Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Путин отхвърля конфронтацията, залага на бизнеса
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:399 « Предишна Страница 8 от 20 6 7 8 9 10 Следваща »
Kar Lukovski
21 Сеп 2008 02:01
Мнения: 2,427
От: 0
А какво щяха да са нашите АБПФК без Хитлер?
Заради него им търпяхме дивотиите сума ти време.
highwatcher
21 Сеп 2008 02:49
Мнения: 175
От: Gibraltar
Много интересно мнение:

"Вие всичките сини лумпени -повтарям всичките- сте от онази порода безхарактерни мекотели, които по времето на Живков се надпреварвахте кой по-добре да лиже задници и да се подмазва на Номенклатурата!!
А онези от вас, които не можеха да лижат добре задници и подметки, а в същото време бяха и некадърни и аутсайдери (в изкуството, в науката и т.н.) – се провъзгласиха: “Системата” ни е виновна.Точка по въпроса....!!! (за простотията и некадърността!)
Същите, след 10-и ноември почнаха да се изживяват като “опозиция”, “борци за права на човека” и прочие, каквито никога не е имало в НРБ -за разлика от Полша например.....

Ненавиждам вас-Сините Лумпени, защото не сте истински.Никога преди-през тоталитарното време-НЕ ВИ Е ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ!!
Появихте се изведнъж, както мравките излизат от мравуняка след дъжд, след падането на Живков....
Уважавам например един Лех Валеса, който наистина се е противопоставял на предишния полски режим......
НО НИКОГА НЯМА ДА ВЪЗПРИЕМА КОРУМПИРАНИЯ ХАЙВАН-МАНГАЛ ОТ ДРАГАЛЕВЦИ И СЕБЕПОДОБНИТЕ МУ БЕЗХАРАКТЕРНИ МЕКОТЕЛИ-МИЖИТУРКИ, КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА ЛИЗАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАДНИЦИ, СТАВАЛИ СА ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ, ДАЖЕ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ, А СЕГА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "ДЕМОКРАТИ"!!!!
ЕТО ТОВА ЛИЦЕМЕРИЕ, ТАЗИ БАЛКАНСКА ЦИГАНИЯ, ТОВА НЕМОРАЛНО ПОВЕДЕНИЕ.....Е НЕЩО КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ПРЕГЛЪТНА И ДА ВЪЗПРИЕМА!!!

Продължавайте да се кланяте на Kорумпирания до Мозъка на Костите си Хайван-Милионер, който пърди под един юрган с партийния секретар – Еленка...абе, онази с фондацийките.....

Няма по-противна Циганска Мутра
и по-посредствена политическа фигура
от хайВаня-Драгалевския Циганин и Милионер...

Дайте Логопед моля, за Циганина от Драгалевци....абе, онзи с Фхенския Акцент...за да произнася правилно думите:
"Славчо Хххистов" и "Кхъг Олимп"...

Тъпи и Прости СЕДЕРАСТИ ЛУМПЕНИ !!!!"

Заслужава внимание.......


Kar Lukovski
21 Сеп 2008 03:00
Мнения: 2,427
От: 0
Естествено че в България нямаше никаква опозиция на Живков и комунизма . За разлика от Полша , както е даден примерът. Ония в Централна Европа са разстрелвали опозицията само в краен случай. В България - превантивно.
Поради което целият преход бе замислен , организиран и изпълнен под вещото ръкоодство на ЦК.
Па после на некои демокрацията им виновна.
A Bulgarian in the USA
21 Сеп 2008 04:44
Мнения: 2,540
От: United States
‌ Няма как да се спре конфронтацията между Русия и Запада. Западът има нужда от много ресурси и иска да ги контролира. Русия има много ресурси и не дава други да ги контролира.

Редактирано от - A Bulgarian in the USA на 21/9/2008 г/ 09:25:31

Sta
21 Сеп 2008 05:11
Мнения: 5,780
От: United States
Путин отфърля ена конфронтация. Направо я тръшка.
Click here
Тука обаче конфронтацията му го връща тъпкано.
Click here (натиснете F5 за да видите всички фази на тръшкането)

Edited by - Sta on 21/9/2008 г/ 05:14:25

товарищМаузер
21 Сеп 2008 08:59
Мнения: 9,625
От: Bulgaria
Мдааа нещо се поизчерпа дискусията. А редакцията такъв медена тема пусна за почивните дни. Айде вземете се в ръце моля ви се искам кръв, вътрешности и лица разсипани по пода.
Benedicta
21 Сеп 2008 09:03
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
Онази човешка твар, която е сътворила тирадата за "сините лумпени", е някакъв човекоподобен търбух пълен с всякакви гадости и най-вече ПОМИЯ. Щом е успял да избълва толкова мръсотия, значи не съдържа нищо друго в себе си... Този, който го е цитирал , е добре да се замисли какво тиражира и защо го тиражира....
Луковски е казал причината, поради която у нас не е била възможна опозиция, остава цитатиращият и за това да си помисли...ако може, де.
.
21 Сеп 2008 09:32
Мнения: 352
От: Fiji
highwatcher
ЗИП
21 Сеп 2008 09:47
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
В дальний поход к берегам Венесуэлы отправится сегодня вечером группа кораблей Северного флота. В ее составе - тяжелый атомный ракетный крейсер «Петр Великий», большой противолодочный корабль «Адмирал Чабаненко» и два вспомогательных судна. Командиром похода назначен заместитель командующего флотом вице-адмирал Владимир Королев.
Как сообщил помощник Главкома российских ВМС капитан первого ранга Игорь Дыгало, во время похода североморские моряки будут выполнять плановые задачи боевой подготовки, а также примут участие в совместных с военно-морскими силами Венесуэлы морских учениях по отработке взаимных действий при проведении спасательных операций на море и в борьбе с морскими террористами. Российский атомный крейсер в подобных международных учениях будет участвовать впервые. ИТАР-ТАСС
ЗИП
21 Сеп 2008 09:48
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
И Още
Весь военный флот Японии гонялся за китом

Громкое заявление японского министерства обороны: неделю назад военный флот страны был поднят по тревоге из-за ошибки. Сверхсовременные датчики одного из эсминцев приняли обычного кита за иностранную подлодку. В погоню за нарушителем территориальных вод Японии были отправлены четыре боевых корабля, патрульный самолет и два вертолета, они преследовали животное до тех пор, пока оно не скрылось в Тихом океане.

Ошибка выяснилась на минувшей неделе, когда японская разведка сообщила, что ни одна субмарина мира не могла быть близ японской акватории в момент нарушения. А позже удалось даже установить породу нарушителя - морские границы Страны Восходящего Солнца нарушил кит-полосатик Брайда.
Benedicta
21 Сеп 2008 10:00
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
Вратаря

То Бени не мога да те разбера, що скачаш срещу простаците и простащината?Ма то , ако не бяхме ние, дудукарите и сие недостойни, как щяхте да се индентифицирате ВИЕ носителите на ДОБРОТО, честното и непокваримито, тези, които ще спасят света от силите на ЗЛОТО

Вратарю, простакът си е простак, независимо от политическите пристрастия. Не всички дудуци са простаци- има и такива, с които може да се разговаря нормално. Факт е обаче, че има и много простаци във форума, които не се изявяват с нищо друго, освен да изсипят гадорията си и да се кефят от това.... Теб не те причислявам към тях, поне не си спомням нещо драстично в твои постове... Как е каспичанката- слушаш ли я?
otvrat
21 Сеп 2008 10:01
Мнения: 22,522
От: South Africa
Аве, ЗИП-е, 'що го постна т'ва, ве? Сега ще се появи хугина и ще ни засипе с постинги за "Ту-160"
Сократ-май
21 Сеп 2008 10:06
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Пак ще повторя по темата.
От много години ме е яд, че навремето руснаците разработиха минисовалка, бяха приключили с прототипите и оставаше само да пристъпят към изработването на реалния образец, когато зарязаха всичко и се юрнаха да правят копие на американската совалка.
Още повече ме беше яд, че разработката събираше прах из секретните архиви, вместо (казвал съм го и тук) да я дадат на французите за тяхната Ариана.
Затова се радвам на космическото споразумение между Русия и Франция - и не виждам кой би възразил.
ЗИП
21 Сеп 2008 10:07
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Ми аз затова
Що обаче ми се чини че към то 4.11( май тогава беха реднешките избори), тая ескадра ще е у бреговете на Куба да оказва хуманитарна помощ заради урагана Айк. Това ще една изключителна постановка в традициите на руския театър.
И току виж бившия военнопленик спечелил, което май е и целта на задачката
otvrat
21 Сеп 2008 10:19
Мнения: 22,522
От: South Africa
Ма тя, тая ескадра, може и да си остане там, 'щото е по-топло и има мулатки.
ЗИП
21 Сеп 2008 10:22
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Така си е. Особено като си помислиш какво време настъпва сега в Североморск
Коста Чутурков
21 Сеп 2008 12:19
Мнения: 314
От: Cuba
Една информацийка от BW (bg), p.22 - Най - големите държатели на дългови инструменти на Фреди и Фани (в милиарди долари) > Китай - 376, Япония - 228, Русия 75, Южна Корея - 63.
Това не обяснява ли национализацията на тия две финансови институции - да се ударят китайците и руснаците ? Жестоко, завинаги - обезценявайки инвестицията им.
Какво мислите - дудуци, антидудуци, флигорни и обикновенни икономисти ?
Caravaggio
21 Сеп 2008 12:41
Мнения: 13,610
От: Italy
Защо пък да им обезценява инвестицията? Даже напротив! Ако посочените държави деинвестират, с щатската икономика е приключено на минутата.
Коста Чутурков
21 Сеп 2008 12:52
Мнения: 314
От: Cuba
Караваджо, тогава излиза, че тия инвеститори са принудили американското правителство да национализира, за да не изтеглят инвестициите си!! За това говори и фактът, че инвестициите на Bank of China за периода юли-септември 2008 са намалели с 27 милиарда (източник същия), от друта страна на 8 септември Джоу Сяо Чуан - управител на централната банка на китай заявява през China Daily че "случилото се е положително".
milcho
21 Сеп 2008 12:56
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
к, на конфронтация?! бре джанъм, след като Путин помага на САЩ, за преодоляване на финансовата криза, е... спасява и собствените си олигарси, но това показва, единство между "демократ и диктатор", га става дума за пари...и интересите на богатите...Ха Ха.
Добави мнение   Мнения:399 « Предишна Страница 8 от 20 6 7 8 9 10 Следваща »