Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Г-н Бот,
Добави мнение   Мнения:2 1
Benedicta
09 Сеп 2008 10:15
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
Тука има една глутница стари членова на форума, на които много им харесва блатото с познатите муцуни, и когато се появи някой нов, надава се вой и се почва....Всички ръфат който , както може. Последният пример стана в тази тема/ става въпрос за темата "Неточен превод пречи на плана "Медведев-Саркози"/. Аз излязох права в спора, но това за глутницата нямаше никакво значение- те действат по схемата" тя е глупава, и трябва да я изгоним". Нищо, че се старая да водя диалог без квалификации и обиди. Генек, караваджо, симплата , вълчан и още други не пропускат случай да ме нападат- ей така, за спорта и защото не мисля като тях. Пазят си територията като глутница ....И се мъчат да казват на новодошлите как да се държат, какво да говорят- а по-добре изобщо да не говорят...Е няма да стане.

Може ли някакво съдействие и разрешаване на проблема, г-н Бот? Или ще се позволяват перманентните нападки на посочените вече Генек, Караваджо, Симпли, и други подобни?

Редактирано от - Benedicta на 09/9/2008 г/ 10:16:24

bot
09 Сеп 2008 13:07
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Запознат съм с проблема, не е от вчера. Всъщност, идването на една от "глутниците" беше основната причина да се наложи модериране на форума, тъй като подобни нападки бяха станали повсеместно явление.

Опитваме се да изолираме по-агресивните и тези, които обсъждат предимно останалите участници, а не дописките, извън форума, но ако няма груби обиди възможностите за това са ограничени.
Добави мнение   Мнения:2 1