Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Модел за правилна постановка във форума
Добави мнение   Мнения:2 1
Dimenzov
27 Апр 2011 14:50
Мнения: 340
От: Canada
Както виждате влизам рядко във вашия форум, но ми направи впечатление, че когато започне спор между участници, дори и без използване на т.нар. "жълт език", същите са елиминирани за известен период.
.
Като християнин се ръководя от 10-те Божи заповеди и се старая да ги спазвам, въпреки че 99% от християните не ги ебават. В България и Русия е повече от ясно, че християни няма, но за сметка на това има отлични имитатори на християнството.
.
Във форума също има 10 "божи" заповеди, които се интерпретират по подобие на библейските, а в България всички закони са обект на интерпретация, от което произхожда и настоящето състояние на държавата Булгаристан, заела едно от "челните места" в бурното развитие на цивилизацията и в космоса след Мелмък, напълно взривен, Обратната страна на Луната, Булгаристан и останалите африкански вилаети...
.
Ето защо, ще дам няколко момента, за които бих желал администрацията да ми поясни къде е скрита грешката.

Отговоряне на лице дало реплика спрямо съобщение направено от форумен участник, което последния/та счита за невярно и може да обори с аргументи и факти.
(Е ли това насаждане на омраза и повод за форумен скандал?)
.
Примери:
.
- "Колега, научи се да пишеш правилно "пунктОация", тъй като акцентираната дума се пише с "У", а не с "О", както се опитваш да ни внушаваш."
.
- "Публикувания БВТ на Русия е тенденциозно завишен и не отговаря на истината. Не си запознат със структурата на икономическата система като цяло, но се опитваш да манипулираш известни на целия свят факти."
.
******************************* ******
.
Публикуване на снимки от щатски официози, които са абсолютно строго цензурирани, но недопустими във форума, поради форумни възприятие некласифицирани в "10-те заповеди" /личновъзгледна цензура/
.
Или видео от този вид!!! (За да не бъде възбуждан спор с реплики и дуплики веднага заявявам: "видеото е официално излъчвано по СиЕнЕн Юръп, СиБиЕс и ЕмТиВи"
.
Вие, ще го премахнете ли?
.
Bad English, When I See You Smile
.
Нямам повече питания!
Старшината
27 Апр 2011 23:47
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
.... к'во питане - видеото е чудесно ...
Добави мнение   Мнения:2 1