Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Конфликти има, защото има кой да ги създава.
Добави мнение   Мнения:2 1
Benedicta
07 Ное 2009 13:03
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
Понеже поради технически проблеми не можах да се включа в темата на Фичо, се налага да го сторя по този начин. Напълно подкрепям неговата констатация за подлото, подмолно и провокативно поведение на ник Simplified Solutions по отношение на някои участници във форума, включително и към мен. Целенасочената тактика на споменатата персона Simplified Solutions неизбежно води до конфликти, а такова поведение е уредено в една от точките на Правилника на този форум и изисква незабавно решаване на проблема чрез бан, защото конфликтите се решават като се отстрани причината, която ги поражда, а не като се наказват жертвите. Искам да попитам модератора колко провокативни и обидни постинга на Simplified Solutions трябва да бъдат изтърпяни, за да се вземат съответните мерки? Питам чисто информативно...
sybil
07 Ное 2009 13:18
Мнения: 979
От: Bulgaria
Призовавам да се спре ползването на секция ПОмощ за разправии и изнасяне тук на лични конфликти. Ако забележите постинг с обидно съдържание, сигнализирайте тук; ако имате лични конфликти с потребители, игнорирайте ги.
Това е форум за дискутиране на материалите във вестник 'Сега', не за лични свади. Затварям тази тема, когато имате конкретен сигнал за конкретен постинг с нарушение, пишете тук или на мейла.
Добави мнение   Мнения:2 1