Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
И докога така???????
Добави мнение   Мнения:2 1
Чарли Дарвин
07 Фев 2012 15:30
Мнения: 8,816
От: Bulgaria
Отварям раздела Теми на форумци и виждам само една тема, някяква от 2005 година още.
Иначе темите си ги има, примерно през нечий профил намирам мнение писано в тема от него раздел, и оттам влизам в темата.
Или през линковете за теми с нови мнения и нови мнения, горе страниците на форума, също може да се влезе в някоя тема от раздела.
Но самите теми не се виждат като списък в раздела.

Пробвах с две браузъра, от логнато и нелогнато положение, чистих бисквитки и кеш - и все така. Не прилича да е нещо локално на моя компютър само.
В тоя раздел като влязох - същото, само някаква тема от 2004 година се вижда.



И какво става по дямолите. тук все нещо се чупи, все нещо не работи както трябва. Не стига че сайта е твърде зле, и само по себе си, ами поне това дето го има да си работеше както трябва. А то .................
Чарли Дарвин
07 Фев 2012 16:11
Мнения: 8,816
От: Bulgaria
Сега като отворя през линковете
Покажи темите с нови мнения
Покажи най-новите мнения

и забелязах още нещо.

Часовете на пускане не тимите, които се виждат в тия два съписъка са някакви абсурдни.
Примерно, за тая тема, с едно мнение досега, пише че е пусната на 07 February, 2012г. - 03:02:46, а последното й мнение, което е и първо, пише че е на 2012-02-07 15:30:46
Другите теми, с повече мнения, и при тях времето на първо мнение при тия два изгледа
Покажи темите с нови мнения
Покажи най-новите мнения

абсолютно не отговаря на времето на първото мнение в темата.



Натисни тук



Натисни тук

И как въобще се появяват такива странни бъгове, какъв е тая - друг часовник ли има на сайта, няьколко часовника ли, и поне един не е сверен и то с часове, с какви леви крака въобще е писан тоя софтуер?!?
Разбирам да имаша един часовник, и да не е сверен. Ама за едно и също мнение, в различни изгледи да се вижда със савсем различно време като атрибут - това не сома не съм го виждал досега никъде, ами не съм си и помислял че въобще може да се случи някъде. ...........

То вярно че като променяхте едно друго наскоро, пак имаше нещо подобно, но тогава май бяха застопорени, в смисъл всички мнения се виждаха с едно и също постоянно време.
Добави мнение   Мнения:2 1