Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ще се изправи ли червеният Давид срещу децата на Голиат?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:75 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
Mars Attack
10 Сеп 2009 16:10
Мнения: 12,996
От: Bulgaria
Stupido,


Аз съм дилетант по темата и си останах такъв след първия (и последен) час по самбо на ст. "Васил Левски", дето ме замъкна един мой приятел (той спечели медали след това). Като ме треснаха 10-на пъти о татамито (за да се науча да падам), разбрах, че това спортче не е за мене. И си останах с футбола (макар и само като хоби).

ББ и да не иска, трябва да е каратист - да поеме инициативата и ги навре предишните бандюги в кучи з ----к. Те от меко пипане и дипломация не отбират. Както оня виц с Иванчо за кравата с двете кофи (една с вино, друга с вода): "Ами то, говедото, от хубаво вино не разбира, другарко !"
Stupido
10 Сеп 2009 16:20
Мнения: 2,907
От: Belgium
вица не го знам... та ако го споделиш ще се радвам да се посмея
иначе не карате а нинджицу трябва да приложи - бързо, ефикасно и най-вече смъртоносно... демек брзо разледване, ефикасно съдене и смъртоносно лежане у занданата...
Бармалей
10 Сеп 2009 16:33
Мнения: 15,926
От: Bulgaria
Бе - тия двамата - Давид и Голият - немаа ли нящо иврейско

_____________________________________ _________________________________________


Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>
товарищМаузер
10 Сеп 2009 16:55
Мнения: 9,625
От: Bulgaria
По-специално, учат го да побеждава противника с неговата собствена сила.

Сократе, той Ступидо ме е преварил, ама туй за използването на енергията на противника, че да го победиш е от айкидото. Ерго, трябва да чакаш противника да ти налети че да го победиш. По стил на поведение, Боко си е класическа "каратека" от края на 80-те, от времето на читалищните зали и училищните салони: предиобед блъскане на щанги у мазата, следобед полвин час загрявка, 10 минути кати и един час тупан ("спаринг". В зъбите не бива да се удря щото са скъпи за поправка. Не бива, ама може. Медитация - вкъщи преди талавизоро. Доста възвисени възточни философи ядоха шамари от такива селски нинджи, дето за 3 години тренировки научиха едно "ичи-геки" само.
П.П. Горното да не се счита за препоръка да се блъскат щанги и чували, вместо да се медитира от 4 сабафлем и да се съзерцава пъпа до поява на нимбус. Всеки има своето "до"
Mars Attack
10 Сеп 2009 16:57
Мнения: 12,996
От: Bulgaria
Stupido,


Вица - кратко:

В час по анатомия, чиято тема е "Вредата от употребата на алкохол за здравето на човека", учителката задава въпрос - метафора: "Деца, ако пред една крава поставим две ведра, едното с вода, а другото - с вино, какво ще напрваи тя ?". Марийка вдига ръка и бързо отговаря: "Кравата ще избере и ще пие от ведрото с вода, защото алкохолът е вреден за здравето !". "Браво, Марийке, пиша ти шестица. Иванчо, а ти какъв отговор ще ми дадеш ?". "Ами, другарко, то, говедото, от хубаво вино не разбира !".
Весел
10 Сеп 2009 16:58
Мнения: 1,476
От: Bulgaria


..............БСП със сигурност няма да намери място в Библията. ..............


Ми то и в Библията няма данни за авторите и ?!?

Stupido
10 Сеп 2009 17:17
Мнения: 2,907
От: Belgium
Маузер & Марсианец
благодарим за порцията смях

Mars Attack
10 Сеп 2009 17:21
Мнения: 12,996
От: Bulgaria
Stupido,


"Светът е оцелял, защото се е смял !" (минахме през Габрово през отпуската и разказах на моите няколко габровски шеги - доста се смяха !).
Mitev
10 Сеп 2009 18:00
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
От статията:
Софийският вот може да покаже нови лица, нови експерти, нова философия на столетницата. Затова е странно, че от 19 номинирани кандидати остана само един сериозен - Георги Кадиев.


Авторе,
Софйският вот не може да покаже нови лица, нови експерти и нова философия на столетницата, защото такива няма, просто няма. Те от много години не търпят в партията им да има самостоятелно мислещи и търсещи хора. И изключението Кадиев потвърждава правилото. Чудя се какво ли още прави Кадиев при тях?

Бармалей
10 Сеп 2009 19:24
Мнения: 15,926
От: Bulgaria
...Чудя се какво ли още прави Кадиев при тях? ...

Aaa, нищо лично няма...Просто бизнес

_____________________________________ _________________________________________


Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>
suhar
10 Сеп 2009 21:47
Мнения: 6,222
От: Bulgaria
Все предричаме края на БСП и все накрая сме прецакани. Явно са играчи от много голяма класа. А нащо е аматьорство. Емоции.
Don
10 Сеп 2009 21:56
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

Чук и Гек, поради что ся срамиш?...
beagle
10 Сеп 2009 22:48
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
В БСП нямат способността да издигнат и защитят успешно , печеливша кандидатура на своя избраник за Кмет , дори и Господ да го е пратил срещу проблемите на София ... Това е Политика , Дами и Господа , а не просто заиграване между "всесилни" олигархични котила .

morehappyman
11 Сеп 2009 03:39
Мнения: 2,666
От: Austria
Сократ-май
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 8963
Скрий: Име, IP

Уважаеми дами и господа,
Ще ви предложа една хипотеза за ББ, без особени претенции за оригиналност - подобна е изказвана и за Путин.
Твърди се, че източните бойни изкуства силно влияят върху характера на онзи, който се занимава с тях. По-специално, учат го да побеждава противника с неговата собствена сила.
Какво виждаме около ББ? За какво плачат поклонниците на Станишев? Ами за това, че ББ бил популист. Не може да се отрече - така е. Използва оръжието на противника, за да го удари в земята.
Е, сигурно е много обидно да те победят със собственото ти оръжие - защото БСП никога не е разчитала на друго, освен на популизма - но какво да се прави, съдба. В такива случаи мъжките момчета избърсват кръвта от носа и тренират за нови състезания. Останалите будуват до 1:00 след полунощ пред компютрите, за да изчакат новия брой на газетата и първи да нададат писък: "Боку е тулумба-а-а-а!".

Уважаеми Сократе, след като си се заел да защищаваш бат божко, моля ти се, предай му много спешно, че народа не го е избрал за да сбори червените бабички, а за за изпонатръшка безцветната горгона, сиреч администрацията
И още му предай, че тази работа обикновено с мускули не става
Добави мнение   Мнения:75 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4