този цитат, ... но санкционирана съм само аз.
Не искам този въпрос да се приеме като заяждане. Трябва да има принципи и равнопоставеност на всички във форума. Целта ми е да се внесе яснота за правилата и тяхното нарушаване, както и за ОБЕКТИВНОСТТА на Бот.
bot
27 Юли 2008 17:37
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
1. Отговор вече сте получили - цитирам:
"Готово, видях случая. Участник ви е нарекъл "селяндурка и двойкаджийка" , а вие сте го нарекли "доказателство за проститутка и джебджийка и русколизаческа гнусна твар" . Вашето мнение бе изтрито. "
Натиснете тук
2. Ако бяхте писали на модераторския мейл, то щяхне да получите и по-подробни обяснения каква е разликата между "селяндурка" и "проститутка" и на какво би се превърнал форума, ако се трия всички "двойкаджийки" . А в случая вие бяхте провокирали участника сериозно с, меко казано, доста неуместните си и забележки (съгласете се, че да наричате нацията на участника "нация от алкохолици и проститутки" дори е далеч по-грубо от това да ви казват че сте "част от нация, която изнася алкохолици и проститутки" - вие включвате участника в това множество, а той ви е изключил, което много лесно можете да проверите, тъй като мненията са публикувани. Но тъй като вие сте писали директно на редакторския мейл, то това се приема като позоваване на т.2.7 и съответно не виждам защо трябва да се продължава темата. Като не сте разбрали две основни неща, то едва ли ще разберете и третото.
Все пак ще ви го напиша за всеки случай:
3. Модераторите дават обяснения на участниците, за да ги улеснят и да ги предпазят от бъдещи подобни грешки (намяляването на грешките намалява обема на модераторската работа) , а не защото са длъжни да им дават обяснения всеки път при положение, че вече са получили такова, а и са отправили оплакване към редакцията, съответно евентуалните разисквания вече не ги касаят. Ако редакцията прецени, че модераторът е постъпил неправилно като е изтрил "проститутка" , а е оставил "селяндурка" , то ще предприеме необходимите мерки, но да ви се пишат обяснения на всеки ваш повторен въпрос няма никакъв смисъл - има неща, които трябва да асимилирате сама, щом не правите разлика в степента на грубостта и личното в нападката. Дори и сега обяснението беше прекалено изчерпателно.
Добави мнение   Мнения:2 1