Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кадиев предупреди за 180 млн. лв. дефицит в бюджета на София
Добави мнение   Мнения:14 1
Top Gun
03 Ное 2009 05:49
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Да го покрие жена му чрез износ на електроенергия
alin
03 Ное 2009 08:33
Мнения: 10,233
От: Bulgaria
Предполагаем дефицит или реално откраднати пари - решете сами (за какво от двете да гласувате ).
Evasion
03 Ное 2009 10:16
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
Уф, и днес Ге. Кад. ръси мозък от страниците на вестника. А поспрете се малко. А кандидат-кметът, като е толкова навътре в нещата на Столична община, да вземе да говори във факти, имена и числа. Стига е мяучил за разни котараци. И му кажете, че много смешен на снимките с ръце в джобовете, които е накичил по разни билбордове. Така, както си седи с ръце в джобовете ли ще оправи София?
Хинин
03 Ное 2009 10:23
Мнения: 4,146
От: Bulgaria
Спокойно, Кадиев!..Тези 180 милиона няма да ти трябват на теб.Те ще са нужни на кметицата....Ама, да не мислиш, че ще ставаш кмет на София?...Боже, трябва да се откриват психиатрични заведения....То пък сега криза....
Dante
03 Ное 2009 11:39
Мнения: 3,839
От: Bulgaria
Кадиев, баце!... Цялата интрига в наближаващите избори е дали Фандъкова ще спечели още на първия тур или ще има и втори. А ти че ще загубиш е повече от ясно. Не се мори, баце!...
alin
03 Ное 2009 13:27
Мнения: 10,233
От: Bulgaria
Тоя взе да ми прилича на Тити Папазов с неговите въпроси към ББ покрай кандидатурите им за кмет.
emir
03 Ное 2009 13:28
Мнения: 482
От: Bulgaria
не Фандъкова , магаре да бяха предложили пак щяха да го изберат. Справка Янчулев, Софиянски. Така е защото сме "умни" , но българи
UNIVERS
03 Ное 2009 13:38
Мнения: 5,614
От: Bulgaria
Нищо чудно да видим Жорката Кадиев и за кандидат за патриарх български !
При него празно няма - важното е да го има в медиите. А колко струва - вече видяхме на предните избори за кмет и тихия му пристан в общината и Топлофикация.. Ще видим и на тези избори - един надут балон.
Явно бизнесът му с износ на електричество чрез фирмата на жена му върви. Има излишни кинти- ръси за тоя що клати гората.....Не е спал, докато не го изхвърли Орешарски от МФ за некадърност .
Кириак Стефчоолу
03 Ное 2009 15:04
Мнения: 3,836
От: 0
Ех, другарю Кадиев! Каква искрена загриженост за сиромашта!
И като как така никоя от присъствалите на срещата репортерки не се сети да ти отпере въпроза какъв ще е приносът на ръководената от теб "Топлофикация" в тоя дефицит? Или това само Господ го знае, стари баби и Сашо Дончев с Румен Овчаров?
ПП - как е другарката Кадиева, добре ли е? Шитка ли още ток от Марица-Изток под себестойност?
ППП - emir (колу), нещо зехме да се усещаме. Ми да бяхте предложили нещо по-солидно. Данчо Ментата, например. Основател на СДС, иде светъл юбилей... Що не пробвахте?
Кириак Стефчоолу
03 Ное 2009 15:12
Мнения: 3,836
От: 0
UNIVERS,
Чини ми се, че бъркаш.
Другарят Кадиев се кланя на другаря Овчаров, а другарят Орешарски - на другаря Станишев. Затова Кадиев трябваше да си отиде. Не че другарят Орешарски не е по-кадърен, де - от зампредседател на СДС да го докараш до депутат от БСП се иска кадърност, и то не каква да е.
UNIVERS
03 Ное 2009 15:39
Мнения: 5,614
От: Bulgaria
Киряче,
Кадиев и Станишев - огледални образи на М.Димитров от СДС и недообичани от форума, са рискова тема и ти май ще получиш като мен жълт картон. Форумният Милко Калев Балев ми отряза достъпа за известен период, без / според мен поне / да съм излязъл от приетите рамки на поведение в коментарите си за тях......
Опитват се да го налагат като алтернатива, макар , че именно Станишев наложи Кадиев като хипи ли беше , джулай морнинг или нещо подобно / варианта Миленчо Велчев и ко. /. Морето помни.....
Няма шанс.
Кириак Стефчоолу
03 Ное 2009 16:43
Мнения: 3,836
От: 0
UNIVERS,
Ти май ептен си я объркал.
Кадиев и Станишев не могат да бъдат огледални образи на Мартин Еванджелиста по простата причина, че те са първични, а той - вторичен. Дотук беше исторически материализъм, да преминем към диалектиката. Която, според формулировката на другаря Станишев е: "Колкото повече, още толкова повече."
Не знам защо се сещам за Фифи Кенедито, дето само двама съветници га оправяха и тя си беше доволна. Разбира се, прогресът върви с огромни крачки и поставя пред нас все по-високи изисквания (нови предизвикателства, на новобългарски).
Не споделям песимизма ти, че няма шанс. Мисля, че пръчка шпеков салам ще свърши работа.
Амен
03 Ное 2009 17:17
Мнения: 303
От: Bulgaria
Най-компетентен от кандидат-кметовете е арх. Павел Попов от РЗС, но него я го знаят няколко хиляди човека, я не го знаят. От години му чета статиите (главно във в. Култура) и те напълно ме кефят...Но колко са читателите на Култура!? Затова кадърният ще издуха супата както си е редно в Булгаристан за сметка на партийните некомпетентници...Така е било - така и ще бъде...ЖАЛКО за София!!!
Кириак Стефчоолу
03 Ное 2009 21:33
Мнения: 3,836
От: 0
Най-компетентен от кандидат-кметовете е арх. Павел Попов от РЗС, но него я го знаят няколко хиляди човека, я не го знаят. От години му чета статиите (главно във в. Култура)

баф да га йе!
И кво е сътворил арх. Павел Попов (мани го РЗС, той си е от наште, изначално)? Освен "Реконструкция на верига казина “Caesars” и "Реконструкция и разширение на SPA-хотел “Девин”?
Пръвото е измазване на таваните на турската наркомафия, дето й забраниха казината в Турция и тя дойде в България, с любезното разрешение на другаря Иван Костов, па Симе Комарджийчето се погрижи първото законче през осемстотинте дни да е законче за сваляне на данъка от хазарта на нечуваните пет процента (другарят Станишев не го промени) и Гошо Тъпото да оглави необходимата комисия?
Второто май е оправяне на едни държавни пари, които леко понамирисват на Дончева, Вълканов, Мултигруп и Луканов. И Метю Доганов.
Та откога другарката Копринка Червенкова, видна дисидентка и още по-видна агентеса, пробутва въпросния другар?
Ма излиза ли още тоз вестник? Кой плаща?
Добави мнение   Мнения:14 1