Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Нарушение на форумните правила
Добави мнение   Мнения:2 1
Fahrenheit_451
20 Сеп 2008 21:48
Мнения: 420
От: Bulgaria

Г-н бот,
мисля, че потребителят Сибила е нарушил форумните правила по т. 1.10 и т. 2.1, отправяйки груби нападки към мен и разкривайки елементи от моята самоличност без мое съгласие в тема и стр. Натиснете тук
bot
20 Сеп 2008 22:45
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Не се опитвайте да мислите. Губите ми времето и то в събота като прекрасно знаете, че рубрика "Помощ" е с предимство и няма да я затворя, тъй като има и ще има участници, които ще задават въпроси, които наистина да изискват отговор. Имам нулева толерантност спрямо досадници, които обикалят по темите и провокират и участниците без да казват нищо съществено по самите теми.

Един-двама от тях, включително и вие, бяха оставени, както и бяха оставени по-грубовати реплики в отговор. Не ми харесват и двете "спорещи" страни в случая, но няма нарушение на правилата, което да налага триене. А което беше за триене бе изтрито.

Останалата сюрия беше временно изхвърлена, за да не флуди излишно и да нажежава допълнително обстановката. Тарапана от двадесетина пенсионери, надвикващи се един друг и вдигащи си мазни палчета, нападайки вкупом една жена, не е особено приятна гледка дори и във форум.

Така че по-близо до т.1.10 сте най-вече вие. А по т.2.1 изобщо не ви проумях опита - наричането на участник с ник Дон "Дончо" било лична информация? Или останалите неща не сте ги споделяли лично вие във форума?

Така че се запознайте по-внимателно с форумните правила и форумния FAQ, за да не се налага да ми губите времето излишно наистина. При следващ подобен случай ще бъдете изтрити.
Добави мнение   Мнения:2 1