Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Арестите на МВР наистина ще ни излязат прескъпо
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:141 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »
Сибила
25 Авг 2010 20:04
Мнения: 15,613
От: Bulgaria

Диана Петрова,
генек
25 Авг 2010 20:48
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Сега ще излязат дежурните матросовци и ще се метнат на амбразурата.
Статията -
-------------------------------
Блогът на Генек
Fantata
25 Авг 2010 20:51
Мнения: 4,153
От: Bulgaria
И какво е послението?

МВР се бори с престъпността? Глупости. Посланието към престъпниците е: "Малко неудобство с цел да Му го вдигнем рейтинга. Все едно няма да изпипаме операцията!"

Престъпно управление.
вила
25 Авг 2010 20:56
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
Арестите на МВР наистина ще ни излязат прескъпо, докато го управляява даскал по физическо.Същото ще е, ако ако ЦЦ стане директор на АЕЦ Белене, например.Учил е право тоолкова, колкото и ядрена физика.

Сега на амбразурата матросовска се очакват малоумните изцепки на пъпчивите недорасляци-от формиращия се Хитлер Бойкоюгенд.
Moderniя desen
25 Авг 2010 20:59
Мнения: 354
От: Bulgaria
"само 5% процента от полицаите не знаели как да арестуват законно?!" - То Мин.ВР е в тези 5% и като каже "Глейте мен и правете като мен" - Ква файда, че 95% от полицайте знаели как да арестуват законно?!
picefullshooter
25 Авг 2010 21:15
Мнения: 365
От: Bulgaria
А спомняте ли си, че преди последните парламентарни избори ББ бе на сгледа в USA. Член на делегацията бе и Николай Цонев, тогава все още министър на отбраната. А какво стана година по-късно.
Няма вечни приятели, има вечни интереси.
А всички които са ходили в казарма знаят максимата, че подчинените не трябва да се оставят без работа, защото започват да мислят или как да запалят казармата, или как да си на... началниците. А при близо 60000 полицаи представяте ли си, ако останат без акции, какво може да се случи.
През последната неделя се разходих до Берковица и Чипровци. През целия път след околовръстното срешнах полиция (пътна) на връщане преди Понор. За сметка на това в София са на всеки ъгъл.
webadmin___
25 Авг 2010 21:25
Мнения: 21
От: Bulgaria
Абсолютна подкрепа за статията

Само дето нещата са наречени по възможно най деликатния начин. А и на децата е ясно, че в българското МВР на служба са често и клинични психопати. Нека ви напомня за култовите реплики `Аве знаеш ли кой съм аз ве недоносеник, щъ убия` .... Е, същия този силно истеричен служител на МВР, преди 10-на дена е възстановен на работа .... Думи нямам.
kaily
25 Авг 2010 22:01
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Абе я некой неизкушен да ме светне така ли плюваше в. Сега навремето по тройната?
Що вече ми се вижда прекалено, ма аз мое да съм изкушена, та затова.


_________________________________
http://www.kaily.dir.bg-На запад работят добре, ако плащат добре. А у нас само работят, а ако пък и плащат е добре.
Simplified Solutions
25 Авг 2010 22:04
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Вестникът си има архив, Кайли. Отваряш и четеш.
order
25 Авг 2010 22:04
Мнения: 1,328
От: Bulgaria
Ами кво да кажеме... истини, много истини.... ама има ли кой да ги чете, а камо ли да си прави изводи....
E6
25 Авг 2010 22:21
Мнения: 29,550
От: 0
Някои хора отдавна ги пишем тези неща тук, но освен отговор: "У-у-у-у, прашки гадни" и "А предишните?", друго НЕ чухме (не, че съм изненадан)...
И СЕГА половин година по-късно, пак се идва на пос*аните круши (не, че пак съм изненадан). Никой не споменава за някаква отговорност или нещо... Аз не мисля, че присъдите ще са само по 3000 евро. Трактора го държат повече от половин година без доказателства или обвинение. Мисля, че само той може да изпържи държавата НАД 50 000 евро.
Шест месеца арест без причина за 3000 евро?? (по 500 евро на месец)
Pavlik Morozov
25 Авг 2010 22:29
Мнения: 15,811
От: Bulgaria
Тази власт много иска да се справи с организираната престъпност.



е тука е грешката на автора - и тая власт като предишните иска не да премахне организираната престъпност, а да ползва държавните ресурси за да се разправи с конкурентната организирана престъпност. затова докато на едни бандити и сиви бизнесмени работата от ден на ден им върви все по-добре, други през няколко дни ги респектират тамагочитата на цецко.


и се гледа повечето пара да отива в свирката, защото ако реално се оправи системата за правоналагане и правосъдие един ден, като паднат от власт, и герберските политици и спонсори има да ги тръшкат по очи пред камерите

Deqerven
25 Авг 2010 22:30
Мнения: 2,161
От: Bulgaria
Не ми се рови в архивите ама преди една година май само Брайтман беше категоричен в мненията си за това какво ни чака.А , да и Фичо.
E6
25 Авг 2010 22:30
Мнения: 29,550
От: 0
Интересен казус:
(от жалбата на Алексей Петров до Съда в Страсбург):
Едно от оплакванията е срещу премиера Бойко Борисов, вътрешния министър Цветан Цветанов и наблюдаващия прокурор Светозар Костов. Според ищеца в нарушение на европейската конвенция за защита на човешките права, преди съдът да се е произнесъл, те са го обявили за извършител на тежки престъпления.

Натиснете тук
Страсбург КОГО ще съди (и ако осъди), КОЙ ще плаща счупените грънци??
Конкретните персони, които Петров съди (Борисов и Цветанов) или държавата която те в качеството си на длъжностни лица представляват??

Редактирано от - E6 на 25/8/2010 г/ 22:33:58

hamel
25 Авг 2010 22:39
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
"У-у-у-у, прашки гадни"
Нидей сега така. Не са казвали "гадни". Казваха "червени". Червени - прашки, бандури, тикви.
Автоцензор
25 Авг 2010 23:03
Мнения: 1,824
От: Bulgaria
Едно нещо не се разбира. Номерът е не, как да не се прекали, а точно обратното - как да покажат, че сега те са на белия кон. За целта непременно трябва да прекрачат границата, където и да е начертана тя.
Както пубер, на който е подарена скъпа кола - непременно трябва да надуе газ и да изсвири с гумите покрай Мола, за да го погледнат мацките.
Ако беше позволено да бият по два шамара, както е било през 19 век, щяха да правят задържаните на шницел по виенски. Ако напротив, бяха длъжни да се държат любезно и учтиво и да казват "Моля, подайте си китките" и "Ако обичате, заповядайте насам", тогава щяха само да ги псуват, но не да ги просват на земята. Те са длъжни да прекалят с поне една педя.
Защото това отличава обществения служител от властника. Единият е скромен слуга на обществения интерес, мухльо, а другият - господар над хората.
Severance
25 Авг 2010 23:05
Мнения: 1,057
От: Bulgaria
Аз пък не съм съгласен.
Нашето МВР така си "работи" открай време. Просто допреди една година почти не арестуваше бандюги, затова и почти нямаше такива грешки.
gery7
25 Авг 2010 23:21
Мнения: 1,292
От: Bulgaria
Хем плащаме заплати на милиционеробабаитите, хем ще плащаме и обещетенията на главните действащи лица в екшъните на МВР Пикчърс. Да ни е честито!
E6
25 Авг 2010 23:27
Мнения: 29,550
От: 0
Хе-хе...
Нидей сега така. Не са казвали "гадни".

Не са, верно е.... Но са казвали други неща, които не помня, защото са в категорията "постоянни епитети"...
Постоянните епитети по начало определят най-характерното качество на даден предмет, но с течение на времето смисълът се загубва и словосъчетанието започва да се клишира: така гората се оказва зелена не само през пролетта, но и през всеки годишен сезон; момата във всички случаи е хубава, а юнакът винаги е млад. Като други примери за постоянни епитети се дават изразите „черни очи еленови“, „дълги клепки босилкови“, „тънка снага самодивска“.

Натиснете тук
Gan(ю)гоТрий
25 Авг 2010 23:32
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Доколкото помним в рамките на 1-2 години предишото недоразумение "шеф на МВР" и агент на ПадниШеф, М. Миков извърши за 2 г. 2 бр. полицейски акции. През 2008 би стачкуващи животновъди на пътя до Н.Загора, а през 2009 би протестиращи младежи пред НС. Но лицето не си е позволило нито веднъж да притеснява, недай си боже да арестува бандити. ЕВАЛЛАРКА!
E6
25 Авг 2010 23:35
Мнения: 29,550
От: 0
Полицаи били и душили внука на бореца Н. Станчев
Бивш служител на Гранична полиция се оплака в Районна прокуратура-Бургас, че е малтретиран без основание по време на операция „Шейховете”.
Николай Петров Стоянов е внук на първия олимпийски шампион по борба Никола Станчев, съобщи gramofona.com.
По време на акцията в Бургас срещу кражба на горива миналия четвъртък вечерта бил спрян от пътен патрул край парк „Росенец”, разказа пред журналисти пострадалия, предаде Дарик радио.
По думите му, показал всички лични и на автомобила си документи, а на въпроса има ли оръжие отговорил утвърдително, тъй като е бивш полицейски служител, и показал разрешителното за него. Накарали го бавно да излезе от автомобила.
Стоянов разказва, че междувременно освен четиримата полицаи от патрулката, дошли двама униформени и двама мъже, облечени в черни тениски и тъмни панталони.
Като излязъл от колата и извадил чантата с пистолета, един от тях започнал да го души, а друг "много едър мъж” го ударил с няколко юмрука в лицето. Стоянов успял да се отскубне и влязъл в колата си.
Без смислен отговор полицаите хвърлили документите и чантата обратно и му казали да се маха, пише gramofona.com. На въпроса защо го бият, му обяснили, че изглежда агресивен, добавя Дарик радио.
Пострадалият записал номера на служебния автомобил и името на служителя, който го бил - Цветан Хамбарлиев от Бургаската жандармерийска част.
После се прибрал с подута глава и цяла нощ не можал да заспи. На сутринта отишъл и си извадил медицинско. Лекарите му казали, че е извадил късмет, че още е жив. Бившият граничар показа снимки с рани по тялото му пред журналисти.

Натиснете тук
Добави мнение   Мнения:141 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »