Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кофти приоритетизиране и левичарски залитания...
Добави мнение   Мнения:2 1
myrmorko
23 Яну 2010 12:59
Мнения: 3,230
От: 0
А най-близко до управлението безспорно стоим ние, Синята коалиция и трябва да се започне да се търси съгласие и за политики и за всичко останало с нас!" И тъй гледам, Енчо, и инак гледам - по-добър от мене не виждам!"

Горе - долу такива бяха думите на Големанов от едноименната комедия на Ст.Л.Костов.

Редактирано от - myrmorko на 23/1/2010 г/ 14:33:36

Един дядо
23 Яну 2010 16:22
Мнения: 2,181
От: Bulgaria
„И още нещо, ако г-жа Плугчиева, сега съвсем директно искам да атакувам кандидатурата на професионална основа, със своето лесо-техническо или лесо-въдско образование поиска сертификат да стане президент или вицепрезидент на българска банка, той ще й бъде отказан. Нека да сме наясно, тя няма да може да стане банкер в България...” – изказа мнение другарят И.Костоф.
И моят контрапункт: Ако един тиквеник със своите келнеро-сервилно-масажистки умения може да стане банкер в България и притежател на хотели по Черноморието, то как трябва да бъдат осъдени тиквениците, които са допуснали това???
„А най-близко до управлението безспорно стоим ние, Синята коалиция и трябва да се започне да се търси съгласие и за политики и за всичко останало с нас!” – завършва тържествено интервюто си И. Костофф...
Добави мнение   Мнения:2 1