Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Батков: Шефовете на ЦСКА поръчаха руската афера
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:186 « Предишна Страница 4 от 10 2 3 4 5 6 Следваща »
Dokich
02 Окт 2009 10:00
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Не гледах, само четох за мача на петолъчките и за това ще си спестя коментарите да играта им. На всичкото отгоре, баш сега са ми последна грижа.
Изводът ми за "двубоя" на Герена. Лацио са в криза. Играха с доста условно казано резерви. Щото там всички са научени на "правилен футбол". Целта им беше да не се преуморят и да не се контузи някой. Като прибавим, че синдикалния турнир по принцип и изобщо е на втори план т.г. за тях, виждаме, че изоставането на клубния ни футбол е безнадеждно. Вчера не чух Тошко Барсата да се цитира % за владеене на топката но какво ни грее дори и да сме на плюс в тази съставка.
Значи, хвърляш се като за последно, нападаш, с неимоверни усилия създаваш положения, с лекота ги профукваш и записаш пореден антирекорд. Ама ако орлите се бяха взели насериозно. Бяха във форма, с титулярен състав и гледаха на срещата като мача на живота им. Едно десетина гола не ни мърдаха. Не съм и съгласен, че до гола сме ги превъзхождали. Цецо Димитров извади чист гол, на два-три пъти отбраната остана разногледа. Насреща, моментно избухване на Гошо Христов завършено със запазената му марка да се гипсира пред гола. И защо по дяволите Дарко също беше сменен. Не че нямаше да паднем пак но без него хаоса става повече от неорганизиран.
Уважавам Гонзо, че прави и невъзможното да защити треньор и играчи но дали им помага с това поведение. Имам дълбоки съмнения. Отборът е сринат психически. Пети пореден мач се обявява за преломен и всуе.
Пак да го кажа. С този собственик всичко е повече от логично и закономерно.
Арceн Венгер да дойде с момчетата си, само да турят синия екип и до месец потъват в блатото.
Батков да си Оди!

Редактирано от - Dokich на 02/10/2009 г/ 10:03:29

Тънката лайсна
02 Окт 2009 10:11
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Смятам, че резултатите от двата мача снощи бледнеят пред "разкритията" на Батков. Да не говорим, че двубоите завършиха горе-долу според очакванията. Искаше ни се ЦСКА да направи чудо, но не стана, явно към момента нямаме достатъчно класа. Освен това Пенев според мен направи грешки. Първо, не трябваше да пуска в игра Янчев и Манчев, които очевидно се намират в слаба форма. Второ, не започна играта с чист нападател, при условие, че в момента имаме Платини и Делев. Мисля, че оттук нататък треньорът трябва да учи играчите си не само да не пропускат пред гола, но и да си подават по-точно. Това последното за мен е най-голям проблем в играта ни.
Жалко, че ЦСКА не участва в по-голям брой мачове като снощния - те са голяма школа за всички .
seahunter
02 Окт 2009 10:13
Мнения: 1,656
От: Bulgaria
Лайсна,
popangelov
02 Окт 2009 10:27
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Да, 6 случайни гола след индивидуални грешки и не си вкарахме положенията. Иначе всичко ни е наред, а публиката е уникална. Пяха, та се късаха и на двата стадиона...Просто немам думи. Ако е някакво успокоение - ЦСКА сега наистина е по-добре от Левски - нов отбор, млади играчи, има някаква перспектива за стигане на средно европейско ниво. Ние го стигнахме преди 3 години и го профукахме окончателно, заедно с добрия коефициент. Батков да продава. По-добре във В група с млади играчи от школата, отколкото този срам. Относно обвиненията, отправени към босовете на ЦСКА вчера, пак повтарям - не знам дали са верни, или не и по принцип на Батков не вярвам, но самият факт на отправянето им е изключително сериозен и ще доведе до много сериозни последици. Въпросът е за кого. Все пак да не забравяме, че това, което Батков говореше за Томов в крайна сметка доведе до отнемане на лиценза и мъчителна раздяла на Томов с ЦСКА.
televiz
02 Окт 2009 10:28
Мнения: 636
От: Bulgaria
Скромен въпрос от човек, който обикновено не пише по теми, които не разбира добре.Защо Батков да е толкова черен?С него са свързани най-добрите моменти от новата история на Левски.Организация има, футболисти, плаща им редовно-това по техни думи на "другарския среднощен съд".Полакомил се е за сделката-изиграли са го.Голяма част от парите му са чисти-няколко пъти е бил посредник в продаването на М-тел.Основната му грешка според мен е, че не застопори Рабех пред видеото доживот, а го праща да излага името на Апостола.Не може да загубиш авторитет пред отбора на който си собственик.Режи, гони, подмладявай!Данчо Тодоров обикаляще като коте около "бате Любо", като му се беше направил на интересен.Не ме разбирайте криво.Привърженик съм на ЦСКА.Само че освен на гола на Стойчо Младенов срещу Ливърпул съм викал и на головете на Павел Панов срещу Аякс.На границата на спомените ми е, ама го помня.И счупения му крак пак срещу Аякс...Не може да има силен ЦСКА‌ без силен Левски и обратното.Справка-снощи.
Miranda
02 Окт 2009 10:28
Мнения: 14,000
От: Bulgaria
Сутринта го гледах по Нова Батков с брътвежите му.
Самодоволна мутра, не стига че са го прекарали , ама пак гол-голям.
Чух от приятел, който е по-близо до тези среди, че Чорни му е погодил номера, във форума също има такива мнения.
Който и да е, мръсен номер за наивници, а тоя не е наивник, поне аз не го познавам като такъв.

peshew
02 Окт 2009 10:31
Мнения: 8,297
От: Bulgaria
Ха добро утро и от мен момци!Мача какво да го коментираме, аз гледах първото полувреме, второто отвреме навреме защото вече всичко беше ясно.Брат`чедите през септември направиха уникална серия, сега октомври започва още по-обнадеждаващо Дет се вика през септември вкараха един гол, през октомври по-рядко
tvirem
02 Окт 2009 10:32
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Здравейте дружина!
Ее пак ни биха и петолъчките ги биха и още и още ще ни бият докато интересното нещо в нашият футбол са интригите.
Снощи Йовов избълва, че в "Левски" са класни нападателите?!Добре щом класни са тия които не могат да вкарват голове, то значи, че ония които могат просто не знаят какво правят.Явно в българското първенство играчите са зомбирани със самомнение, че са класни ... ?!За това вината не е само тяхна, но поне обяснява по-голямата част от неуспехите.
Докич, приятелю, въпросът ти:**И защо по дяволите Дарко също беше сменен.** Този път виси във въздуха, защото по-правилният въпрос е зщо въобще игра.Та дори хайванчето Табаков, показа по-добра игра от звездата, която ще изгрее, но винаги стои зад облаците.Само мое мнение!
peshew
02 Окт 2009 10:41
Мнения: 8,297
От: Bulgaria
Болката ми е на друго място Снощи Рома ни надигра по схемата на Дебрецен с Левски.Вкараха си головете и после ни оставиха да поомачкаме топката За сега не са лъжица за нашата уста.Любо каза какъв му бил замисъла, но след двата гола отиде коня у ряката.Добре е че имаше кураж да пусне още нападатели през второто полувреме, за да се опита да обръща мача, но срещу Рома шанса е мноооо малък.Не споделям мнението , че Янчев и Морозс нямат място в отбора, за избраната в началото тактика си пасваха, но нещата се развиха в друга посока.Като цяло се видя, че Рома ни превъзхожда в бързината при боравене с топката и с физическа издържливост.И ако с Динамо играхме като с равен и физически не им отстъпвахме а Левски по този показател ги смачкахме, то с вълците нещата не стояха така.Отделно ми се струва , че имаше и доста скованост, може би от това че очакванията бяха големи, това допълнително налива олово в краката.С оглед на другия мач в групата, тепърва ще берем ядове за пропуснатата победа срещу Фулъм.И все пак поне за сега в игрови и тактически план отбора върви добре, дано продължава така
Бай Илия
02 Окт 2009 10:56
Мнения: 2,234
От: Bulgaria
ve,
Слабички сме на този етап, което си е вярно вярно си е. Има потенциал, трябва много, ама много работа.Криво ми стана, че Рома си вкара головете без напъване, на ходом, но какво да се прави, има още хляб да изядем.
Гледах снощи коменатрите на Ники Илиев по "Ринг BG". Човекът каза много верни неща, особено това, че трябва дисциплина и ред. Иначе не става.
Zavinagi CSKAR
02 Окт 2009 11:03
Мнения: 9,630
От: Bulgaria
...пешо...не съм съгласен с теб...за загубата снощи от Рома има причини...една от тях беше Янчев...за не цял мач имаше над 20 грешни подавания...как да бием класен европейски отбор, когато 8 играчи дават всичко от себе си и се стараят а трима вятър ги вее на не знам какъв кон...проблемите си имат имена и за мен снощи това бяха....Янчев, Мороз и Манчев...срещу евро-грандове не можем да си позволяваме дори един играч да не е във форма а ние имахме цели три...трябва Любо спешно да взема мерки...по-добре неопитни юноши, отколкото хора, които са много далеч от форма...
БЕВЕРЕН
02 Окт 2009 11:08
Мнения: 3,866
От: Bulgaria
Можем само да бъдем ГОРДИ с тази публика, подкрепила отбора си до последната минута!За мача, какво да кажа, още не сме дорасли да се мерим с тези, има много да се трудим за да достигнем тяхното ниво!Пътят е начертан, само трябва последователност и добра политика!Засега ТИТАНИТЕ, я провеждат успешно!Видя се, че имаме нужда от подсилване за някои постове, видя се , че тактически особено в защита има какво да се желае!Видя се за пореден път мъжество и ентусиазъм, желание за ПОБЕДА, за разлика от мършите!Отбора има ПОТЕНЦИАЛ и ще дойде времето, когато от такива мачове, ще си тръгваме с ПОБЕДА!САМО ЦСКА!!
gowedokiller
02 Окт 2009 11:09
Мнения: 5,080
От: Bulgaria
Докич, когато пледираш пред целия форум да те уважават, най-напред трябва ти да се научиш да увашаваш. И когато месеци наред си се меко казано шегувал с чувствата на привържениците на противника, трябва да се научиш да понасяш шеги и от обратната страна. В този смисъл от тук насетне започвам да наричам твоя отбор "лопатите", докато не се получи накаква проява на форумна адекватност от твоя страна. То вярно че положението ви е трагично, ама чак до там да ти изгърмят бушоните...

Редактирано от - gowedokiller на 02/10/2009 г/ 11:10:43

Dokich
02 Окт 2009 11:09
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Твирем, нищо против Боян Табаков. Даже в по--предните си мнения поздравих закъснялата смелост на Ратко да го пусне цяло полувреме. Само дето смени неправилния човек. Мое мнение, де.
Малко приземяване никога не е излишно. Да не питат и първосигнални тук защо съм спрял с препечатките. Има и нормални сред вас които не са се оставили да бъдат подведени от намъкването в групите на синдикалния турнир и временното водачество в А група. За това и пускам мнения на тифози подбрани от "Кориере дело спорт" за тези които още витаят на седмото полуфинално небе. Щото и ония си имат форуми да си чатат.
Скромната победа на Рома с 2:0 срещу ЦСКА на "Олимпико" в мач от група "Е" на Лига Европа, накара някои от тифозите да се отнесат доста пренебрежително към класата на "армейците". Във форума на римския "Кориере дело спорт" могат да се прочетат откровено обидни квалификации за "червените", които са определени като аматьорско тимче.

"Страхотни сте, победихте едно отборче, което в Италия ще има проблеми да се спаси дори при аматьорите. Страхотни сте...", пише фен с никнейм opinionista.

"Рома не срещна никакви трудности тази вечер, но няма да е така срещу Наполи в неделя. И тогава скъпи "джалороси" няма как да се оправдаете, че сте уморени", коментира друг фен под псевдонима GranGalo.
ve
02 Окт 2009 11:13
Мнения: 3,195
От: Bulgaria
peshew, не мисля, че може да се сравняват вашия мач с Рома и нашия с Дебрецен. Унгарците до 25 минута имаха 7 удара ВЪВ врата на Левски. Точни удара. Ама нейсе, да не се задълбочаваме.
За Гонзо и Ратко ми е думата. Напълно са изгубили почва под краката си. Гонзо показва пълно неразбиране на играта. Изглежда, че понятието "Фази" в играта има нова трактовка. Това защитата, не се брои за част от играта. Вкарването на голове, също не е част от играта. Абе направо не знам откъде да започна. Просто нямам думи. А пък този Ратко едно си знае - обичам Левски и правя всичко по силите си. Ами "по дяволите", бих изругал аз! Това всеки може да го каже! Направо не знам. УжасТ!
Stern
02 Окт 2009 11:14
Мнения: 10,462
От: Bulgaria
Който и да е, мръсен номер за наивници, а тоя не е наивник, поне аз не го познавам като такъв.

Миранда, за наивна жертва, хванала се за факс, го обявяват самонискочели.
Постигането на това, което е Мустакатия, без значение честно или престъпно, става с отсъствие на какъвто и да е наивитет. Но голяма част от привържениците няма как да го осъзнаят.
Повечето мислещи още в началото споделихме, че както варианта "измамен с факс", така и "отмъщение на ЦСКА" са димки, прикриващи нещо голямо.
Надявам се тепърва да разберем какво. Това, което е казал този Артур...същността му, не украските на разказа...е една добра отправна точка. Открай време има правило - търси парите или кой печели.
Да ми разправя "наивникът", че ЦСКА ще вложи толкова пари, време и рискове заради едни нищонезначещи финансово 3 т. срещу Левски, още в началото на първенството...значи, че взема мен за наивник.
А също ще чакам с интерес и ...ако поне за това Батков говори истината...какво ще разследват в Русия. Че ЦСКА в момента е в подем е ясно, но толкова беззъб Динамо...нещо намирисваше още тогава. Разбира се има един куп логични причини защо рашъните бяха толкова слаби, просто ми се ще да се чуе и за него мач.
Zavinagi CSKAR
02 Окт 2009 11:17
Мнения: 9,630
От: Bulgaria
...нашта лесна...имаме една точка от групата и не сме валат...
...да му мислят левскарите, тъй като освен, че ги качват на резултат, отиват и на валат...

...само не разбрах, снощи Лацио с резервите ли игра или не..?
Stern
02 Окт 2009 11:17
Мнения: 10,462
От: Bulgaria
Не писах за снощи, ама то вече всичко е казано. Два римски отбора си разцъкаха резервите и юношите с грандовете ни. В момента ние сме по-слаби и се орезелихме повече. А и Лацио сякаш игра малко по-настървено от Рома. Вълците просто приложиха златното италианско правило - реши мача бързо и после влагай усилия, колкото да запазиш резултата.
ve
02 Окт 2009 11:18
Мнения: 3,195
От: Bulgaria
gowedokiller, не скачай на Dokich, плийз! Не искам да ставам груб, но ми се ще да ти обърна внимание, че участвайки в този форум с този ник, някак си не си ти участника, който може да се обижда от една "петолъчка". Нали?
Dokich
02 Окт 2009 11:19
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Govedokiler, само си виж форумния прякор и после ламти за уважение. Това, едно на ръка. Второ, като пиша петолъчките имам предвид, че една немалка част от вас като философия са замръзнали по него време. Когато звездата се наричаше откровено, по комунистически, "петолъчка".
А това, че ще ни наричаше "лопати" си е само твой проблем. На мене, честно, ама хич не ми пука. Тука, се начетох на такива въпиющи простотии и безумни идеи , обръгнах яко, че направо с перце ви галя с туй заслужено, според мен де, обръщение. Кой разбрал-разбрал.
Жив е здрав и другия път по-сериозно на сбирката на СеверозападНала България. Голяма излагация с тази постна маса.
Добави мнение   Мнения:186 « Предишна Страница 4 от 10 2 3 4 5 6 Следваща »