Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
САЩ разкритикуваха света за нарушения на човешките права
Добави мнение   Мнения:5 1
Uchenikyt
06 Мар 2002 01:30
Мнения: 0
От: Bulgaria
A pyk v amreika, pravitelstvoto si zatypiava tolkova mnogo naselenieto si, che te ne znaiat kyde se namirat na svetovnata karta. Prichinata e iasna - ta da si misliat zatypeniete horica, che te sa nai-dobre i dyrjavata im moje da kritikuva i komandva, koito si iska. Pyk ot druga strana za kakvo sa i na amerika 300 miliona razbirashti ot politika i svetovna geografia hora?
Dalechnia
06 Мар 2002 03:44
Мнения: 209
От: Mexico
IIsus e kazal: " Koito e bezgreshen, neka pryv da hvyrli kamyka."
Кракра
06 Мар 2002 05:38
Мнения: 1,762
От: United States
Сигурен съм, че в доклада са казани много иситни, но преди САЩ да съдят другаде и другите да погледнат себе си и безумните все-още закони в някои щати, както и все-още ширещия се расизъм спрямо негрите, а от скоро и ксенофобия спрямо арабеските.
Апостола
06 Мар 2002 20:11
Мнения: 799
От: Bulgaria
Това се казва хималаи на лицемерието.
Докато САЩ не се затрият, света няма да се оправи.
Хайде чичко Бен, стига се кри. Покажи им какво можеш!
Анонимен
07 Мар 2002 02:08
Мнения: 13,673
От:
Тези, които направиха за не повече от 300 години история тотален геноцид на местното население, тези които се прочуха с робството и Ку-клус-клановите истории, тези които не бяха дали никакви граждански права на черните само до преди 40 години, тези които изгориха с напалм Виетнам и разрушиха икономиката на редица страни за да ги заробят икономически и политически, тези при които смъртното наказание все още не е отменено, тези които замърсяват цялата планета и искат да доминират света със сила сега дават и уроци по демокрация. Най демократични са Щатите и всички бивши и сегашни колониални страни. Да живее кралицата на Британия, Бог да благослови Американците и Евреите.
Добави мнение   Мнения:5 1