Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Сирийски бунтовници водят боеве в сърцето на Дамаск
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:39 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
kasapina
19 Мар 2012 19:51
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Какво казват сирийците за случая?

В квартале Меззе города Дамаск были уничтожены два и задержан один террорист
Дамаск – САНА, март 19, 2012

Утром 19 марта в квартале Меззе города Дамаск в одной из квартир жилого дома компетентными органами была блокирована вооружённая группировка.

После эвакуации жильцов засевшие в квартире террористы были атакованы, в результате чего двое из них были уничтожены и один задержан. Сотрудниками правоохранительных органов были конфискованы три автомата и ручные гранаты.

При проведении операции по ликвидации преступников один сотрудник сил правопорядка геройски погиб.
kasapina
19 Мар 2012 20:01
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Terrorists Shukairi and al-Azizi Confess to Committing Several Crimes and Videotaping them for Misleading Media
Mar 19, 2012

DAMASCUS, (SANA) – Terrorists Mohammad Walid Shukairi and Yamen Hussain al-Azizi confessed on Monday to committing several crimes, including killing a citizen in Sayda Zeinab suburb in Damascus countryside, and videotaping them to be broadcast on al-Jazeera and al-Arabiya channels to blame the security forces.

In his confessions to be aired by the Syrian TV in the evening news bulletin, Shukairi said that he fired at protesters and the security forces, and he burned several cars in return for money.

Shukairi added that the terrorist who carried out the terrorist suicidal explosion in Kafar Souseh is a man called Raed Mohammad and that he belongs to Abu-Bilal group in al-Hajar al-Aswad suburb, near Damascus.
водопроводчик
19 Мар 2012 20:28
Мнения: 18,847
От: Bulgaria
Невинни цивилни нападнали сграда на тайните служби в квартал "Ал Меззе" и са я обстрелвали с гранатомети и автоматично оръжие.
beagle
19 Мар 2012 20:30
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Родните медии яко ни сапунисват . Дори и Центъра засрамиха ...
Dart Dorvalla
19 Мар 2012 20:39
Мнения: 1,246
От: Bulgaria
Чак пък боеве? Обкръжили са някой, въобразил си, че ще си получи терористичната заплата следващия месец.
skele
19 Мар 2012 20:58
Мнения: 2,114
От: Bulgaria
Пак като т.нар. "свободни медии" само като са използвали формулировката " в сърцето на Дамаск" , значи все още не са им изпращяли бушоните до край.....С Кола и пуканки - върви.
В сграда в Дамаск са убити двама терористи -смъртници, един от спецназ също е убит при атаката. Това е.
Другото е моя мама Катар филм студио.....
kasapina
19 Мар 2012 21:22
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Външно да не говорят от името на други хора, а да им дадат думата да чуем какво са видели в Хомс и кой е извършвал зверствата срещу мирните граждани в окупирания от бандити Баба Амр.
kasapina
19 Мар 2012 21:23
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Бандитите тази нощ в Дамаск са се опитали да отвлекат офицер от сирийската армия, но не са имали успех и са се представили скоропостижно за отчет пред Всевишния.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: kasapina
skele
19 Мар 2012 21:27
Мнения: 2,114
От: Bulgaria
Mignews.19.03.2012 : Части на сирийската армия,които прочистиха Хомс и района на Идлиб от терористи и така не дадоха възможност да се повтори тактиката от Бенгази с последващо повикване на помощ за "възстаналия сирийски народ" на чужди войски , преследват метежници в посока турската граница.
Арабският политолог Анис Наккаш счита, че след разгрома и неуспеха на метежниците , същите са принудени да водят партизанска подривна дейност и така да сеят терор и суматоха с цел да провалят мирната инициатива на Кофи Анан и провеждане на парламентарни избори през май в Сирия.
Според него терора е доказателство ,че инфилтрираните от вън терористи нямат вече стройна организация и план за действие и инициативата е напълно в ръцете на сирийската армия. Сдържащата сила на Русия и посредничество в процеса ще доведе до коалиционен формат на правителство между управляващи и мирна опозиция , а това не се вписва в плановете на тези, които имат за цел повтаряне на либийския сценарий и хвърляне на страната в анархия.
OTTOMAN
19 Мар 2012 22:21
Мнения: 597
От: United States
Айде отиде коня у ряката.Чююууушш. Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: OTTOMAN
FordPerfect
19 Мар 2012 22:32
Мнения: 846
От: Bulgaria
...Няколкостотин българи се намират в Сирия, но няма точни данни за броя им заради.......
По -добре от Външно да кажат има ли по света някое наше посолство, което да е наясно колко българи живеят или пребивават в съответната страна и има ли по света по-безхаберно Външно от нашето.
Oraсle
19 Мар 2012 23:35
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Избрано от навнисаното дотук:
Сдържащата сила на Русия и посредничество в процеса ще доведе до коалиционен формат на правителство между управляващи и мирна опозиция , а това не се вписва в плановете на тези, които имат за цел повтаряне на либийския сценарий и хвърляне на страната в анархия.


Избрано от натвореното дотук:
Чак пък боеве? Обкръжили са някой, въобразил си, че ще си получи терористичната заплата следващия месец.
OTTOMAN
19 Мар 2012 23:42
Мнения: 597
От: United States
Ето защо не може да се "демократизира" Сирия. Натисни тук На запада аналния мускул се е поохлабил нещо.
Спартак
19 Мар 2012 23:53
Мнения: 3,230
От: Bulgaria
Нашата преса продължава да повтаря и повтаря продиктуваното от Запада определение -БУНТОВНИЦИ, без да спомене нито веднъж за ролята на Саудитска Арабия. Турция и др. в изпращането на модерно оръжие и обучени специалисти в Сирия и в съсипването на една независима страна по абсолютно същия сценарии като Либия. За мръсната роля на Саудитска Арабия в Бахреин и в Сирия се говори детаилно в статията : Syria, Bahrain: A Tale of Two Uprisings… One Fabricated, the Other Forgotten by Finian CunninghamНатисни тук
Спартак
20 Мар 2012 01:02
Мнения: 3,230
От: Bulgaria
С предстоящото “превантивно“ нападение на Иран от Израел и неговият най- мощен поддръжник Щатите ПРЕЗ АПРИЛ, картинката на световния колапс се оформя досущ според цяла редица от предсказания. Особен интерес представляват предсказанията не само на Маите, но и на такива доказани източници като WEBBOT.
Кои са WEBBOT и какви са техните предсказания виж. Натисни тук Освен неизброимите невинни човешки жертви, очаква се космическо нарастване на цените на петрола, като резултат от тази война. Ние независимите от Русия умници ще усетим най- бързо истината.
А материали за развитието на трагедията в Сирия има предостатъчно.
US-NATO SUBVERSION IN SYRIA: Saudi Arabia Is Arming Syrian "Opposition" As Twin Car Bombs Kill 27 In Damascus by Finian Cunningham
Many ordinary Syrians are convinced that the latest atrocity – as with previous deadly blasts in the capital and other cities across the country – is the work of terrorist groups that are being trained and supplied by foreign states in a bid to destabilize the government of Bashar Al Assad. “Some of the countries backing armed terrorist gangs, such as Saudi Arabia and Qatar, are accomplices to the terrorism targeting the Syrian people... and bear responsibility for the bloodletting,”
VOCI
20 Мар 2012 01:59
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Асад се радва на изгревите като за последно.
Само защото западняците нямат доверие на бунтовниците и не дават оръжие опасявайки се че ще попадне " в лоши ръце".
Така ония са оставени кажи-речи сами на себеси. Те няма как да свалят режиима , но давайки много жертви помагат на западната преса да го демонизира.
Вече е немислимо да се водят мирни преговори с Асад. Бунтовниците предпочитат да се бият с голи ръце и да дават още жертви неограничено дълго време.
Рано или късно на военните ще им писне и ще спретнат една Валкирия на Асадчо. След което вероятно некакво временно преходно правителство с което ще се водят преговорите.
И така , без постигане на военна победа има начин за свалянето на режима.
Асад е пътник.
staria hush
20 Мар 2012 02:59
Мнения: 224
От: Bulgaria
Бомби в Дамаск падат от небето.Тешко нараняват на Асад сърцето.Терориста здраво пипа.С гранатомети той върхлита.Смърт и ужас всява на диктатора не прощава.Ах...летете ескадрони.Диктатора да се прогони! До сибирските каторги Сталинови морги.Сталин главореза света на две разреза.Половината пороби и накрая Господ го зарови.....Тоя наистина е малумен ако си мисли така цел живот да кара.А колко му е да си вземе куфарчето $$$$$.Влака свирна еднаж дваж..Ети Варна ети плаж....
VOCI
20 Мар 2012 03:59
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Ма ти си бил скрит талант бе душо , пЪрдон - Хъше.
StrikeEagle
20 Мар 2012 06:29
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Влака свирна еднаж дваж.
Прав е Хъшът!
Влакът свирна аднаж-дваж и замина.
А-садистите останаха при държалетата.
А можеше - те ти Ница, те ти плаж...
Доси
20 Мар 2012 09:28
Мнения: 11,509
От: Bulgaria
Товарищи задокеанци, спрете да сънувате с широко отворени очи (вперени във Фокс нюз, ЦНН, ББС и присъдружие)! Събудете се! Никой няма да преговаря с терористи, които взривяват коли бомби и избиват невинни цивилни, та дори по телевизиите ви да ги наричат "бунтовници". Никой.
Така нареченият "бунт" или "революция" е смазан! А тази "новина", дето сирийски бунтовници водели боеве в СЪРЦЕТО на Дамаск!!! само показва, че армията намира и планомерно унищожава терористи, защото последните започват да се предават помежду си... по схемата който изпревари - той ще натовари (ще бъде помилван от режима).
skele
20 Мар 2012 09:58
Мнения: 2,114
От: Bulgaria
Тьощята на наш Воцю май пак му е дошла на гости. Пък може и от смяната на сезоните да е.....
Добави мнение   Мнения:39 Страница 1 от 2 1 2 Следваща