Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Въпрос - може ли?
Отиди на страница:
  Мнения:28 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Ловкия
24 Ное 2012 23:06
Мнения: 56,087
От: Ghana
Оставям всичко на съвестта ти, ако я имаш.
Бъди здрав.
Yowza
24 Ное 2012 23:23
Мнения: 5,380
От: United Arab Emirates
Сибил, само да добавя към молбата ми да хвърлите и едно око на постингите на ник Ловкия (вкл изтритите) под статиите 'Станишев се подигра...' от снощи и 'Бойко Борисов: България е с най-нисък БВП...'' от днес, в които се коментират блеещи овце - по-точно Йовце с обиден намек към ника мио и обидни намеци към други форумци. Ще очаквам отговора Ви дали и тези коментари са в рамките на форумните правила. Благодаря предварително.
Ловкия
24 Ное 2012 23:41
Мнения: 56,087
От: Ghana
Аха, значи когато други форумци се обръщат към теб по този начин, не е проблем?
Но се превръща в такъв едва когато аз го сторя?
Освен това намекът ти, че разполагаш с мои снимки и думи, изпратени от личната ми поща, бе сторен далеч преди снощи.
Още по време на конфликта ми с Васик, в същата тази тема.
Какво ще отговориш на това?
sybil
25 Ное 2012 00:04
Мнения: 979
От: Bulgaria

Вече бе отправено предупреждение във връзка с правило 1.10, към момента не само няма придържане към него, а открито използване на форума за арена на лични конфликти - сега и в тази тема, което ще доведе до съответните санкции.
За постинги в фруги форуми не мога да вземам отношение и пренасяне на подобни вражди тук приемам за съзнателно провокиране на напрежение.
Ако потребители имат лични спорове, могат да ползват мейли за комуникация; ако нечии лични данни са оповестени без съгласие тук, следва да съобщите за това.
Поддържайки подобни междуособици и двете страни нарушават правилата!
hesapov
25 Ное 2012 10:09
Мнения: 359
От: Bulgaria
С изненада иучудване токущо си прочетох ника в пост тук на предишната страница, написон от светулка и не съм съгласен да ме бърка в някакви интриги този непознат ми ник, както и да ме обижда без никаква причина.Бихте ли взела отношение, госпожо Sybil?
sybil
25 Ное 2012 12:23
Мнения: 979
От: Bulgaria

Тъй като проверката ми по IP-адреси дава основания за подозрения, съм поставила под наблюдение посочените от svetulka никове.

Винаги поставям под наблюдение никове, за които има съмнения, че са нови превъплъщения на потребители с многократни санкции.

В тази връзка обаче подчертавам, че ако някой подава подобна информация е добре да се обоснове/посочи основания или източник на информация, в противен случай може да се тълкува и като нарушение на правило 1.10.

жана д`арк
25 Ное 2012 23:18
Мнения: 26,641
От: Bulgaria
Е, успя да впечатлиш единствено Жана, която охотно пое.

Ааа,не. Такива да си ги нямаме. От кого се е впечатлила Жана и какво тя охотно е поела мога да кажа само и единствено аз. Никой друг. Абсолютно никой друг. Нито Ловък, нито какъвто и да било. Само аз А Ловките да запомнят добре - не могат и нямат право да се изказват от чуждо име без съответното разрешение. Другото е обикновена манипулация
  Мнения:28 Предишна Страница 2 от 2 1 2