Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
***-2
Добави мнение   Мнения:3 1
боза
21 Окт 2011 19:35
Мнения: 2,387
От: Bulgaria
Извинявам се за новата тема, но старата беше преждевременно затворена. Понеже не получих отговор на неявния си въпрос, сега ще го задам явно:


Кое от официалните публикувани правила на форума съм нарушил в тази тема?


За момента ми изглежда, че съм санкциониран според нововъзникнало инцидентно правило. И нещо повече - самото това правило априори и явно противоречи с вече публикувани мнения (например, всяко използване на чужд език е тривиално нарушение на правилото ... и още: предишни мнения със същия код не са зазведичени).


Искрено се надявам, че като алтернатива на кода използването на езоповски език няма да се санкционира. Нещо, което дори и цензурата по време на тоталитарния режим не си е позволявала.
sybil
21 Окт 2011 21:13
Мнения: 979
От: Bulgaria
Напомям ВИ първо за правило 1.7, като и подчертавам, че модераторът не е лишен от правото да изказва препоръки (както и редакцията), макар извън рамките на правилата. Особено в тема и на връх празник на вестника, в чийто форум очевидно желаете да участвате. Така че: Настойчиво молим анаграми или други двусмислени шифърчета за езотерични групички да не се използват. Особено в щекотливи ситуации, когато се изискват добро посткомунистическо възпитание и елементарен такт.

Редактирано от - sybil на 21/10/2011 г/ 21:35:54

боза
21 Окт 2011 21:30
Мнения: 2,387
От: Bulgaria
ОК. Вече е ясно.


Ще се въздържа още 2 години от участие.


Лека и спокойна вечер.
Раге о збигийме фацал.
Добави мнение   Мнения:3 1