Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Центърът на "Лос Анджелис Лейкърс" Андрю Байнъм поднася топката към коша на "Сан Антонио Спърс" при победата на "езерняците" с 98:84 като гости в мач
Добави мнение   Мнения:2 1
Suomi
13 Апр 2012 08:26
Мнения: 13,732
От: Finland
За съжаление загубихме битката за първото място на изток след загуба с ОТ от Чикаго. И това при суперслаб мач на Роуз, но това е положението. Сега да си сядаме на онези работи и края на Май и Юни да сме в топформа.
----
Топновобранеца Нерленс Ноел избра Кънтъки! Така с него плюс още трима добри рукита - Гудуин, Пойтрес и Кули, останалия от миналата година Уилтрес и плеймейкъра на Норт Карълайна Стейт формират отбора за догодина. Направо си е нов, но аз все още се надявам да остане поне един от шампионския състав. Ноел идва с имиджа на Антъни Дейвис - блокировач.
Другия дълго чакан избор- Мухамад, избра UCLA, най-вече заради Адидас, както се шушука.
Suomi
14 Апр 2012 10:34
Мнения: 13,732
От: Finland
НБА
Приближават последните решителни срещи. Далас победиха на доста трудно място - в Портланд и почти изхвърлиха домакините от плейофите.
Също и Финикс в Хюстън - Наш и Ко правят сензационен финал на сезона и нищо чудно да ги видим в плейофите. Ендрю Байнъм е в страхотна форма и снощи заби 30 за още една победа без КобЕ.
На изток е доста по-спокойно и само едно място все още не е решено.
Добави мнение   Мнения:2 1