Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Бивши общински кадри държат заведенията в Студентски град
Добави мнение   Мнения:6 1
ivo kunchev
17 Фев 2009 05:22
Мнения: 5,363
От: United States
Всичко ще си кажете. Лайната винаги изплуват...Особено по-пресничките...
Простак
17 Фев 2009 07:44
Мнения: 878
От: Bulgaria
Няма да излезе дори половината от истината. Иван Модев например се споменава бегло но иначе е от едрите играчи. Други едри играчи въобще не се споменават. Освен това тепърва предстоят дела, които ще са с неясен изход. Да не се окаже, че Амнезия съвсем законно се си съществува. А относно наемите мога да ви кажа колко върви наем на добро място за 25-30 квадрата - 1500 лв. Това е, когато обекта е нает от частни собственици. Почти всички обекти, които са взети от ВУЗ-ове и община са преотдадени на трети лица макар и неофициално. Ректорите на ВУЗ-овете и шефовете на СОС отделите им лапат невероятни суми под масата при всяко продължение на договорите. Договорите се сключват за срок от 3 години и при всяко подновяване следват невероятни парични трансфери. Същото се отнася и за зам.кметове, гл. архитект и кмета на общината. А новия кмет да не се прави на светец защото едно е сигурно, че той вече знае всичко за всички в тази община и единствената му цел е и той да се намести някъде.
Бай Драган
17 Фев 2009 08:20
Мнения: 12,047
От: Bulgaria
Кат свински черва се точат. И щом има нарушение, има и наказание. А в строителството сега няма алтернатива - само събаряне.
a trodden
17 Фев 2009 09:39
Мнения: 502
От: Bulgaria
В крайна сметка всичко ще се потули!
Нито една фирма от нарушителите, които са от обръчите фирми на ГЕРБ, на СДС, на ССД, на ДСБ и други подобни "десни" партии, няма да пострада!
Ахмед Доган бе прав, като каза, че всички партии имат обръчи от фирми, но за удобство само ДПС се спряга, а другите партии се крият зад нея!
За кумова срама, някоя фирма ще го отнесе, но се търси такава от обръчите на БСП. Ако, не бъде намерена фирма със собственици близки до БСП, може да бъде пожертвана фирма, която не се е отчитала подобаващо, на уредилите я да ползва блага. Но, поне една наказана в Студентски град ще има!
Викс
17 Фев 2009 09:47
Мнения: 552
От: Bulgaria
Та къде е основният проблем на Студ. град - реституцията?!?! Според Гоце и студентските съвети, които решиха да я борят. Защото им пречи да владеят държавните и общински места.
Къде са синчетата на народните представители от ДПС, които стопанисват огромни хамбари с наеми като една стая? Ще ги познаете по БМВ-тата с разградски и кърджалийски номера които прибират оборотите на заведенията след полунощ - справка "Биковете" и казиното в съседство
djokodjoko
17 Фев 2009 11:51
Мнения: 231
От: Bulgaria
Троден е прав: всички партии си иам обръчи от фирми чрез които се спонсорират и в карайна сметка това е и мафията, но е в много по-оплетени връзки и в по-големи мащаби от италианската примерно и много по-хищнически настроена .
А лошия материал нека си прецени за кой да гласува пак
Добави мнение   Мнения:6 1