Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Сега онлайн: Депутатите пак отхвърлиха Сидеров за шеф на комисия
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:31 Предишна Страница 2 от 2 1 2
paragraph39
29 Юни 2011 15:55
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ТУТКАЛЧЕВ,
/:/ Гьонсурат, брей! Казват му: "Не те щем!", ама той пак и пак. Зер папо има там. И начин да се пречи да се разбере що за гаранцийки и облигацийки са подписвали неговите дупетати"
............................... ............................... ............................... ..........................
В голяма Грешка си!
Или манипулираш?!
Постоянните комисии в Парламента нямат разследващи функции и задачи!
Прочети чл. 26 от Правилника на Парламента и ще се увериш сам(ако не си наясно, де!
Разследващи функции, обвиняване и осъждане в "демократичната" Република България имат и правят само Прокуратурата и Съдът! А когато става дума за депутат, трябва предварително Парламентът да му е свалил депутатския имунитет- по искане на прокурор!
intel_inside
29 Юни 2011 16:36
Мнения: 8,642
От: Bulgaria
батака ръка трябва ръка да целиват, че не са ги метнали на психондиспансера, но като предпочитат да се ръгат между шамарите - моля
Iezuit
29 Юни 2011 17:04
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Абе това място да не бащиния на Сидеров? Като семейната му партия?
"Атака" има право да го предложи - с ясното съзнанние, че няма да бъде избран. И го прави.
Народното събрание има правото да отхвърли кандидатурата му. И го прави.
Никъде няма изрично задължение издигнатата кандидатура да бъде избрана.

Редактирано от - Iezuit на 29/6/2011 г/ 17:08:17

paragraph39
29 Юни 2011 17:23
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
IEZUIT,
"Атака" очевидно иска Комисията срещу корупцията да работи- и затова предлага(вече четвърти път )свой представител в комисията(Сидеров)!
Другите депутати-неатакистите, очевидно, НЕ искат (те си знаят защо?!)Комисията срещу корупцията да работи- и затова не избират(вече за четвърти път) Сидеров за член на комисията! При това, не посочват валиден аргумент(причина) към Възражението си Сидеров да не е член на тази комисия!
Излиза сега, според теб, че шепата депутати от "Атака" могат да получат това, което те искат(според теб- да не работи Комисията срещу корупцията?!), с помощта и благодарение на позицията и гласовете на Мнозинството в Парламента! Ама туй Мнозинство от депутатите-неатакисти не се ли усеща, че играе по свирката на "Атака" и Сидеров?! ПФУ(за Мнозинството в Парламента е- не за теб!)!
Iezuit
29 Юни 2011 17:30
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Аха, "Атака" иска комисията да работи, затова предлага един и същ кандидат за четвърти път, при положение, че е абсолютно сигурно неизбирането му - и следователно, бездействието на комисията.
Ясно.
Васик
30 Юни 2011 00:06
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Параграфа доказа неистинността на противното. Какви изненади ще ни поднесе животът утре?
Васик
30 Юни 2011 00:08
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Схоластиката не успя да пребори диалектиката. В исторически план.
paragraph39
30 Юни 2011 01:19
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
IEZUIT,
/:/ "Аха, "Атака" иска комисията да работи, затова предлага един и същ кандидат за четвърти път, при положение, че е абсолютно сигурно неизбирането му - и следователно, бездействието на комисията.
Ясно!"
ВАСИК,
............................... ............................... ............................... .......................


Още по-ясно е, че, след като им е пределно ясно, че ПГ на "Атака" няма да предлага(декларирала го е публично) друг кандидат, освен Сидеров, депутатите-неатакисти, в качеството си на решаващо Мнозинство, умишлено, май, блокират работата на Комисията срещу корупцията, недопускайки избор на Сидеров за нейн член!
Ерго, ако идеята и целта на ПП "Атака" и Сидеров е да блокират работата на Комисията по корупция, те успяват много хитро да го направят, макар и да са само един файтон хора, подлъгвайки(изпързалвайки!) много умно "умното" Мнозинство на депутатите-неатакисти в Парламента- да не (до)пускат те Сидеров за член на тази комисия!
Язък за "умните" депутати-неатакисти- хванали са се на въдицата на Сидеров и депутатите от ПГ на "Атака"!
Евалла на депутатите-атакисти! Умници!

Редактирано от - paragraph39 на 30/6/2011 г/ 01:24:26

67
30 Юни 2011 05:21
Мнения: 7,197
От: Benin
Те го гонят от селото, той иска поп да става...
Т_Живков
30 Юни 2011 08:00
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
paragraph39:"Постоянните комисии в Парламента нямат разследващи функции и задачи!

Прочети чл. 26 от Правилника на Парламента и ще се увериш сам(ако не си наясно, де!

Разследващи функции, обвиняване и осъждане в "демократичната" Република България имат и правят само Прокуратурата и Съдът! А когато става дума за депутат, трябва предварително Парламентът да му е свалил депутатския имунитет- по искане на прокурор!"

Параграфе, ако обичаш разясни нам(ама с думи прости, щото сложните ти напоследък мисли остават непонятни за трезвия разсъдък) защо е този напън на Сидеров към тази комисия, щом нейните функции(според тебе) са...никакви, май?! Да не би да се опитваш да ни кажеш, че от тази комисия полза никаква и "Апостола" напиня към нея сал за едното деПУТАТСКО възнаграждение?! Гледай ти сребролюбец, не му стигат "Сейшелите" и прочие...пинизи!...
Добави мнение   Мнения:31 Предишна Страница 2 от 2 1 2