Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
За нечий хипотетичен гений
Добави мнение   Мнения:4 1
SvSophia
03 Юни 2010 07:23
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
По-голяма чалга глупост трудно може да се измисли - на електронни носители хората записват не само чужда музика и филми, а и СОБСТВЕНИТЕ си файлове - доклади, документи, курсови работи, дипломни работи, проекти, статии, книги и пр. И отгоре на всичко ще ни прибират данък за това?!... Кръвопийци, не се насмукаха... Само данък "дишане" още не са наложили.
хикса
03 Юни 2010 14:21
Мнения: 5,046
От: Bulgaria
Очевидно, тъй като може да запишеш нещо, на чиито авторски права ти самият си собственик, а впоследствие някой да го презапише безплатно, би трябвало и да се плати съответната сума на този, който купува носители.
читатель
03 Юни 2010 17:51
Мнения: 9,158
От: Bulgaria
Ами хипотетично и напълно реалистично всеки гражданин е ощетяван (и не знае докога ще продължи тази практика) от недобросъвестни държавници, депутати, съдии, служители и фирми. Не е ли разумно всички те да си плащат на нас гражданите за "евнтуалните щети, които ще ни причинят"? Като се вземат откраднатите за последния мандат суми, разделят се на броя на потърпевшите и всяка година се коригират с "инфлационния индекс"! Тогава май и младите ще почнат да мислят за завръщане, икономиката може да поживне... И само си викам "дано"!
callbook
03 Юни 2010 18:03
Мнения: 231
От: Bulgaria
Искам да ми се плаща сума, не по-малка от сутеньорския процент, за това че всяко (хипотетично) лице може (хипотетично) да оножда жена ми, независимо от моето (хипотетично) несъгласие.
Добави мнение   Мнения:4 1