Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
За срама и наглостта
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:59 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Stranger
16 Авг 2008 17:09
Мнения: 2,674
От: Bulgaria
Темата е добро попадение на автора. Да не забравяме , че и той пише за пари.
Рози, добро включване.
генек
16 Авг 2008 17:12
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Повече от една трета беше за страданията на "левскаря-котковист", плюс сос с претенции за обобщения, гарнирано с претоплени зеленчуци тип "Лоши футболисти". Всъщност, може да греша - но не помня авторът да е бил така настъпателно-язвителен спрямо властимащите, мутрите, всякаквите атакисти, комунисти и други исти.
Наистина - майстор е Денков. Посикал да забърка тюрлю-гювече, успял! Браво!
WSP
16 Авг 2008 17:50
Мнения: 499
От: Bulgaria
Малейй,
-руса
-големи цици
-PhD
-пирверзна(с розуви вибратори)
Извод: Ставаш за следващата метреса на Батков.
Сократ-май
16 Авг 2008 17:52
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Ей, бате!
Укроти малко топката!
beagle
16 Авг 2008 17:59
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
И все пак , по-внимателно , Рози ... Често ми е , камък в пухче да бивам ...

Caravaggio
16 Авг 2008 18:27
Мнения: 13,610
От: Italy
По-често ти е въздух в балонче да биваш...
Дъртанян
16 Авг 2008 19:03
Мнения: 5,253
От: Bulgaria
Харесвам руси жени с големи гърди. Стига да са естествени... И, противно на изразяваната във вицовете комплексарска психика, не съм склонен по презумпция да се съмнявам в интелекта им. Само дето, докато гледам гърдите, забравям за него...
Sta
16 Авг 2008 19:04
Мнения: 5,780
От: United States
Здрасти, Калина

Израз на морална сила е, когато съгрешилия се извини. Когато друг го прави има нюанси: може да е възпитание; целесъобразност; неудобство от ситуацията; лицемерие; желание да разграничи собствената си персона от повсеместната простащина; гузност, че и той е допринесъл с нещо за изумителния възход на Бай-Ганювците и неосъзнато желание да омаловажи собствените си грешки чрез поставяне ударението на чуждите; желание по-скоро да удари по Батков, отколкото грижа за обидения. Не се наемам да гадая. Последните две изглеждат най-пасващи на ситуацията в политическия контекст, с който Денков е пожелал да опакова нещата.

Зе Мария
16 Авг 2008 19:08
Мнения: 2,227
От: Bulgaria
Денков, както винаги-пълно 6!
Изразът демократична наглост е съвсем точен. Тя, разбира се, не е по различна от комунистическата наглост, но объркването на разбирането за понятието идва от читателско й наслагване върху образите на Борат и Лупи. Които са си типични каманисти.
Демократичната наглост, другари и другарки, почна с др Костов, който...уф, вие знаете. Начиналась от первъйм дни его камандвания.
Същата е й на любимата му тагда-98-99- Надежда, която...знаете за гаражите, Либия, и особено йеденито на журналистите. Сетне през кадровите решения и разните й празни идеи и так далее.
Когато сърбите ги бомбардираха и убиваха по мостове и телевизии, те изкараха администрацията на митинги в подкрепа на мъдрото решение за НАТО ударите над съседна Югославия.
Така стана все едно ляв ли си или десен-защото левите подкрепяха десни решения по позиции като Сърбия, Косово и сега Грузия. Днес те говорят за Грузия точно обратното на това, което говореха вчера за Косово. Станишев говори като Костов. Двамата-като царя. Леви, десни и царисти подкрепят правилната линия на новия ГББ. Защото нямайки външнополитически различия, трудно може да имаш и вътрешно-политически. Трудно е да имаш изобщо политически. Мотивацията на тази олигархия е слушането и папкането. Различията са бутафорни. Когато всичко е подчинено на слушането и папкането -те стават смисъл, а не различията във възгледите. Затова и днес хората не ги различават.
Когато ГББ(големият бял брат) ти диктува националните интереси, всеки, който не ги акламира и ръкоплещи не може да бъде демократ. Не може да бъде социалист или царист-не може да бъде националноотговорен българин(папуас)
Затова се и объркват коя точно наглост е демократична и коя комунистическа.
Просто племенна вярност към вожда, който винаги е прав. И винаги иска да лапа.
beagle
16 Авг 2008 19:23
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Точен биваш , Зе ...

samweims
16 Авг 2008 19:45
Мнения: 1,005
От: Bulgaria
Странно, оня ден останах с впечатление, че WSP го радва единствено брутния вътрешен продукт на държавата и само в него намира повод за гордост и самочувствие, а не в някакви си там спортисти.
Пък днес се оказа, че и нежните дамски форми, овкусени с дозичка перверзност събуждали плам в сърцето му...
Простотия
16 Авг 2008 22:16
Мнения: 1,724
От: French Polynesia
чия щука
новакът
17 Авг 2008 01:18
Мнения: 6
От: Bulgaria
Много си прав, Зе Мария!
Няма разлика - всичко е еднакво, разликите ("дълбоките идейни различия" са за публиката/феновете. То така се управлява и краде по-лесно - за феновете кражбите на "нашите хора" са сделки, на другите - престъпление. Нещо като при дузпите - за нас винаги има, за другите винаги са измислени. То така се(ги) наредиха неща още от зората на демокрацията - сини срещу червени. Ту едните са шампиони, ту другите. Е, понякога се намесва някой трети (Литекс/НДСВ), чиито играчи преобладаващо са бивши на другите двама.
А надменността ни към тези, които смятаме за по-слаби си е наша характерна черта, проява на комплексите ни. Защо Батков не се изрепчи така на Вердер или Барселона? По Костово време проглушихме навсякъде как румънците са по-зле от нас и ни спират за ЕС. Нищо като по това време само в един техен град Плоещ (нещо като нашия Пловдив като население и значимост) имаше 7 големи завода на световни компании, повечето построени "на зелено". И сега не че са цъфнали и те, но май вървят по добре от нас.
И тъй като футболът е отражение на обществото, то и играчите са еднакви - та вижте кои и какви са собственици/президенти на клубовете - дали има един не свързан с някакъв сенчест бизнес? Те са и част от "героите" погубили красотите на България в ролята на инвеститори - чух, че Батков щял да строи на устието на Камчия, друг пък строи в Банско.
Но лошото е, че има фенове, които искрено смятат, че да наречеш противника "селски отбор от измислена държава" или съдията - british homosexual е голямо геройство - нещо като да скочиш в басейна , да се тупаш в гърдите и да викаш - "Булгар, Булгар".

новакът
17 Авг 2008 01:35
Мнения: 6
От: Bulgaria
А иначе за БАТЕ - хем ми се иска Левски да бие та да има българи в ШЛ, хем не като си представя Батков какви ще ги наговори. Ама все пак по-добре първото
8 без 20
17 Авг 2008 02:14
Мнения: 816
От: Ukraine
Добра статия . Не е за естествени блондинки. Денков е бързал, затова е писал по-сложно.
E6
17 Авг 2008 05:47
Мнения: 29,550
От: 0
И освен, че съм руса, имам и големи цици,

Рози - да си призная приятно е да те чете човек....
nanyac
17 Авг 2008 14:59
Мнения: 6,614
От: Bulgaria
...И освен, че съм руса, имам и големи цици...

Поздравления, носи си ги със здраве и с подобаващо деколте на полза роду.
/\\eko
17 Авг 2008 23:55
Мнения: 4,397
От: Bulgaria
Рози, добре дошла.Ние приемаме руси дами с големи цици тука.Особено ако имат и багаж в гълабарника.
Добави мнение   Мнения:59 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3