Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Имам ли право на въпрос?
Добави мнение   Мнения:4 1
Шмендо Капелев
08 Окт 2011 01:07
Мнения: 674
От: Bulgaria
След като излежахме справедлива и неоспорима (при пълно спазване на член 1.7б и 2.3а) и зачитане на член 2.5 присъда, по несъществуващ, но обявен за бъдещ, член от правилника, приложен със задна дата към нас, за незначителна забележка, по донос на Старшината, искам да попитам имам ли право на въпрос ( в условие на точка 2.4)?
Ако имам това право въпроса е: защо същия член не беше приложен за него, при условията приложени за мен, въпреки доста по-гадните му забележки в заукопойната тема доведени до знанието на модератора от колеги в така цитирания по горе донос.
Ако бъде установено, че нямам това право, моля уважително, при пълно спазване на член 1.7б, и абселютно зачитане на член 2.3а, така изложения по горе въпрос да се игнорира.
Благодаря.
Шмендо Капелев
10 Окт 2011 23:21
Мнения: 674
От: Bulgaria
Очевидно нямам право на въпрос. Благодаря. Разбрах смисъла на точка 2.4 в Процедурата.
Самата поцедура ме задължава да обявя, че има разгласяване на лични данни в Натиснете тук или по точка 2.1, което както е уточнено там е по преценка на модератора. Горното отбелязваме в пълно съответствие и зачитане на Правилата т.1.2 и закона на Република България за личните данни глава първа, член втори, алинея първа :
Лични данни са информация за физическо лице, която разкрива неговата физическа, психологическа, умствена, семейна, икономическа, културна или обществена идентичност, както и данните за човешкия геном.
Същите дании се използват не един път от същия участник във връзка с 1.10 насаждане на неприязън и подигравка с друг участник и не показва респект към опонента, което е в очевидно противоречие с безусловните изисквания на т.1.1 от Правила на форума на Сега.
Моля за отношение.
Благодаря.
MediaBoss
11 Окт 2011 18:56
Мнения: 740
От: Cape Verde
Очевидно нямам право на въпрос.

Имаш право, що не?
Но на отговор - немаш.
Benedicta
12 Окт 2011 13:44
Мнения: 17,577
От: Bulgaria
Очевидно нямам право на въпрос.


Имаш право, що не?
Но на отговор - немаш.

Що ли така...?
Добави мнение   Мнения:4 1