Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ботевци не докоснаха пловдивската лула на мира
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:24 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Red Dawn
03 Ное 2009 01:39
Мнения: 871
От: Bulgaria
Пичоне има далече по-големи проблеми от тази пресконференция. Лилчо естествено няма да отиде понеже възпитанието му е толкоз, а Акалски и Кики според мене са отишли под натиска на управата на Локомотив и пред угрозата от наказания. Дано са си взели поука и Акалски да вземе да се понаучи на спортменски обноски, а Дани Кики да разбере че провокациите не водят до нищо добро.
Muktadasaxkoburgidiotski
03 Ное 2009 07:14
Мнения: 14,528
От: Mali
Който трябваше да се извинява се извини. Случаят приключен. Медиите няма нужда да помпат нови интриги. Ясно е , че им се ще /на шопите/ - БФС да забие възможно най-голямия нож на пловдивските клубове...
philipeto
03 Ное 2009 08:00
Мнения: 596
От: Bulgaria
Грилчо Арсов
Muktadasaxkoburgidiotski
03 Ное 2009 08:16
Мнения: 14,528
От: Mali
Грилчо-лилчо , не той беше виновен за провокацията Ето може би най-детайлното видео на инцидентите Натиснете тук . Изцяло провокации на Кики и Акалски . Особено на Кики ! Айде , Акалски беше афектиран и тръгна да се блъска и бие...Но след това събитията тръгнаха да утихват . Защо му трябваше на маймун Кики да забива знаме ?? Ясно беше , че няма да му позволим , и нахлулия фен го изрита пет метра в страни / / , но с това беше провокиран нов рунд от боксовия мач... Голям дебилизъм.
Muktadasaxkoburgidiotski
03 Ное 2009 08:19
Мнения: 14,528
От: Mali
Извинявам се - това е по-точното видео Натиснете тук
Buddy
03 Ное 2009 09:32
Мнения: 1,550
От: Bulgaria
"Достойно", Лилчо и Пичиони! "Фенът" издебна Кики, леко в гръб и после замалко да избяга, но .... . Сега да видим, дали ще се спази правилника, фенове на терена, изваждане от групата! Ако бяхме ние, ясно!!!

Не ясно, че е нямало да позволите такова нещо, щото Васко Камбуров вече е забивал знаме на Поляната, '96. А тогава хем и полицията беше рехава и мрежи нямаше?! Само че, онзи изглеждаше доста по-масивен и никой не си и помисли, да го спира!!!! Глупавото на Кики, който не е особено интелигентен, е че иска да прави такова нещо след загуба! След като е играл безобразно!!! Все пак събраха смелост нашите, да се изправят пред всички и да кажат: Сгрешихме!

Дано правилата и законът, бъдат приложени с една строгост и за двете страни!

Малу, започва да ми се издига, все повече и повече в очите!
Buddy
03 Ное 2009 09:36
Мнения: 1,550
От: Bulgaria
Последното видео е супер! Виждат се действията на Аграра Витанов. Как скача в тълпата с коляно!!!! Нека, нека гледат в ДК!!!! Да видим какво ще "измътят"!!!!
Force
03 Ное 2009 10:44
Мнения: 9,360
От: Bulgaria
Ще ме прощавате за невежеството, ама някой може ли да ме светне що за чудо е туй Дани Кики - туй никнейм ли е, що ли е?Гледам - говори български, ама името му - от латиносапунка...
Ама иначе се докарал таман като Урсула с тия оскубани вежди...
vputin
03 Ное 2009 10:55
Мнения: 1,956
От: Bulgaria
от видеото се вижда , че вината е на Локн.
Buddy
03 Ное 2009 11:22
Мнения: 1,550
От: Bulgaria
от видеото се вижда , че вината е на Локн.


Почваме атаки и с "тайния ник". Браво! А довечера пак ще "цъфнеш" с рязания?

Форс, баща му е сирийски кюрд! Дошъл да учи медицина и останал в БГ! Но си е станал доктор, де! Не е особено умен, но не си скуби веждите! Особен характер, но е талантлив! Беше на проби, във Фиорентина и Рейнджърс. Поради чепатия си харктер не остана. Поне във Виола, го бяха харесали. Отидоха заедно с Малката перука, но на тоя не му харесало там. Казал: Абе, аз си отивам в Локото!!!!
Force
03 Ное 2009 12:10
Мнения: 9,360
От: Bulgaria
Buddy, 10х за инфото!
НЕРАЗБРАЛ
03 Ное 2009 13:13
Мнения: 131
От: Bulgaria
Дочух расистки скандирания, хвърляне на предмети по терена..., незнам ще има ли наказания...
Muktadasaxkoburgidiotski
03 Ное 2009 14:44
Мнения: 14,528
От: Mali
О , параноика от ЖК Тракия се е развихрил... Център на внимание ! . Двама фена го попитаха нещо , и той се разля от кеф. Шербет ! Достоен фен на Зекито Байряма. И какво викаш на Путин , бил ми резервен ник ... Аз ти казвах, че си за бараките на Пещерско шосе.
Buddy
03 Ное 2009 15:46
Мнения: 1,550
От: Bulgaria
Мухареме / Володя, напрежение ли е чувствам или просто лека истерия? Така, така, нерви се лошо няма!

Още, още... Форса и той Левскар бил, а?
Muktadasaxkoburgidiotski
03 Ное 2009 17:05
Мнения: 14,528
От: Mali
Мани , мани ... От събота - до днес , като пусна това видео Натиснете тук , и едно напрежение ! Па една нервност , бих казал - направо съм в истерия ! Гледай , гледай , черно-белий онанисте !
Buddy
03 Ное 2009 17:27
Мнения: 1,550
От: Bulgaria
О-о, почваме ПАК с цинизмите? И се радваме на един "обикновен мач". На колко години, викаш си? Гониш 50-ка! Личи ти!!!!
S_parameter
03 Ное 2009 19:17
Мнения: 712
От: Canada
Mukta, и двате страни по спора . Безмислено е да защитаваме тия простаци и да си хабим думите...
vputin
04 Ное 2009 10:37
Мнения: 1,956
От: Bulgaria
Прав е Муката, Бъди.Ти наистина имаш параноя...
Buddy
04 Ное 2009 11:14
Мнения: 1,550
От: Bulgaria
Мухареме, МУХАРЕМЕ!
Muktadasaxkoburgidiotski
04 Ное 2009 13:15
Мнения: 14,528
От: Mali
Айде малко смях , Бъдьо - имаш допирни точки с Кючюк Париж , пък там е махала на бежанци от Македония. А както знаем - Македония има славна история Та за Вашата история.На първо място се поставя цел. Целта, обаче, не трябва да е абсурдна - да се докаже например, че Скрита сила е пряк наследник на древноримския футболен отбор Вени, Види, Вици (Равена) ще е доста трудно по права линия. Далеч по-лесно е да се докаже, че Скрита сила е наследник на отбор, съществувал в Мъдрево преди някакви си 70-80 години. След това предния отбор, да го наречем Сила скрита (Мъдрево), ще се окаже наследник на предходен отбор, но вече не от Мъдрево, ами да речем, на бежанци от София, които са участвали в създаването на Славия. Тези бежанци ще се окажат наследници на търговци от Англия, дошли по времето на Османската империя, които (наистина странно, но факт! ) са участвали в създаването на играта в съвременния й вид на Острова. Обаче, преди съвременния вид на футболът, се е играла една игра с топка, подритвана насам-натам, която игра датира далеч в миналото - най-вероятно когато норманите превземат Англия 11-ти век. Всички знаем, че норманите са от Нормандия, а и е известно, че Нормандия е наистина последното място, където е съществувала Западната Римска империя. Значи там е имало огромно влияние на Римската империя, а както знаем, Римската Империя се е наричала така, защото е била създадена в Рим, който не е далеч от Равена. Малцина може би знаят, че към края на съществуването си, Империята практически е била управлявана от Равена. Значи, след като Равена пада под ударите на визиготите, последните аристократи, заедно с футболния си отбор Вени, Види, Вици бягат на последното островче на цивилизацията - Нормандия, после се омешват с галите и франките, стават нормани, които превземат Англия, носейки играта със себе си, после стават англичани, които продължават да играят Играта, тези англичани забогатяват, стават международни търговци, някои от които местят офисите си в София, а после техните наследници създават Славия, обаче, разочаровани от отношанието, емигрират на спокойствия в прованса, по-точно в Мъдрево, където създават отбора Сила скрита. Сила скрита обаче, по време на събитията през 1944-1945-а е обединен с Парцалевич, за да формира отборът, известен сега с името Скрита сила (Мъдрево). Всички прилики с действителни лица и събития са случайни.
Buddy
04 Ное 2009 14:08
Мнения: 1,550
От: Bulgaria
Нъли имаФ пЪньел в ЖъКъ тракия уа? Кви съ ся тьез точки? Много добре си запознат с Малкия Париж. Така трябва! Все пак, там живеят многу кънари. Челсинката, Бочев и сума ти други отпадъци. Или пък легендите ви Пикито, съвсем близо живее до Съчмената. Ивайло Стойнев, живееше в един коптор до Механото. Йосифов оня дето вкара волето на Левски в Търново, в Ухото. Цялата жълта сган е дошла от Македония!!! Прав си, Мухареме, ужасно си прав!!! Аз като ви казвам, че сте Аграри, се сърдите.

А тая басня, аз к'во да я коментирам. Писана е от един Плувдивчанин, роден в... Дряново. Пак ваш фен! Той си знае, кой е.... Колкото и да се опитва да разказва басни, за разни дядовци с файтони... , миризмата на цървул, ОСТАВА! Да извика баснописците и да ги направи за смях, по телевизията например!!! Те се знаят кои са, тези "баснописци"! Даже, са ви молели нееднократно, да ги изобличите!!! Ама вие си кютите АНОНИМНО в интернет! И не смеете!

Нещо, не можем да се нарадваме на победата, дето я чакахме 12 години, а Мухареме? Що така? Не ти е сладък хляба, сън не те лови???? Радвай се на живота!!!

Редактирано от - Buddy на 04/11/2009 г/ 14:10:44

Добави мнение   Мнения:24 Страница 1 от 2 1 2 Следваща