Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Разбойници хакат наред
Добави мнение   Мнения:21 1
Антибиотик
19 Яну 2001 02:01
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Руските рублички дето организират престъпните вакханалии ще излязат на светло
Естествено и мекеретата им - та били те и главни или по -малко главни журналистчета и хакерчета....Не разбрахте ли че достойните хора в България са били и ще останат повече...Ако имах вашият морал - не електронно послание - многокилограмова бомба в цитаделата на бащите ви - то много цитадели имаха но все в централната щеше да се свърши някаква работа..
Анонимен
19 Яну 2001 11:16
Мнения: 13,673
От:
Антибиотик, антибиотикът не ти помага. Вземи или лексотан, или очистително. Че с тия бомби, дето ги размахваш, ще вземеш по погрешка ти да цъфнеш.
Анонимен
19 Яну 2001 13:14
Мнения: 13,673
От:
Privet ,privet sini i antibiotici posineli,omruzna mi da vi cheta komentarite na tezi stranici. Edna e istinata i tia e che postupkata/prepikavaneto,oskverniavaneto,vlizaneto/
\na edno momche nai-posle subudi duhovete. BRAVO Kubak!!!! Niama vuprosi veche-dokoga ili kak, istinata e "svurshi se" Shte se ometete i cherveni i sini v nai-skoro vreme, Derzai BULGARIA.derzai SEGA, blagodaria vi za razkoshnia forum,radvam se ,che sum bulgarka i sum shtastliva ot vas tezi dni. Hora, priduljavaite da gi razbivate parazitite ,koito iznesoha kruvta na Bulgaria
Антибиотик
19 Яну 2001 20:10
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Ами Шопка,не ги четете! Вие например не ме дразните - нито със съветите си нито с постановките си.Разбирам малко от психология и ми е ясно състоянието ви,но ще ви кажа накратко - патриотизма зад който искате да се скриете говори че има от какво и за какво да се криете - не си играйте с най-светлото чувство.
Фактът че стоите зад този вестник и приподскачвате като футболен запалянко говори какъв ви патриотизма - московски.
Сега ще ви кажа чии синове и дъщери са автори и редактори в този вестник - на живкови министри,на живкови генерали,на живкови служители от ДС,на партизани - има и такива които са изпълнявали смъртни присъди след "народния съд"
Ако вие не ги знаете ние ги знаем.....
Анонимен
19 Яну 2001 22:46
Мнения: 13,673
От:
Abe Antibiotik, ti si neshto patologichno be! Hodi vzemi edna jalta knijka! Az daje vmesto leksotanche bih ti preporachal neshto po-silno. Ako veche ne si vzel de (to moje i zatova da pishesh malko nesvarzano).
Черноризец Храбър
20 Яну 2001 00:06
Мнения: 2
От: Cayman Island
Поздрави Антибиотик!
Не бива прочие, да се сърдим на вестник СЕГА.Той е като един оркестър дето свири понякога хубаво,че дори и верно,ала нали и той като останалите длъжен е да свири музиката на ония дето му я плащат?
Важното е, че ни дава форум,нека си лае кучето на аба!
Малко им е калпав сайта;всичките глупаци наред и линейно трябва да се четат ,с надеждата нещо ценно да се докопа.Така и не можах в тарапаната ръка да стисна на Д.Ганчев(лично мой непознат,но иначе еднаквомислещ)-зер сред толкова свине не е редно ,както ни учи Библията разни неща да се хвърлят.
А иначе поучително е комунистите,на техен терен така да се каже, да бъдат бити!
Съвсем се дрогираха милите, власт мечтаят, а светло бъдеще -не!
Антибиотик
20 Яну 2001 01:00
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Благодаря ти Храбър - извинявай,че ще трябва да отговоря на Анонимен 5 на същото място.
Господин Анонимен,до сега да благодаря на Господа,не съм докосвал лекарство.
Никога не бих хвърлял кал по хора ,още по-малко -анонимно.Това което съм написал за авторите ,редакторите и бащите им е точно така и когато изляза със собственото си име и имената на тези за които става дума ви съветвам да не търсите хапчета а да понесете стоически факта.
Ако разбирахте поне малко от семиотика щяхте да разберете кои пише несвързано и кои не може да следи мисълта на другите....
Анонимен
21 Яну 2001 15:01
Мнения: 13,673
От:
Ние пък в ЦРУ-то много добре знаем кои антибиотици какви точно бяха преди 10 ноември... И защо толкова рипат сега...
Анонимен
21 Яну 2001 15:04
Мнения: 13,673
От:
Спокойно, бе. Антибиотик е най-обикновеният истерик Иван Младенов, дето списва в седерастката Демокрация. А защо е истерик - служебна тайна! Засега...
Basheva
21 Яну 2001 15:41
Мнения: 25
От: Bulgaria
Ей, антибиотик! Аз СЪМ дъщеря на министър от правителството на Живков! Е, и?
Отделно ти съобщавам за какво най-много се кахъря във връзка с правителството на Костов: че в някогашния кабинет на баща ми седи не друг, а топидиотът Теодосий!!!...
Антибиотик
21 Яну 2001 18:08
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
За чистата душа няма дати ,които да определят поведението и.Вашата дата десети ноември само отвърза ръцете на престъпната ненаказана орда да се спасява както може...Впрочем вие го знаете...
Само какъв смях ми доставиха тези дето са знаели какъв съм бил преди....Ако е престъпление да си бил обикновен човек и единствения ти грях да е ,че мразиш комунистическата пасмина тайно - но като гледам какво става май че това не е било никакъв грях....
Анонимен
21 Яну 2001 19:02
Мнения: 13,673
От:
Ей, оня, антибиотик ли си, Лале ли си Зюмбюл ли си ...

Що като си мразил комунистите тайно даваш акъли на другите да били смелчаци и бунтовници през шейсете и седемдесете години,бе. зЗа тебе не важи ли същото
Антибиотик
21 Яну 2001 22:23
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Ами хакер какво да ти кажа - защото съм бил малък.Ако срещу дома ми е идвал танк и някой ми бутне коктейл Молотов в ръката ,както правеха децата в Унгария 56
нямаше да се замисля,но и това нямаше да спаси положението на България.Те пиеха кръв но следа не оставаше - че и трябваше да им благодариш за саможертвата....
Basheva
22 Яну 2001 12:55
Мнения: 25
От: Bulgaria
Г-н Антибиотик, получих любезния ви имейл, но ваш отговор на МОЕТО питане не намерих. А то гласеше: "Е, и?" /Вижте по-горе!/
Оставам без уважение.
Антибиотик
22 Яну 2001 22:22
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Госпожо Башева,гнусотиите в България или по точно истинските гнусотии започнаха след трагичната гибел на баща ви.Той не е от хората които имам впредвид пък даже и да беше аз съм вярващ човек и не бих повдигнал този въпрос.
Сега - Вие запазихте достойно поведение когато беше трудно и се правите на парторг когато е лесно.Така ли се говори безотговорно за невинно пролята кръв - че комунистите се опитали да наложат християнството в реалния живот.Не хвърляйте кал по това което сте създала в мерена реч.Всичко написано остава!
Анонимен
23 Яну 2001 12:00
Мнения: 13,673
От:
Г-н Младенов, много ми е даже кеф да партогствам. Обожавам от край време да епатирам буржоата! /Така ми окачествяваше Жожо Данаилов./ Па и не е чак толкоз лесно - я се вижте само вие какви сте ги изписали за мен! И защо? Защото възгледите ми не съвпадат с вашите? Че откъде накъде да съм длъжна да мисля като вас? Хич не съм вярващ човек, но ми е наистина много болно за хилядите, които от идеализъм правиха революциите и от идеализъм изгинаха! Благодарение на техния трагичен пример любимият ви Запад успя да избегне крайностите на класовата борба, пардон за израза.
Дълг ми е да ви уведомя, апропо, че не съм учила в Москва, камо ли за поет /то за поет не се учи/ - бъркате ме с вицепрезидентката Блага Димитрова. И в партии не съм членувала, камо ли като парторг - бъркате ме с... Ах, не! Не е възможно да ме бъркате с Елена Костова !
Антибиотик
23 Яну 2001 16:28
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Госпожо Башева,това вече с любимия ми Запад и загиналите идеалисти откри други пространства - семантически и чисто идеологически.
Например аз познавам един,който беше идеалист и реши да осъществи светлата си идея.Най-напред изби целия квартал,за да може по-лесно да осъществи идеята си...После се разправи с икономиката и така де..знаете какво стана.Когато дойдоха хората да поправят светлата идея ,след прогонването на идеалиста излязоха те виновни в очите на децата му,за които нямаше - няма.
А познам и един друг който пристига в омразния ви Запад и за десетина дванадесет години - от бедно момченце се превръща в човек,който създава работа и храни други.Той не е имал светла идея - той е светла идея.Ясно?
Basheva
23 Яну 2001 19:12
Мнения: 25
От: Bulgaria
Аз пък помня едни древни идеалисти, 13 на брой, Водачът на които казваше: "Не с мир съм дошъл при вас, а с меч". После един от 13-те го предаде, та сега ги броим 12. Един от тия 12 се отрече от Него, пък баш той стана основател на църквата Му. И точно дейците на тая Църква, като се видяха Победители, и преследваха, и клаха, и гориха за инакомислие столетия наред /а книжовниците вървяха след Победителите/... Трябва да ви е позната тая история по-добре, отколкото на мен - атеистката клета и проклета.
Ама Идеалистите на това учение /при цялата склонност на самата църква към тоталитарни похвати дори и до днес/ аз не ги проклинам заради историческите кървища и клади. My middle name, както казват нашите американски приятели, е Добринка - то изразява природата ми.
С което се прощавам с вас. Тая кореспонденция очевидно е безсмислена.
Антибиотик
23 Яну 2001 22:05
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Самото сравнение е кощунствено.Ако погледнете непредубедено на скулптурата на човешката еволюция в този вид,който я познаваме ще видите,че всичко е закономерно - дори и Инквизицията.Единственото раково образувание е строят от
(може да го наречете и Абракадабра,ако не ви харесва комунизъм,социализъм и т.н ) 1917 до 1986 в Русия и Източна Европа.
Ами щом сте чели Библията ,разшифровайте какво значи "кървавият човек".
И малко мистика за домашно - всъщност то си е факт. Знаете ли ,че в деня когато Маркс се е родил е имало слънчево затъмнение от Западна Европа до Китай?

И нещо извън темата - не хвърляйте подозренията си към въпросното лице Младенов.Явно,че е свестен човек,щом го подозирате за такива неща. Като му дойде времето ще разберете кой съм. Нямам причини да се крия.
Анонимен
25 Яну 2001 15:57
Мнения: 13,673
От:
Antibiotik,ako naistina uchastvash v spisvaneto na v."Demokratzia"velikite hora to togava tolkova po-zle za tozi vestnik,zashtoto ti imash problemi s pravopisa.V edno ot obrashteniata si do
Basheva ti si izpolzval dumichkata впредвид.Pishe se предвид.
A kolkoto do omrazata ti kam komunistite tia otnasia li se i do Elena Kostova i Jordan Sokolov,koito sa bili partiini sekretari dosta godini.
Kazvash,che razbirash ot psihologia,no vsashtnost imash nujda ot chovek,koito razbira ot psihiatria.
A shto se otnasia do narekliat sebe si Chernorizetz Hrabar bih mu kazala da se otkaje ot tozi priakor za da ne petni pametta na velikite hora v nashata istoria.
Анонимен
29 Яну 2001 10:47
Мнения: 13,673
От:
Antibiotik ,kato niamash prichini da se kriesh,zashto togava se kriesh?
Добави мнение   Мнения:21 1