Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Правила за ползване архива на вестника
Добави мнение   Мнения:4 1
Dimenzov
27 Апр 2011 21:09
Мнения: 340
От: Canada
Представлява ли нарушение даване на отправка към архивен брой на вестник СЕГА, при положение, че редакцията не е информирана предварително и този акт не касае публикация в друг вестник или друг форум?
.
Пример:
.
Ренесансовата трапеза на Джефри Чосър
.
Питането е в аванс, за да се избегнат евентуални недоразумения в бъдеще.

Редактирано от - Dimenzov на 27/4/2011 г/ 21:11:55

sybil
27 Апр 2011 22:36
Мнения: 979
От: Bulgaria
Добър вечер!
За подобни въпроси се обърнете към редакцията на вестника и отправете своето питане! Можете да ползвате този имейл:
editors@segabg.com
Dimenzov
28 Апр 2011 16:29
Мнения: 340
От: Canada
В желанието си да предпазя администрацията на форума от допълнително задавани въпроси по същата тематика и да подпаля "Фенера на Диоген" в главите на тукашната публика, обнародвам изпратения до Редакционната колегия на вестник СЕГА текст.
.

Уважаема Редакция,
.
Във връзка с отправено питане към Вашата колежка Sybil, Администратор на форума /на вестник СЕГА/, относно определени форумни правила, свързани пряко и не- с вестника, и за избягване евентуални неразбории чрез несъзнателно създаване на проблеми, се обръщам към Вас, за да ми бъде разяснена следната ситуация.
.
Вие, лично - редакционния екип - приемате ли форума на вестник СЕГА, като част от вестника или го класифицирате в лоното на второстепенен елемент и абстрактно допълнение, което не е точно априори - вестника, а форматиран чатарник за шоу и словестна еквилибристика, даващ шанс на лица с не особено здрави и логични умствени заложби да се вживяват в ролята на създатели на света, редактори, коректори, анализатори, професори, преводачи и демострирарат възможности за надприказване и наддоказване в една нонстоп дегенеративна кондиция, понякога макар и рядко, помагаща за духовния статус на определения субект.
.
Ако приемем ерзац-методите на съждения и главоломната ретроспекция лъхаща от "Празни мисли на един празен човек" и по-конкретно "Удобството да имаш опашка", то редакционния екип, като стабилен връх на пирамидата, би трябвало сериозно да се абстрахира от въпросните тенденции и в този аспект разглежда форума като ложа осветена от неприятелски сили (foe), или ако е обратното, би трябвало да се мисли за диалектическо единство между вестник и форум, където последният не е в ущърб на първият.
.
.
Цитирам дословно питането към уважаемата Администрация и съответния съвет, за да не се получи ауфтакт при евентуалния отговор.
.
I: Представлява ли нарушение даване на отправка към архивен брой на вестник СЕГА, при положение, че редакцията не е информирана предварително и този акт не касае публикация в друг вестник или друг форум?
.
Пример:
.
Ренесансовата трапеза на Джефри Чосър
.
Питането е в аванс, за да се избегнат евентуални недоразумения в бъдеще.
.
sybil
[Администратор]
от Bulgaria
.

Добървечер!
За подобни въпроси се обърнете към редакцията на вестника и отправете своето питане! Можете да ползвате този имейл:
editors@segabg.com

.

P.S. За повече детайли и директно разглеждане на публикацията "Ренесансовата трапеза на Джефри Чосър", като пример, можете да се пренесете на вълните на предаването СЕГА "Форум", раздел "Помощ", тема "Правила за ползване архива на вестника".
.

Благодаря за времето отделено за прочитане на този текст.
.

С уважение,
.
.

Димензов - форумен участник

.
.

In Regard to a Question...
From:
Dimitar Meranzov <dimenzov@yahoo.com>
Add to Contacts
To: editors@segabg.com
Cc: sybil@segabg.com
.
Thu, 28 April, 2011 09:03:56 AM
In Regard to a Question...

.


.
.


Запазвам монопол за публикация върху дадения отговор от страна на Редакцията, ако пристигне подобен, за да се изясни веднъж и завинаги дилемата "Вестник СЕГА-Форму СЕГА" и ривърс версията - "Форум СЕГА-Вестник СЕГА".

Редактирано от - Dimenzov на 28/4/2011 г/ 17:12:56

sybil
28 Апр 2011 18:07
Мнения: 979
От: Bulgaria
форматиран чатарник за шоу и словестна еквилибристика, даващ шанс на лица с не особено здрави и логични умствени заложби да се вживяват в ролята на създатели на света, редактори, коректори, анализатори, професори, преводачи и демострирарат възможности за надприказване и наддоказване в една нонстоп дегенеративна кондиция, понякога макар и рядко, помагаща за духовния статус на определения субект


Напомням Ви, че отправянето на обиди и нападки, какъвто е тонът на писаното от Вас във имейл и цитирано тук, в рамките на форума, към членове на форума и/или администратори/модератори, е грубо нарушение, което води до съответните санкции.
Добави мнение   Мнения:4 1