Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
САЩ призовават България да спре изборната търговия
Добави мнение   Мнения:16 1
bestbuy
01 Юли 2009 22:57
Мнения: 1,169
От: Canada
Ама то е много проста работа - нека САЩ спрат визите за очевадни корумпирани задници от българската политика, да ги вкарат в черните си списъци за пътувания със самолети. Могат да го направят без обяснение, и най-хубавото - не е необходимо решение на български съд.
Джон Ленин
02 Юли 2009 00:19
Мнения: 562
От: Bulgaria
Ама ние не тебе ли шъ вярваме ма, или на наш Ахмет. Човека каза-и в Европа и в Америка е като тука. И там купуват и продават. Нали е пазарна икономика. Нема нещо да не се копува. Айде оди си накъдет си тръгнала.
San De Cannes
02 Юли 2009 00:51
Мнения: 2,778
От: United States
Това не е ли намеса във вътрешните работи на едно суверенна страна ?
Аз съм на мнение, че това САЩ не би трябвало да ги интересува. Това е само и едиснтвено български проблем ! Международният ефект на същия може да бъде дискутиран само от дипломат # 1 ‌ - Калфин ( което сигурно е някаква странна трнаскрибция от галфон или идва от гал ( от фр.) и фон ( нем.) )‌
Brightman
02 Юли 2009 01:53
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Въпреки, че по съществото е права, посланичката прави гаф, като се занимава публично с вътрешнобългарски и от там и вътрешноевропейски въпроси. И то точно преди избори. При това дори не надхвърля, това което го слушаме пришито към всяка реклама "Купуването и продаването на гласове е престъпление."
Bira
02 Юли 2009 01:55
Мнения: 9,171
От: Bulgaria
интересно разбиране за суверенитет... хеле па от човек, дето отдавна си е бил камшика... и ни бичи регулярни петминутки на омразата от чужбинско... посредством интернета на супостатите...
San De Cannes
02 Юли 2009 03:32
Мнения: 2,778
От: United States
Не е интересно, знам ... Интересното щеше да бъде , ако дипломатката беше казала - " От България не се очаква нищо " . Така по-неутралното изказване можеше да не е толкова болезенено, но двойното отрицание не е граматически правилно пък ... Друг е въпросът за суверениетета. България е страна с много добра външна политика и самостоятелна , израз на икономическото и положение в момента. Ние привличаме с мощната си енергетика ( елекритчество и магнетизъм) симпузиуми по същата , ние сме дил мейкъри - Русия - Грузия , ние решихме съдбата на демокрацията в Косова , после самостоятелно спретнахме кисетата за Ирак и Авганистан, имаме "Спартан" ( потрошиха го от летателни часове ... на два пъти при това ), имаме международни прояви със заложници в Либия ( участвахме на страната на заложинците ) и се държахме самостоятелно и достойно ... За войната в Абхазия вънкашно успя да заеме строга позиция на по ...следователност ... Сега суверенна Бъглария се радва на американски солдати и бори руските паметници. Това всъщност отива в секция политическа гъвкавост. Сувререна България ще бъде осъдена в Париж ( това е секция правосъдие ), може да се подчертае с червен молив. Суверенна България е съдена регулярно в Страсбург . Суверенна България разчита на данъкоплатците от ЕС ... Суверенна България е наказвана по всички финасови програми от ... ЕС. Суверенна България е давана за пример на корупция навсякъде по света, суверенна България е в НАТО ... Та така.
starija hush
02 Юли 2009 05:12
Мнения: 5,041
От: United States
За който и да гласувате няма да промените нищо защото са стари мутри всички.Но ако гласувате за себеси демек да ви платат за гласа променяте финансовото си състояние на празния джоб.Което е целта на занаятието демек изборите.....
ТАПА
02 Юли 2009 09:26
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Те горките не подкрепят определена партия но са твърдо и единствено зад гърба на ДПС. Те го създадоха те го наложиха и нашите продажници го приеха.
paragraph39
02 Юли 2009 10:13
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ " САЩ призовават България да спре изборната търговия"
......................................... .....................................
Тинтири-минтири!
НЕ България, а конкретни партии и конкретни хора организират и реализират изборната търговия! А САЩ имат СЕГА достатъчно много "уши" и "очи" в България, и със сигурност в САЩ знаят/или се досещат, поне!/ кои са тия конкретни партии и конкретни хора!
ЗИТО
02 Юли 2009 10:31
Мнения: 2,864
От: Bulgaria
...."Всеки, когото го е грижа за България, е нетърпелив да види резултати в борбата срещу корупцията и организираната престъпност", каза посланик Макълдауни.....
Това е според мен посланието до гласуващите или преведено:
- Ние знаем кой са корумпираните и престъпниците.Не гласувайте за тези който са сега на власт.Нетърпеливи сме да видим страната Ви чиста от боклуци.
А пък че е гаф, това вече е друга бира!
9101
02 Юли 2009 11:55
Мнения: 5,952
От: Bulgaria
САЩ призовават България да спре изборната търговия

За да се спре изборната търговия трябва да се забрани гласуването на неграмотни, без завършено основно образование. Те са политически безразлични и неориентирани.
Има логика, защото преди да се получи правото на глас, трябва да се изпълни първото държавно задължение - завършване на задължителната степен на образование.
Това е.
hamster
02 Юли 2009 13:25
Мнения: 262
От: Bulgaria
Призовават. Но няма да си мръднат и пръста, защото сме съюзници, и нямаме петрол. И аз да "призовавам", ефекта ще е точно същия - 0.
ТихОмир
02 Юли 2009 15:30
Мнения: 3,869
От: Bulgaria
Тая генерал-губернаторка няма ли да си припомни с какви фалшификации на гласовете бе преизбран главатарят на тая американска администрация, дето я прати за командващ Булгаристан, та взела пак да се пени!?!?! Присмял се хърбел на щърбел. Кафа от таквиз!!!!
Спартак
02 Юли 2009 18:34
Мнения: 3,230
От: Bulgaria
Какво по- ясно от подобно послание. Когато Доган отиде при своя електорат, той недвусмислено заявява, " На миналите избори имахме толкова гласове, сега искам от вас толкова повече" Така, че това е признание за купуване на гласове и като такова трябва да се накаже с отлъчване на ДПС от настоящата изборна борба. Нека не забравяме обаче, както твърдят и тримата от НДСВ, че на миналите избори БСП и ДПС са имали предварително съглашение за съвместно управление и повече от ОЧЕВАДНО е, че Първанов асистира това участие на ДПС, като му предостави даже мандатоносенето. Както виждаме и сега ДПС и БСП почти са се сляли, както във всички корупционни практики, така и в борбата им за оцеляване. И отново номера с мажоритарните кандидати и пълна свобода на турската изборна инвазия. Всички тези грехове са най- напред на ПРЕЗИДЕНТА , след това и на соц. партията, която ни продава на турското икономическо заробване ЗА ВЕКОВЕ напред.
09.09.44
02 Юли 2009 20:21
Мнения: 1,658
От: Bulgaria
Давали сме на американците...и пак ще им даваме!Ние отдавна сме научили, че у нас пророци не стават, но се раждат!
Meto ot Interneto
02 Юли 2009 21:21
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
БГ призовава САЩ да спре изборната търговия, да тури Благоевич у панделата и да разкрие далаверата му с Обама.
Освен това, целото БГ, освен външно, маха за за сбогом на г-жа нанайси - дипломат с голем опит от Баку и Анкара. Букет зюмбюли, локум и халва.

Добави мнение   Мнения:16 1