Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
to Sybill
Добави мнение   Мнения:13 1
softwind
14 Юли 2011 22:18
Мнения: 5,658
От: Cambodia
Това да не би да съм се излъгала, че си го написала ти?
Как да не е персонално, когато става въпрос за нападки към участници от нашия форум?

Темата е сериозна и от общонационален интерес, а не само на 4 процента от населението, както тук се твърди и не ми се ще да бъде огласяна за пореден път от крясъците и попържните на дежурна чудомирова героиня зад плета, която има навик да обвинява другите в собствения си дразнещ маниер на общуване с околните.
Винаги досега съм те подминавала, считайки те за незаслужаваща и минимално внимание персона, но установявайки как си се наточила да предизвикаш поредния конфликт на лична основа, ти намеквам да се огледаш за гредата в собственото си око, преди да търсиш сламки в чуждите.



много ви моля да обърнете внимание на ник Сибила да не се прави на модератор в сянка и да не ме предизвиква към персонален конфликт.
кавгата е продължение на конфликта от темата "Шистогазовият балон може и да се пукне" където тя нямаше нищо против да наричат форумеца Фродо по този начин:

Абе, фанете го тоя Frodo...и го обесете! Aман от новоспециализирани специални специалисти с претенции! Обесете го! Друг изход в тази посрана от "специалисти" страна няма! Фродо на клон, а аз във фризера за подстрекателство.

MediaBoss
14 Юли 2011 23:44
Мнения: 740
От: Cape Verde
Коя таз Сибил с двете L-та
Сибила
15 Юли 2011 00:53
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Госпожо модератор,

На въпросната настояваща да не е правя на модератор, обръщам внимание за първи път, след като станах свидетел, че нейното участие в темите за шистов газ винаги предизвиква скандали и намеса, в крайна сметка, на модератора.


Повод да се обърна към нея беше нейния първи постинг, съдържащ това:


Фродо седи баннат, така че под тази ярко пристрастна статия с целенаправлени внушения за апокалипсис се очакват само яростни възгласи на кръчмар-патриоти "смърт", "обесете предателите", "мръсници", "забранете проучванията", както и истерични писъци на паникьосани домакини.



Считам, че тъй като това са рецидиви от нейна страна, най-после трябваше да й направя забележка. За мен темата е сериозна, имам намерение, както винаги го правя, да участвам в коментарите със сериозни аргументи по същество и дори преведох части от чуждестранни материали, прибавящи нови факти към тезата ми и не желая да си губя от времето, което ми е скъпо, заради разни офтопици, агресия и разправии на лична основа.

Дали имам или нямам против Фродо да бъде наричан еди как си от еди кого си, не съм обсъждала никъде. Не е работа на никой форумец да ме държи отговорна за отношения между трети лица, а правилата също не го изискват.






Редактирано от - Сибила на 15/7/2011 г/ 01:12:52

softwind
15 Юли 2011 01:11
Мнения: 5,658
От: Cambodia
че нейното участие в темите за шистов газ винаги предизвиква скандали и намеса, в крайна сметка, на модератора.




ти и още няколко форумци не понасяте моето участие не само по темата за шистовия газ, а по всички теми.
И се стараете да ме тролите с всички възможни нечистоплътни средства. А когато изплющи някой виртуален шамар по ваш адрес, започвате да лицемерите.
Сибила
15 Юли 2011 01:24
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
ти и още няколко форумци не понасяте моето участие

Любезна, нямам никакви чувства към теб, освен безразличие, не се ласкай да ми приписваш някаква заинтересованост към теб и специално отношение, такива нямам.

Ако можеш да докажеш някакъв мой опит за контакт с тебе някъде, докажи го.
Такъв няма, а на мен не ми се занимава с нечии фантазии и предубеждения, непочиващи на никакви реални факти.

Просто желая да пиша в някои теми сериозно, а не да се занимавам с нечия свръхвъзбуда , възникнала по причини, да които държа да остана неинформирана.


_SK_
15 Юли 2011 01:27
Мнения: 817
От: Bulgaria
softwind
Точно ти внасяш непредизвикана агресия в темите касаещи всякакви технически и технологични новисти, и икономическите им аспекти.
И още по-лошото е че го правиш като компенсация за некомпетентността ти по тези въпроси.


Ето първото ти мнении в последната тема, трето за темата въобще.
Никой нищо не ти е казал, но ти от съблекалнята ръгваш с бутоните напред:
softwind
Фродо седи баннат, така че под тази ярко пристрастна статия с целенаправлени внушения за апокалипсис се очакват само яростни възгласи на кръчмар-патриоти "смърт", "обесете предателите", "мръсници", "забранете проучванията", както и истерични писъци на паникьосани домакини.

По същата информационна схема за пропаганда Слави Трифонов и дебилите от Ку-ку си направиха предаването за Козлодуй и хвърлиха в паника цяла България. А в последствие екологът Кусто прелетя и обяви, че атомната станция трябва да се закрие. И я закриха.

Създадено: 14.7.2011 г. 20:30:14

Ясно се открояват две неща:
Пръво - непредизвиканете ти квалафикации отнапред - преднамерена агресия.
Второ - скодоумното сравняване на Козлодуй с шистовия газ - въобще не са ти ясни причините за затваряне на блокове 1-4, нито пък реалните проблеми при Козлодуй и шистите - видима некомпетентност.

softwind
15 Юли 2011 01:30
Мнения: 5,658
От: Cambodia
Любезна, нямам никакви чувства към теб, освен безразличие, не се ласкай да ми приписваш някаква заинтересованост към теб и специално отношение, такива нямам.

в такъв случай не се обръщай към мен, както аз избягвам да общувам с теб и нямам никаква нужда да ми даваш шанс да изглеждам участник в коментарите.


Сибила

14.7.2011 г. 22:20:20
Аз ги нарекох не подкупни, а заинтересовани, защото ставаше въпрос за разпределение на 4 милиона долара, предвидени за обучение на наши специалисти, а това не е подкуп, а официално раздаване на пари на заинтересовани.
Престани да движиш по линията на квалификации на околните и кой какво казал и затова е еди какъв си , а ако можеш го обори с аргументи, отговаряйки на някого, който твърди, че тази технология е вредна и опасна...защото, че тя не е вредна и опасна...защото.

Така ще получиш някакъв шанс да изглеждаш участник в коментарите по темата по същество, а не някой, който дежурно клечи тук, за да овиква хората на противоположно мнение.
softwind
15 Юли 2011 01:39
Мнения: 5,658
От: Cambodia
Ясно се открояват две неща:
Пръво - непредизвиканете ти квалафикации отнапред - преднамерена агресия.
Второ - скодоумното сравняване на Козлодуй с шистовия газ - въобще не са ти ясни причините за затваряне на блокове 1-4, нито пък реалните проблеми при Козлодуй и шистите - видима некомпетентност
.
първо - темата за шистовия газ не я водим от тази вечер и мненията ми по нея могат да се проследят в досието ми.
второ - ти не можеш да знаеш какво аз зная за Козлодуй.
трето - аз коментирах начина на поднасяне на информацията и предлагане само на негативните страни от решението за проучване. Сравних модела на поднасяне на информация с предаването на "Ку-Ку" където кукувците обясняваха как ще гръмне атомната централа и изброяваха какви поразии ще направи на България. След това ги съдиха (преди много години).
Никакви реални проблеми на Козлодуй и шистите не съм обсъждала, а единствено начина на поднасяне на негативна информация. Според мен това е пропаганда.
Сибила
15 Юли 2011 01:44
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


В интерес на истината забелязах, че дори вчера беше извадила цитат от мое мнение и го беше коментирала.

Това не може да се каже за мен никъде.

Когато някой не ти обръща внимание, не се старай да го предизвикваш, дори косвено.

Квалификации като"истерични домакини", "кръчмарпатриоти" и тем подобни простотии нямат място не само в твърде сериозната тема за шистовия газ в официалния форум на вестника, но и в по-свободния -"Теми на форумците".


Предполагам, че се използват само за провокация и създаване на конфликти, което поредно развихряве исках да предотвратя.


Нищо друго, за твое съжаление.

Слагам те на игнор и си оставаш грижа на модертора, ако се съобрази с основнията ми, не моя.


softwind
15 Юли 2011 02:05
Мнения: 5,658
От: Cambodia
Нищо друго, за твое съжаление.

Сибила,
никога не си ми била интересна и никога не съм уважавала твоите мнения, които намирам за крайно необективни, както и форумното ти поведение.
да съжалявам за това, че ще ме сложиш на игнор е просто смешно.
sybil
15 Юли 2011 02:11
Мнения: 979
От: Bulgaria

Предупреждавам всички участници в тази тема да се придържат към правило 1.10 и да не провокират и подклаждат форумни вражни - тук или в теми под статии.
нападките и обидните квалификации не са допустими; ако те продължават във форумните теми ще се наложи намеса - редакции и санцкии.


Сибила
15 Юли 2011 02:25
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Аз приключих с едно от редките изключения, госпожо модератор, когато съм обърнала внимние на нищо неозначаващ за мен форумец. Прощавайте за безпокойството.

На останалите колеги, , които спонтанно са се намесили, за да дадат мнение на чия страна е правдата, благодаря.

Все пак повече очи по-добре виждат и повече пера по-добре пишат.
67
15 Юли 2011 05:14
Мнения: 7,197
От: Benin
Момичета, ама вие сериозно ли всичкото това?
Може би да постъпим както в добре възпитаните руски семейства, където при спор се преминавало от "ти" на вежливото "Вие" и ставало по-леко.
А междувременно ви изпращам един музикален проздрав познат от къде детството, къде детството на децата, и ви моля да обърнете внимание на пожеланието в 1:47
Натиснете тук
Искрено ваша, 67
Добави мнение   Мнения:13 1