Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Г-н Бот,
Добави мнение   Мнения:2 1
Benedicta
23 Окт 2008 09:05
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
От известно време участникът Истина7 проявява прогресиращи признаци на обсесия, придружени с агресивно-обидни нападки към мен, без да е провокиран по някакъв начин. Ясно е , че човекът показва психични проблеми, които до сега вероятно са били латентни, отличаващи се със сексуална окраска.
Тук все пак е форум за политика към сериозен вестник, поради, което ви моля да предприемете нещо по отношение на психично фрустрирания Истина7, чиито изяви нямат нищо общо с темите на вестника, а са насочени единствено към обекта на обсесията му . Натиснете тук Това е от днес, вчера беше същото....url]http://forum.segabg.com/top ic.asp?whichpage=1&topic_id=144833Мисля че мястото на хора с психични проблеми не е в този форум. Надявам се да успеете да решите въпроса.

Редактирано от - Benedicta на 23/10/2008 г/ 09:20:37

bot
23 Окт 2008 10:52
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Че визираният участник се заяжда е ясно. Че не е бил провокиран да прави това обаче не е съвсем сигурно. Степента на заяждания е поносима, а когато има по-сериозни грубости за триене, то те се трият.
Що се отнася до психичните отклонения при някои от участниците, то това вероятно е така, но от една страна не може да се разчита на вероятности (компетентни по темата могат да бъдат само лица със съответното медицинско образование) , а от друга - няма основания, по които да бъдат ограничавани, ако мненията и виртуалното им поведение са в рамките на форумните правила. Преиначаването на ника ви с окончание, типично за фамилиите на даден народ, не е сред грубите обиди, налагащи намеса на модератор. Ако бяхте осетинка, то бих ви разбрал донякъде, но засега нямам такива данни.
Добави мнение   Мнения:2 1