Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Десет лесни въпроса по отношение на форума
Добави мнение   Мнения:2 1
Зам.-Директор
02 Май 2011 17:11
Мнения: 181
От: United States
1. Как да избягваме нарушенията.
-
2. Модел за правилен участник във форума.
-
3. След колко мнения участника ще бъде изваден и замразен.
-
4. С колко прозвища може да участва едно лице - 1-2-...10...200...
-
5. Как да интерпретираме закона и 10-те правила.
-
6. Има ли някаква връзка между форум СЕГА, Конституция на България, Международна харта за правата на човека, Международен пакт за граждански и политически права, Резолюции на Обединените нации и други международни закони, споразумения и резолюции, по които България е страна.
-
7. Колко време един участник може да бъде в активна позиция - 10 минути, час, два часа, денонощно, нонстоп, 365 (366) дни в годината.
-
8. Модел за участник, който ще бъде постоянно санкциониран
-
9. Допускането на антисемитизъм (ще бъдат дадени отправки от стари броеве!) част от политиката на форума ли е, или същите изложения, които се преследват съдебно в целия свят могат да бъдат отнесени в лоното на случайните попадения.
-
10. Влияе ли политическата окраска на един участник върху неговото елиминиране от форума и ако отговорът е положителен, към коя политическа сила същият трябва да бъде пристрастен, за да участва по продължително време.
---

Редактирано от - Зам.-Директор на 02/5/2011 г/ 17:13:15

sybil
02 Май 2011 19:38
Мнения: 979
От: Bulgaria
Моля ползвайте секция Помощ във връзка с конкретни случаи на забелязани нарушения. Секцията не е предназначена за коментиране на форума, вестника или редакцията по принцип.

Принципните въпроси какво е позволено и какво се санкционира са ясно уточнени в правилата и не са обект на дискутиране и договаряне.
Добави мнение   Мнения:2 1