Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Наистина не разбирам ,моля обяснете ми
Добави мнение   Мнения:2 1
djokodjoko
16 Сеп 2008 14:31
Мнения: 231
От: Bulgaria
Запознах се със форумните правила, (най-после )благодарение на линка на мястото на последното ми изтрито мнение и разбирам, че мога да пиша тук и да се обърна към модератора на форума (ако пак греша не е умишлено и моля да бъда извинен).Няма какво да коментирам дали е правилно или не строгостта на изпълнението им, тук пиша със спокойствието, че няма да ми бъде изтрито мнението и ще получа отговор на въпросите ми , защото аз пиша така както говоря и с другите хора в реалния живот, на живо и никой не съм обидил и засегнал до сега, нито да съм се скарал с някого, не съм дебил и все още мисля нормално, но в случая наистина недоумявам къде греша , че за да бъда трит, накрая ще станат 100 изтрити мнения и ще ме баннете от форума.Питам съвсем откровено , дори нението ми от снощи за какво беше изтрито не разбирам.Благодаря Ви ако наистина ми бъде отговорено , но конкретно за да ми стане ясно , а не колкото да се отбие номера
с уважение към това което правите: Николай
bot
16 Сеп 2008 21:24
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Повечето ви постинги (включително и горният) нарушават т.1.5 от форумните правила, цитирам:
"1.5 Желателно е постингите да бъдат във вид на чист текст, и то не разноцветен, като се избягва обилната пунктуация (!!??!, ????? и .....), многото емотикони и ползването на главни букви, което се възприема като викане - повишен тон. "
Идеята е, че това е медиен форум и ударението в дадено мнение трябва да пада върху мисълта, а не върху художественото му оформление. Не е приятно за останалите събеседници един да пише в индиго, друг в пембяно, а трети да болдва. Изключения се допускат в рубрика "Спорт" , но и те се ограничават с клубните цветове на отборите (пр. цесекари, левскари )

Тъй като нарушението не е от сериозните, то сме се старали да не ви трием мненията, за да не получите автоматичен краткосрочен бан, а само да ги редактираме с предупреждения, но както може да се убедите в профила си поправките надхвърлиха над 20 броя и започнаха да отнемат доста време на екипа.
Добави мнение   Мнения:2 1