Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Три атентата за една сутрин в Израел
Добави мнение   Мнения:6 1
Анонимен
06 Мар 2002 06:44
Мнения: 13,673
От:
Само едно малко уточнение - лекарят е убит от танк заедно с шофьора в ясно маркирана линейка на Палестинския Червен полумесец, и освен това е негов секретар. Еврейските медии прикриват еврейските зверства, това е ясно, но няма да е вечно. Ще има пак холокост и без Хитлер, а ако някой се съмнява дали ще е справедливо - да се порови в историята на съвременен Израел.
Анонимен
06 Мар 2002 15:36
Мнения: 13,673
От:
Ано 1 , знаеш ли , че линейката е бира пълна с взрив!
А относно Холокоста- българите като славяни са били предвидени също да бъдат подложени на расово прочистване , след като приключат с евреите и циганите. Надали сапунъг , направен от българи би бил различен от този на нещастниците , попаднали в концлагерите на смъртта.
За това съществува и Израел, така че ако някой се опита да повтори Холокоста , евреите да имат държава , която да ги пази. Европа успя да ги унищожи или създаде за повечето евреи чувството за несигурност за живота им .
А мили ми Ано , къде да живеят те?
ULTRAS
06 Мар 2002 17:29
Мнения: 12
От: Bulgaria
До еврейския анус 2 ! На въпроса еврейските кучета да живеят на маика си в путката ако щат.Казано е и ще стане няма да има Израел и Чифути !
Анонимен
06 Мар 2002 17:35
Мнения: 13,673
От:
6 Израелци срещу 17 палестинци - евреите пак добре си направиха сметката. Ако 6-та са убити от терористи, то как да наречем убийците на 17-те сред които деца и лекари.
Циганите на сапун, турците на кайма, а евреите под душовете (ама под ония специалните).
Luca Brasi
06 Мар 2002 18:51
Мнения: 10
От: Bulgaria
Anus 2,holokaust ne e imalo.Towa e edna ot naj-golemite izmami na ewrejstwoto zaedno s komunizma i parlamentarnatarnata demokrazia w sywremennia i wid.
Izraelskata dyrvawa beshe syzdadena sys cel da se postroi za treti pyt Solomonowia hram w Jerushaleem./zawetna cel na judaizma i masonite/.
Za da ne har4at ot gotowata para'za postroiawane na infrastrukturata na Izrael,ewreite
nalagat reparacij na germanskata dyrvawa/okolo 100 miliarda DEM/,a za da ne piskat
danykoplatcite im wmeniawat 4uwstwo na wina za izwyrshen /izmislen/ genocid.

Luca Brasi
Анонимен
07 Мар 2002 03:12
Мнения: 13,673
От:
За интелигентността на Евреите никой никога не е спорил. Истината е, че те живеят най- добре като туморни образувания към всеки жив организъм. Знае се че евреин физически работник няма. Чудно защо всеки евреин все пак не си постави въпроса защо от повече от две хиляди години този народ е гонен, защо всички народи ги мразят. Защо след като Хитлер ги изтрепваше така жестоко сега те повтарят досущ неговите методи. А това, че в България евреите са опазени си има причина, това е че ние сме най -толерантната нация и за това си плащаме жестоко и това, че от нас по тъпи и по- разединени в света няма. Няма страна където Евреите да са живели по спокойно от България и то се обяснява с нашата пословична наивност и простотия. Погледнете само колко последователни сме в простотията си, стигнахме до там да въвеждаме за национален празник холокоста, та ние сме народ без никакво достоинство, не можем да се сравняваме нито с Палестинците нито даже с Авганците, които умират с кураж и с гордо вдигната глава.
Добави мнение   Мнения:6 1