Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Изчезват постинги без никакаква следа
Добави мнение   Мнения:5 1
Пенчо Драганкин
02 Юли 2011 22:38
Мнения: 2,968
От: United States
Уважаеми администратори,
Днес, в 15:00, в темата:"Време е за бюлетина "Против всички!"", когато се опитах да се върна няколко часа назад, с изумление установих, че постингите на Генек от днес, 2 юли, 2011 г. в тази тема, ги няма...Все едно съм си говорил сам. Доста смешно ми е положението за всеки един, който ще чете от тук нататък.
Това някакъв номер ли е? Дали някой ще бъде така добър да ми помогне в моето объркване? До сега съм бил с убеждението, че всяка една дума, казана тук, остава следа от себе си, дори и да бъде изтрита от автора си или от администраторите?

На второ място, друг въпрос:

Възможно ли е мой постинг, да бъде изтрит от някой друг, а не от мен, и то така, че от този мой постинг да не остане никаква следа? - В профила ми в графата "Изтрити мнения" стои една голяма нула, независимо, че имам "изчезнали" мнения, мапример днес в същата тема, цитирана по-горе. Което ме кара да мисля, че някой друг, извън кръга на администраторите е изтрил моите постинги?

До сега съм бил с убеждението, че в този Форум важи максимата "казана дума, хвърлен камък".
Ще ви бъда благодарен, ако намерите време да ми разясните тази материя.
Предварително благодаря
sybil
03 Юли 2011 01:56
Мнения: 979
От: Bulgaria
Постинги могат да трият само авторите им или модератор/администратор.

В повечето случаи при изтриване на постинг оставям *** или предупреждение/напомняне на правило. Когато в дадена тема има множество постинги, нарушаваши правилата, ги трия директно, не може цели теми да се превръщат в поредица от ***, което също пречи на проселдяването на темата и поддържане на дискусия, свързана с публикувания материал, не с взаимоотношения между потребители и мненията им един за друг.
Именно затова бяха оставените от мен неколкократни предупреждния; темата бе отклонена в съвсем друга посока, с огромна маса постинги, несвързани със статията, а с провокиране и поддържане на конфликти между потребители. Подобни постинги нямат място във форума и ще бъдат отсранявани.

И отново подчертавам и тук:
На обсъждане подлежат публикуваните текстове, а не техните автори.
Пенчо Драганкин
03 Юли 2011 13:46
Мнения: 2,968
От: United States
Благодаря Ви за отговора на единия ми въпрос.
Но всъщност сте пропуснали да ми отговорите защо броячът на изтрите мнения не отчита броя на менията, изтрити от администраторите? Моят все още си стои на "0", независимо, че имам поне едно изтрито мнение.
Благодаря Ви предварително за отговора.
sybil
04 Юли 2011 10:06
Мнения: 979
От: Bulgaria
Не мога да кажа на този етап каква е причината броячът на изтрити мнения да не е отчел това, но ще предприема мерки да се провери това.
Пенчо Драганкин
04 Юли 2011 11:00
Мнения: 2,968
От: United States
Благодаря Ви за отговора.
Струва ми се, че това не е инцидент (само при мен). Видях идентичен проблем и при колегата The Spy, който е създал такава тема на 27.03.2011. Ако тази опция не работи, може би трябва да се помисли дали изобщо трябва да съществува неработеща, или е по-добре да се премахне. Във всеки случай така, в това положение, може би ще създава недоразумения, подобнии на това, в което изпаднах аз.
Добави мнение   Мнения:5 1