Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Роман Полански - 31 години издирван и желан
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:86 Предишна Страница 2 от 5 1 2 3 4 Следваща »
Caravaggio
29 Сеп 2009 16:46
Мнения: 13,610
От: Italy
..Това, че Полански е евреин няма никакво значение..


Хайде де!
Амуроф
29 Сеп 2009 16:52
Мнения: 2
От: Bulgaria
В Холивуд изглежда съвсем са го закъсали за режисьори, та да прибират Полански по тоя начин.
Но сериозният въпрос е защо точно сега и точно в Швейцария. Нали е кацал в Цюрих многократно преди това?!
Прави впечатление одупването на Швейцария в посока Уошингтън напоследък - преди месец разсекретяването на банковите сметки, сега Полански. Върти се някаква интрига около трезорите в Цюрих май.
Ловкия
29 Сеп 2009 17:28
Мнения: 56,087
От: Ghana
И на 16-17 г. да е, пак е прокурорско чедо.
Ама бедата е, че често мислим с долната си глава...
Cruella de Vil
29 Сеп 2009 17:55
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
softwind,
За съжаление в Тайланд идват педофили от целия свят, не само от САЩ. Великобритания криминализираха секса с малолетни даже ако е извършен в друга държава. Някакъв техен комик (забравих му името) го осъдиха за подобно деяние.
Ефективно преследване на педофилията може да има само ако секс-дестинациите си променят законите и криминализират секса с малолетни.
softwind
29 Сеп 2009 18:08
Мнения: 5,658
От: Cambodia
Cruella de Vil,
о да, разбира се, че си права, за съжаление. От САЩ, цяла Европа, Русия, богатите араби. Този бизнес са го аутосорснали от цивилизованите страни в няколко екзотични дестинации по най-перфектния начин: разкошна атмосфера, огромен избор на малолетна плът, сексуално и слугинско обслужване на ниски цени.
Мен просто ме подразни медийната пукотевица около случая. Пак правят сензации и кинти от двойния стандарт. Ако прелъстяват малолетни в САЩ - това е гнусно престъпление с всички произтичащи наказания. Но за прелъстяванията на малолетни под формата на "екзотични туристически воаяжи" в други страни с "по-сляпо" правосъдие - това е ОК. Посещаемостта на секс-дестинациите е няколко милиона американци всяка година.
Mutant4o
29 Сеп 2009 18:13
Мнения: 3,341
От: Bulgaria
softwind.

Да не си се подвизавала в Тайланд? Много си информирана, браво!

Иначе Полански само потвърждава, че няма пречки гения в изкуството да е житейски лилипут
Mitev
29 Сеп 2009 18:26
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
Доколкото разбрах, останало е само обвинението "секс с малолетна".
Доколкото знам, и у нас той е забранен, но сума ти малолетни раждат, бащите на децата им са известни, но нищо не им се случва.
А иначе, дали си Полански или не, законът е еднакъв за всички, дори когато е глупав. Но ми е чудно как САЩ, ако са искали, не са могли да го хванат досега. Едва ли само с Швейцария имат споразумение за екстрадиране.


болярчето,


softwind
29 Сеп 2009 18:29
Мнения: 5,658
От: Cambodia
е, Мути,
все пак тайците са съседен народ на кхмерите.
съмнителен
29 Сеп 2009 18:36
Мнения: 45
От: Bulgaria
брей, колко много безгрешни пуритани са се нахвърлили и съдят талантливия и успелия... В този вмирисан случай на евтина слава за сметка на известните. След 30 години се сетила да не определя случката като изнасилване - не били компютри, а компоти...
smarty
29 Сеп 2009 19:17
Мнения: 1,271
От: USA
# Free Roman Polanski!
Искам само да кажа, че който е чел показанията на Саманта пред съда, ще разбере, че тя е имала сексуален живот преди Полански.Ползвала е bila екстази и употребявала алкохол. Полански и е дал една чаша шампанско , защото е снимал с нея dyrzajki chasha серия за Vouge в къшата на Джак Никълсон. Тя се е снимала гола.И е взела само едно хапче "екстаза". Направили са луд секс без нейно противопоставяне. На няколко пъти сектерасрката и домакин на Джак е чукала на вратата, но 13-годишната не се оплакала, а е пъшкала. Оправдава се пред съда , че членът му е бил в нейната вагина и заради това не се е оплакала."Оt страх".
ОХ Please, give me a break!!!!! И сега след 32 години , когато тя самата е дропнала всичкин претенции към него след като е и била обезшетена парично. Според мен това е перверзия. Дори и законите имат давност. Come on!!!
Ловкия
29 Сеп 2009 19:33
Мнения: 56,087
От: Ghana
Абе няма никакво значение дали е пъшкала и колко оргазма е получила!
И ако ще да се е чукала още от забавачката, това не оневинява Полански!
И какво означава-"тя ми се видя по-голяма"-колко голяма? На 14, на 15, 16, 17 18 или по-голяма? И така ли се е държала-като по- голяма? И нали я е познавал, и нея и майка й, знаел е на колко е.
Изобщо не искам да коментирам полицая, извършил ареста, съдията или моралът на американците.
Да чукаш 13-годишно момиченце просто не е редно, оставете дали е законно.
Позицията ми е като на баща на две дъщери.
А иначе и аз се заглеждам след лолитките от близката гимназия, и те ме заглеждат, но с това се изчерпва всичко. Изглеждат перфектно,
секси и зряло, но са още деца!
Cruella de Vil
29 Сеп 2009 20:12
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Този бизнес са го аутосорснали от цивилизованите страни в няколко екзотични дестинации по най-перфектния начин: разкошна атмосфера, огромен избор на малолетна плът, сексуално и слугинско обслужване на ниски цени.

А местните закони защо не преследват нарушителите? Решението на проблема е в техни ръце, кой друг да прилага законите на тяхна територия? Ама те нямат ни най-малко желание да променят ситуацията, която по някакъв начин ги устройва.
Ловкия е прав:
Да чукаш 13-годишно момиченце просто не е редно, оставете дали е законно.

В цивилизованите страни се приема, че независимо дали е имало съгласие на малолетното дете сексът с малолетни е наказуем. Толкова! Другото са нескопосни оправдания.
Cruella de Vil
29 Сеп 2009 20:20
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
И сега след 32 години , когато тя самата е дропнала всичкин претенции към него след като е и била обезшетена парично. Според мен това е перверзия.

Вярно, че е перверзия, защото излиза, че срещу голяма сума пари всеки, който е достатъчно богат може да си купи индулгенция и да си нарушава закона колкото си иска. Това не е гражданско, а наказателно дело на държавата срещу Полански.
rashkoff_04
29 Сеп 2009 20:26
Мнения: 488
От: Bulgaria
Аре стига бе, това е двоен стандарт. Майкъл Джексън да не би да лежа за педофилия? Май Кадафито ще се окаже прав за часовникарите.
myrmorko
29 Сеп 2009 20:32
Мнения: 3,230
От: 0
И като си помисли човек, че великият Чаплин е избягал от САЩ и законите им в същата тая Швейцария! Впрочем също набеден в сексуално нарушение!
Фрида
29 Сеп 2009 20:35
Мнения: 971
От: Bulgaria
Smarty, Вкарали са мъжа в капан и то колко му трябва... Режисьор не режисьор мъж е. Малката мръсница си го е търсила, майка и- също. Ако беше и тя на снимките, нямаше да има проблем. Малко циганска работа, ама на всеки се случва. И това е станало няколко месеца или година след като извратеняци са заклали бременната му жена. Всеки би превъртял. Бъдете човеци, на Полански нищо човешко не му е чуждо. А пък Ловкия да не се притеснява за дъщерите си- ако не гледат палаво чичковците нищо няма да им се случи. Иначеее не отговарям.
Асол
29 Сеп 2009 20:43
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Вярно, че е перверзия, защото излиза, че срещу голяма сума пари всеки, който е достатъчно богат може да си купи индулгенция и да си нарушава закона колкото си иска
Може и да си права, но забравяш "жертвата"! По някакви стари правила /сигурно комунистически/ - парите не могат да ти заменят достойнството, чувството за справедливост и т. н. лакърдии. Оказва се, че може, обаче!
И Круела тръгва да брани морала - и това у..., и душата у рая - тази приказка все още се измисля
Drug
29 Сеп 2009 20:56
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Да, недостижимо за мен е преклонението на някои пред таланта. Хайде, да речем smarty ass го разбирам дето е решил, че всяка дето била имала преди това сексуален живот може безпроблемно да бъде употребена от всеки талант. И други дето пак намериха проблема в аутсорсването на педофилията в Азия също (въпреки че забравят, че в самата Азия местните също не са се напънали да гонят педофилите особено). Дори и Антибиотика пак се показа анти-биотик, нему пък майката, барабар с Бокова послужиха за оправдание на иначе свинското деяние на иначе наивния талант. Сал тъй е тя - форумци дето страстно настояваха злия русняк да иде в затвора, сега са рипнали в защита на таланта Полански, като опълченци на Шипка.
***
А, бе що ли се обаждам, някои вече намекнаха за чистите и безгрешни пуритани? Сал да си търся белята! А вие си помислете какво значи "общественото мнение" особено в комбинация с пари, ама много пари. Пред тая комбинация закона е безсилен. И се молете да не се случи на дъщеря ви. Е, освен ако ви пука за кариерата и в Холивуд.
hawk
29 Сеп 2009 21:28
Мнения: 506
От: Bulgaria
Фрида:Вкарали са мъжа в капан и то колко му трябва... Режисьор не режисьор мъж е. Малката мръсница си го е търсила, майка и също. Ако беше и тя на снимките, нямаше да има проблем. Малко циганска работа, ама на всеки се случва.
Фрина, коментирай това:дал е синтетичен наркотик на малолетна.
Cruella de Vil
29 Сеп 2009 21:33
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Винаги и при всички положения възрастният е отговорен за това, че е правил секс с малолетно лице. Ама мацето го гледало не знам как си, ама не изглеждало на 13, а на 20... Как си представяте ситуацията всички възрастни, имащи контакт с малолетни да се оправдават с провокативно поведение?
Добави мнение   Мнения:86 Предишна Страница 2 от 5 1 2 3 4 Следваща »