Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
колко дълъг требва да ми Е?
Добави мнение   Мнения:3 1
падналотмарс
15 Яну 2011 19:38
Мнения: 2,918
От: Bulgaria
колко?
питам е ограничението определено от уважаемия/та модератор/ка на броя "символи" които е позволено да изсипеме у форумо на уважавания от форумците весник Сега?
А?
посочете моля Ви цифра или обеснете на тъпаци като мене
къде е посочено ограничението математически за да си пускам калкулатора да ми смета буквичките на думичките и да ми светва червено ако надвишим лимита на кекавия сървър?
как да разбера когато си правим труда да сътворим некоя простотия колко глупости да изпишем в рамките на определения лимит без да ми бъде истрито безпаметно излишното количество?
и да не получавам следното неприятно зелено съобштение замествашто финала на умотворението ми в постинга:
Бел. на модератора: Моля, не помествайте толкова дълги постинги, които затрудняват зареждането на страниците и четенето от страна на другите потребители. Приложете линк към текста.

и оште - дори да има цифрова норма - питам как да си сметам символите като съм неграмотен и не мога да броя повече от 10?
затуй - като представител на марсианците и като съпричастен на земленските форумци които страдат от тази недомислена неправда
правя официално предложение
до тези които го могат
и до тези от които зависи решаването на досаднонеприятния въпрос:
да улесните живота на уважаваштите Ви форумци и да им направите некакви забавносветешти цифрички които да им подсказват коло глупости в час са написали в момента и ако превишат скороста да им светва червено че са се улели в словоизлияния или цитати или сним и да праштат постинга на сървъра овреме и т.н.
а не да наказвате землените които ви четат и заради които ви четат
svetulka
15 Яну 2011 20:33
Мнения: 4,771
От: Germany
Ти недей пита много, че един като тебе след вземане на властта от фронтоваците и той много питал на събранията: къде изчезнá сиренето, къде изчезнá олиото, защо нема хлеб по магазините, къде е сапуня. Па на следващото събрание се оказало, че няма питащ- и той изчезнáл.
sybil
15 Яну 2011 21:38
Мнения: 979
От: Bulgaria
Добър вечер!
Към момента все още не е въведен автоматичен брояч, но е добре постингите да са в рамките на 300-350 думи/до 30-35 реда.
А когато цитирате статия или друг материал, който е достъпен онлайн, е добре да се цитира отчасти и да се приложи линка.

Приятна вечер!
Добави мнение   Мнения:3 1