Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Финалът за купата ще е в Бургас или Стара Загора
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Suomi
13 Апр 2012 09:09
Мнения: 13,732
От: Finland
Става интересно, ако Локо Пд "открадне" едната евроквота. Може да стане доста напрежително.
Back to the future
13 Апр 2012 09:26
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Едва ли ще е точно "открадване". По-скоро "Локомотив" е фаворит в този мач, защотот за тях това наистина е мача на сезона - шанс за първа купа, шанс за Европа. "Лудогорец" така или иначе ще играе в турнирите, а и като че ли се паникьосват в по-напечени мачове.
volirik kosatka
13 Апр 2012 10:08
Мнения: 5,814
От: Bulgaria
Г-н Кириловски,разстоянията до Разград въобще не са верни.
Suomi
13 Апр 2012 10:25
Мнения: 13,732
От: Finland
Откъм публика даже са суперфаворити Локото. Да, Лудогорец би трябвало да са в турнирите. Така останалите Черноморец, Литекс и Левски ще се борят за едно място и там ще е напрежението. Славия и Черно море също имат някакви шансове, но при тях има много "ако-та". Така че доста отбори имат интерес да са против Локо Пд.
Rince
13 Апр 2012 10:55
Мнения: 4,964
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rince
Back to the future
13 Апр 2012 11:36
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Лично аз си мисля, че "Черноморец" и "Литекс" имат по-голям шанс за оставащото място в евротурнирите, но съм съгласен с Rince, че това би се отразило по-скоро положително на "Левски". Макар и да не съм такъв оптимист като него за разкарването на мустакатия баласт.
statistic
13 Апр 2012 11:42
Мнения: 4,818
От: Brazil
Става интересно, ако Локо Пд "открадне" едната евроквота. Може да стане доста напрежително


В този случай ЛеФС-то предвижда да отнеме 2 лиценза - за да допусне Лесна до ЛЕ.
БФС готви нов удар по "А" група заради "сините"

Галеникът на всички власти Левски е уплашил поддръжниците си от БФС, че може да не се докопа до евротурнирите и затова е стартирал план за служебно влизане в Европа, алармира "Бургас Утре". Ударът ще задмине дори онзи, с който Левски довърши ЦСКА на Лупи.

Натисни тук
Back to the future
13 Апр 2012 12:19
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Явно не е лесна работа това четенето, защото ако многострадалните привърженици на централния спортен клуб на армията си бяха дали труда да прочетат и какво пише в дописката, към която така любезно предоставят линкове под всички възможни теми, може би щяха да видят, че проблемите не са толкова в лошото БФС, а в "неизчистените взаимоотношения между общината, която е акционер в клуба и Митко Събев" както и в това че "Черноморец дължи и сериозна 6-цифрена сума на свои бивши играчи и треньори, което също може да се окаже труден за разрешаване проблем.". А ако можеха и да поразсъждават, че "Черноморец" не може да извърши доста от тези плащания, защото не си е получил парите от централния спортен клуб на армията, то...

statistic
13 Апр 2012 13:18
Мнения: 4,818
От: Brazil
Надежди–говежди. То и лески дължи 6-цифрена сума на бивши тренери ( Гонзо, Мъри и т.н.). Самият бай Ганьо сам признава, че е вложил милиони собствени пари в лески, т.е. няма да е изненада ако лески дължи милиони на Тара.
Това означава ли, че и лески виси с лиценза.
Защото за да се отнеме лиценз трябва да има влязла в сила присъда до 31 дек. 2011, клубът да е осъден, че дължи суми и да не ги е изплатил до 31 март 2012.

Друго е когато за да се злепостави даден клуб, друг клуб, или бивш футболист/тренер внесат жалба в ЛеФС на 30 март 2012, че им се дължат суми. Целта е една - да се дава хляб на журналята.
Suomi
13 Апр 2012 13:25
Мнения: 13,732
От: Finland
Хайде, пак от финал за купата го обърнахте на вечния спор. Имам чувството, че и тема за Олимпиадата или секса да подхванем, пак дотам ще стигнем.
Славия с евроквотата и всички са доволни!
statistic
13 Апр 2012 14:14
Мнения: 4,818
От: Brazil
Така е Сиоми, винаги стигаме до краставицата.
Славия, ако беше победила Лески , наистина щеше да получи евроквота. СЕГА е вече късно, за съжаление. На Славия остава възможността да изтъргува 1-22 мача до края, както го е правила и друг път.

А ето и новината за която писах преди малко в горния постинг.
Клубовете от "А" група дължат над 70 млн. лева на собствениците си

Натисни тук
Back to the future
13 Апр 2012 16:52
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Мдааа, както вече писах - не е лесна работа четенето...
NicopolisadNestum
14 Апр 2012 07:23
Мнения: 242
От: Bulgaria
Back..че какво му е да четеш-фасулска работа...Ама виж,разбирането-там е зорът.
daskala
14 Апр 2012 08:54
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
Завера срещу " Ей Богу"! Дали пък парите които Орденоносеца е налял, не са на Бащицата?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: daskala
Dragoi
14 Апр 2012 12:25
Мнения: 6,889
От: Bulgaria
Даскале, търси Градев да ти помага на разследванията, сам няма да му хванеш края...


Блогът на Драгой
daskala
14 Апр 2012 19:46
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
Драгой, това са вашите мечти. Левски без Батков. Да, ама Не! Сега се е снижил, но да видим докога. Така ми липсва мустакатата му усмивка.
daskala
14 Апр 2012 19:53
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
За мученето, хапането, ревовете и т.н..
Това не е по Градев. Съб, 2012-04-14 11:47

Победител се става не с омраза, а със себенадмогване

Феновете на „Лефски” излязоха с обръщение към своите футболисти за мача срещу ЦСКА. В него като вдъхновение, е написано следното: „От играчите искаме да налитат, да хапят и реват…!”! Тогава не се обиждайте ако ви наричат животни! Но написаното не ни учудва – в тази държава политиците и медиите са неадекватни, та какво остава за някакви фенчета на някакво отборче! Тези фенчета, ако бяха нормални, нямаше да станат лефскари! Това са методите на „Лефски”!!! „Хапане, ревове!” Те друго не знаят! Отива ли през 21 век да се държиш като животно!? Какъвто и да е животински рев не може да уплаши и победи интелигентният човек. Само с „хапане” и „рев” не става – ум трябва! Но който каквото може! Лефскарите са панически уплашени, щом им остана само едно „хапане” и „ревове”. На него ще разчитат! И задължително ли беше това „пасмина”, относно противника ви!? Ако искате може още преди мача да се обърнете към Организацията за защита на животните. Страх! Щом не говорят въобще за по-скорошния мач с „Черноморец” (Бс), който (както се подразбира от поведението на феновете), според тях е или ясен…или отписан! Фенчетата дори са си присвоили някои „божествени функции” – да определят кое е грях и кое не е! Майсторите на поезията са написали недвусмисленото: „всички обличате Л-то върху сърцата си” !

Аз бих призовал ЦСКА-арите за друго! Да играят с въображение, воля, интелект и достойнство! Покажете, че добре сте осъзнали личната и общата си мисия в българския спорт. Никакви некоректни и подмолни „лефскарски” средства не трябва да ви попречат и разколебават!

ЦСКА-ри, играйте за себе си! Играейки за себе си, съвместно играете за отбора! А като играете заедно, в цялост, която сплотява качествата на всички ви в едно, ставаме НЕПОБЕДИМИ! (включително треньори, ръководство, фенове и др)! СИЛА – психическа и физическа! И помнете: общият успех на отбора, е успех за всички, за всеки един участник! Но индивидуалният успех на един не винаги е успех за целия отбор! В един часовников механизъм със зъбни колела има малки и големи колела, но сред тях няма маловажни такива! И работещ часовник имаме тогава, когато тези колела са заедно, сплетени във взаимност! Някои от състезателите може да имат малко по-голям принос за победата, но купата е обща и медалите на всички са еднакви! Ето това е най-трудното – да пренебрегнеш Егото си заради отбора, да се „слееш” с отбора без да се плашиш, че ще останеш незабележим, недооценен! Само така се прави Отбор ! Победител е този, който е успял да надмогне себе си! Да надмогне възможностите на материята! Да скочи още по-високо, да бяга още по-бързо! Да упражни повече сила, отколкото има в резерв в момента! Да победиш себе си! Победител се става не с омраза, а със себенадмогване. Не с „хапане” и „ревове”!!! Победител се става с победа не над конкурента, а над себе си – над собственият страх, надмога над собствените граници и възможности, над собствената психика! Победата е само психология! Да се изправиш срещу себе си и да се надмогнеш! Има една българска дума, много добра характеристика – подвиг! Да направиш невъзможното – факт! Имаме ли примери в реалността?

И още нещо много съществено: както по-горе писах „Победител се става не с омраза, а със себенадмогване.” Затова в бойните изкуства преди и след срещата , двете страни се покланят една на друга. Поклон! Не друго! Ясно става ,че битката не е от омраза, а за самоусъвършенстване!!! Показваш, че приемаш противника като „интсрумент”, като „обект” за себенадмога, но без лична омраза! (Това не го знаят дори и самите състезатели по бойни изкуства! За повечето поклона пред загубилия е неразбираем ритуал. Знаят го най-великите им „учители”.) Нека никой не забравя, че всички битки , които водим са вътре в нас! С нас самите! Стойчо, преди мача с „Лефски” трябва да обясниш на футболистите си, че ще бъдат „хапани”… и др. Да са подготвени и да не се поддават на провокации (както стана с Присо в Пловдив).

Лефскари, не сте готови да се борите с нас! Защото нито имате знанията, нито опита, нито творческите личности, които знаят как да ви направят отбор! Имате само Институции, но и те вече не ви помагат особено, защото са с морално остаряло мислене и не носят никакво съдържание в себе си. И накрая, играйте колкото е възможно по-атрактивен футбол, с повече въображение! Атрактивният футбол привлича най-много зрители. Без въображение и творчество всяка игра става безсмислена!

Послепис: А!!!, да напиша нещо и за „Директивата”: Питам!:

1. Защо „драскачите” чакат на юристите на ЦСКА и на Георги Градев, а не си свършат работата по разследване на злоупотреби в БФС?! Това Директива ли е!?

2. Защо Борислав Попов е в две комисии неправомерно : Комисия за лицензиране на агентите в БФС и в Комисия по лицензирането в БФС!?

3. БФС няма валиден лиценз! БФС няма бюджет (както би трябвало да е по Закон) – защо не им се отнема лиценза? Конгрес трябва да има всяка година – най-малкото заради приемането на задължителен годишен бюджет. Директива!?

4. Какво прави Камен Костадинов в Изпълкома на БФС?! Той е от ръководните лица в ДПС! Член 7 от Устава на БФС казва, че „лице, което взема ръководна длъжност в политическа партия, няма право да бъде в Изпълкома на БФС!”?

5. Как съда е регистрирал този Устав на БФС и този им избор – двама магистрати в Изпълкома – тотално нарушение на Закона! Нарушение на самия Устав на БФС (Камен Костадинов, като политик, изобщо няма право да бъде там)? Директива!?

6. Защо БФС не признава Решението на Спортният съд в Лозана по случая Георги Христов от „Лефски”?! Директива?!

7. Защо, Бойко Борисов намери мощен спонсор само на „Лефски”?! Това води до неравнопоставеност на отборите в първенството. Кога ще има мощен спонсор за ЦСКА, а и за останалите отбори?

8. Защо нито една от „националните телевизии” не излъчи абсолютно нищо като новина за пресконференцията на Георги Градев? Защо по-голяма част от средствата за масова дезинформация не публикуваха абсолютно нищо за същото? Това по Директива ли е?

9. Защо е допусната през 2005/6г ситуацията с картотеката на Георги Иванов и до ден днешен няма никаква реакция и мерки по случая от БФС? Има ли документна измама? Защо Прокуратурата все още не се самосезирала?! Директива?!

10. Защо се създаде ситуацията с картотеката на Анисе?! На 5 април 2012г БФС публично обявява (като преди това, на 31 януари, е отрекла официално това), че договора на Анисе с Черноморец (Бс) е законно прекратен!. Защо Анисе все още няма картотека в ЦСКА?! Директива?!

11. Нали е ясно, щом толкова питате да ли я има тази „Директива”, че написана на бял лист няма как да я видите!?

„Няма по-сляп от този, който не иска да види истината!”

ХИПЕРТИТАН, Варна, 13 април 2012г (петък)
target=_blank id=url>Натисни тук
Dragoi
14 Апр 2012 21:03
Мнения: 6,889
От: Bulgaria
Даскале, препечатвай Фъфлеци в някой стен вестник
gowedokiller
14 Апр 2012 21:05
Мнения: 5,080
От: Bulgaria
За Директивата ли питате?
Натисни тук
Patriciat
14 Апр 2012 22:04
Мнения: 1,134
От: Bulgaria
Честно казано накефих се, че Лудите и Локо(което си е пак "луд" на 'спански) са на финал. Хората си играят доста по-добре и от Лесцки и от Цецка. А си мисля, че е и по-добре Локо да представя БГ-то в Европата, отколкото разбитата ни команда. Лудогорци нещо ми подсказва, че ще си хванат квота в първенството.
Болно ми е за любимия отбор, но колегите са прави-по-добре да преболедуваме, но да се (по)изчисти отбора от боклуците.
nikola_tsanev
14 Апр 2012 23:19
Мнения: 12,247
От: Bulgaria
Даскале, препечатвай Фъфлеци в някой стен вестник


Ти нали си имаш стенвестник, пардон фъфлещ блог, защо даваш акъл на други
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: nikola_tsanev
Добави мнение   Мнения:26 Страница 1 от 2 1 2 Следваща