Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ако Доган печели по 1.5 млн. от хоби, колко ли печели от друго?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:54 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Васик
26 Мар 2010 12:56
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Боби 45 набор, разкажи ми историята, как са били оживени Родопите при султаните. Къде да прочета тази история? Доган си заслужава хонорара определено и аз предлагам всяка година целият брутен вътрешен продукт на страната директно да му се превежда в дебитната карта. Това ще е справедливо, защото Родопите никога не са били по-оживени, съживени и възродени.
Diver N
26 Мар 2010 12:58
Мнения: 4,004
От: Bulgaria
Извинете за "B"
beagle
26 Мар 2010 13:40
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Лянча мили ,
Не туряй цвят на кучето ми и не се дръж като кукувица в "гнездото" от тези , които то и без да партизира , поне от пет години отстоява . Темата за ДПС в националния ни политически живот ще срещнем , че и дано е подходяща дописката ...
Васик
26 Мар 2010 14:28
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
За това куче трябва да се обадиш на домоуправителя и да го опишеш кое е то, защото кучето също ползва асансьора и стълбищното осветление.
Old_BG
26 Мар 2010 15:10
Мнения: 22,342
От: Kiribati
Сега, понеже Доганя е на пангара /вербално за съжаление/, виждам доста къчове се хвърлят около него, сигурно пак напразно.
Нямам преки впечатления лично от Доган, но на едно от протежетата в обръчите му, съм му сърбал попарата пряко. При това точно в направление, свенливо назовавано тук "консултантски услуги" и т.н. На всичко отгоре си беше с "българско самосъзнание".Бивш комсомолец от други обръчи, в друго време. Пази Боже! На такова нагло еничарско наконсултанчване не съм бил пряк очевидец през последните 20 г. Не знам точно колко струва нито Цанко, нито камъка му, но това, което гледах как се "цуна" беше с повече от 6 цифри. 2003 г. Явно Доган е достатъчно хитър да не си цапа ръцете сам - има си хора за тази работа и не вярвам да му намерят чалъма лично на него. Мечтите са за под юргана. Но, ако искат и хвърлят едно око на обръчите му, и успеят от там да изкарат маалко от малко на светло, пък и съда да си свърши работата...Но, млъкни сърце!Току що споменах за къде са мечтите.
Куманистан
26 Мар 2010 15:13
Мнения: 583
От: Bulgaria
През деветдесеттте на миналия, Доги се беше пофалил, че е милионер в зелено, вероятно щатско, то и не в една дискотека лепеше стодоларки по циците на денс-гърлите. Тогаз обаче е пичелил от професията "пулутик". Сега, като човек със странно и интересно хоби му се налага по-нисък стандарт - само некакви мижави 1-2 млн. , че на всичко отгоре и - левчета.
beagle
26 Мар 2010 16:00
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Васик мили ,
Имам кучето ми срещу уроки и ... фризер . Далечна рожба е сър Чарли - любимец на сър Чарлз Дарвин и кръстник на първия му кораб . Не лае , но захапката му е силна . Надлежно му плащам таксите , а като домоуправител и глоби му турям ...
letec55
26 Мар 2010 16:06
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
Електоратът на Доган в огромното си мнозинство са почтени и добри бедни хора. В момента ударът по Доган поставя на сериозно изпитание вярата във вожда, защото действията му противоречат на ценностната система на избирателите му. Политическата система у нас е изправена пред сериозен вакуум, предизвикан от разочарованието от Доган и досегашната политическа монолитност на етническа основа. Опасни за националната ни сигурност вече не са възможностите на Доган за конторл и манипулация на електората си, а намеренията на тези, които са се прицелили да заемат мястото му.
Сократ-май
26 Мар 2010 16:16
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Летец,
Не съм сигурен дали го казах тия дни, затова рискувам да повторя.
За един българин е малко трудно да усети кое в тази история нанася най-голям удар на Доган.
Не това, че е отмъкнал голяма сума по повече или по-малко непочтен начин. За това неговите хора дори ще му ръкопляскат.
Но мизерните възнаграждения, които е хвърлил на истинските изпълнители, ще потресат всеки истински турчин. Те са много чувствителни на тема "патрон" и "закриляни от него".
toly
26 Мар 2010 17:11
Мнения: 4,974
От: Bulgaria
От известно време ставаме свидетели на едни и същи плачове.
Защо Боко така? Защо Боко онака?
Направи нещо Боко. Отново плач.
Защо Боко онака? Защо Боко така?
Ето - само преди няколко дни си бяха плюли в устата: Боко и Цв. Цв. да не се оплакват от съдебната власт. В тях е законодателната. Да променят законите и да повлияят на съда. Ако не го сторят - значи не искат престъпниците да влязат в панделата.
Съветът им биде изпълнен. И какво? Пак рев. Не искали точно това.
Същата работа с Доган.
Спомнете си само колко рев се изрева откакто новото правителство дойде на власт. Боко се е сдушил с Доган. Боко няма кураж да ритне Доган. Айде Боко, като си толкова бабаит, що не бръкнеш отзад на Доганя.
Сега изведнъж СЪЩИТЕ хора плачат за великия пулитик. Че и за добрата Държавна сигурност отгоре на всичко. (?!?!)
Ех, маамустара.
Как да им имаме вяра? Как да се обединяваме с тях за едни общобългарски интереси.
А поне лично на мен много ми се иска...


Много ми хареса Сократе.
beagle
26 Мар 2010 17:29
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Авиаторче мило ,
Допускаш ли , че "мястото на Доган" е персонално и подир му други не биват в кандидати ? Трябва ли да приема , че "ДПС в конфигурацията на политическото ни общуване" , е "цената на етническия мир" в националното ни Общество ?
Васик
26 Мар 2010 21:27
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Напълно подкрепям Бигъла. Доган няма електорат, той има само шайка, която го подкрепя. Т.нар. етнически мир няма нищо общо с Доганов и никога не е имал, защото в България става дума за съвместно съществуване на хора от различни религии, а не на хора от различни етноси. Това сътрудничество се нарича от векове комшулук и този термин и неговото съдържание нямат нищо общо с Меди.
Капитан Немо
26 Мар 2010 22:34
Мнения: 4,073
От: Papua New Guinea
Електоратът на Доган в огромното си мнозинство са почтени и добри бедни хора. В момента ударът по Доган поставя на сериозно изпитание вярата във вожда, защото действията му противоречат на ценностната система на избирателите му.

Летецо, бъркаш!
Електората на Доган наистина се състои от почтени и добри бедни хора, които обаче гласуват КАТО ОВЦЕ ВКУПОМ за Него и за ДПС, независимо как ги е нае...л той и цялата му клика! И това няма да се промени. Защото има някакъв вирус в тази територия, наречена България, който кара обикновените хора да тикат властта точно на тези, които най-много ги е..т. Започни с БСП-рите, мини през Атакаджиите и свърши с ДПС-рите. Независимо колко зулуми излизат наяве - все ще се намерят хорица, къде добри, къде почтени, но със сигурност БЕДНИ, които ИЛИ се хвърлят на поредния Бащица, или за 100000000 път "верват", че вълка не е вълк, а овчица и само малко трябва да се "промени", за да служи "за благото на хората"...
За съжаление - единственото лечение на този вирус е чисто биологическо - трябва 2 поколения да се извървят, за да няма помнещи "благинките" на "тия" и "добрините" на ония .Едното поколение вече мина, но докато се извърви и второто - в България ще останат (пак заради чисто биологически закони) само мангали, пенсионери, кратуни-властници на местно и държавно ниво и кликата им и.... мутанти в буквалния смисъл - озверели и обезверени нискообразована тълпа, която няма вяра и надежда в нищо, а крета ден-за-ден, допкато стане малцинство... тоз път без Доган - "пазител на етническия мир"... и се пресели безпаменто във Вечните Ловни Полета...
Добави мнение   Мнения:54 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3