Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Синдикатите ще спират пенсионните промени с бойкот
Добави мнение   Мнения:6 1
Nanrico
19 Юли 2010 21:33
Мнения: 0
От: Bulgaria
Време е синдикатите най-после да защитят трудещите се, които творят блага , а не само излишните БЮДЖЕТНИ ХРАНТУТНИЦИ и мързеливите даскали и тъпите милиционери и наглите и некадърните чиновници…

Или пред Националния осигурителен институт трябва да поставят цитат от "Ад" на Данте:
" О вий, кои пристъпяте тоз праг - надежда всяка тука /за пенсия/ оставете!"

А на лудото келеме Тотю МЛАДЕНОВ , на Ваньо Нейков и др. подобни малоумни идиоти , изобщо не им личи, че са били синдикалисти. Те не са изобщо с акъла си!!! Мъжете у нас са споминават около 67. Жените подир три лета.
Да бъхтеш 40 за 2-3 е гавра!
Т_Живков
20 Юли 2010 07:54
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Прави впечатление с каква лекa ръка хрантутниците на демокрацията харчат за щяло и нещяло милионите, които така им свиди да дадат на пенсионерите. Видно е, че няколко изтребителя, корвета или хеликоптери и воденето на война на майната си са къде-къде по-важни от заслужено човешко пенсиониране! ТАЗИ държава мрази народа си!...
Baby Four
20 Юли 2010 09:33
Мнения: 84
От: Bulgaria
Синдикатите са едни мекерета, които защитават единствено и само бюджетните служители и държавната администрация.
Малоумни, корумпирани, тъпи, изкукуригали дърти кадровици, това са синдикатите, най - доброто, което могат да направят е да се разтурят и да се скрият да не тровят с идиотизма си обществото.
Досега не съм видяла някой от тях да защити интересите на работещите и плащащите данъци, милеят само за хрантутниците и как няма, като и те самите са такива.
dancheto_67
20 Юли 2010 12:20
Мнения: 447
От: Bulgaria
Виждам, че рекетьорското управлене продължава - минава се на заплахи - видите ли, ако сега не се вдигне осигурителния стаж, догодина щяло да се вдигнат и стажа, и годините! Абе, мухльовци, кого плашите бе! Нали знаете, че всички сме за малко и никой не е незаменим! Не си мислете, че ще сте вечни! На хората вече взе да им писва да ги правите на балъци! На фона на ширещото се харчене от ваша страна /на държавната администрация/, за което също ние плащаме, вие искате да посегнете и на цял живот труд. Увеличихте цени на ток, вода, такси, данъци, глоби за какво ли не, лишихте ни от правото на нормално здравеопазване, като ядете внесените ни здравни осигуровки, а сега искате да ни вземете и внесените социални осигуровки, като ни принудите да работим до гроб! Стига вече геноцид, не мислите ли?!
гледна точка
20 Юли 2010 13:45
Мнения: 336
От: Aruba
Синдикатите се очертават като сериозна пречка за необходими пенсионни реформи. Участието им в разговорите за антикризисните мерки доведе до решения за повече харчове. Ако сега участват и в разговорите за пенсионна реформа може да очакваме увеличаване на пенсии, осигурителни вноски, намаляване на стажове, възрасти т.н. Чудя се обаче това арабийство кой ще го плаща...
Old_BG
20 Юли 2010 15:01
Мнения: 22,342
От: Kiribati
Може да са всякакви синдикатите.
Не съм членувал в никой от време оно, ама ако има протести срещу това безумие, този път ще е в повече още един кресльо на площада.
Добави мнение   Мнения:6 1