Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Но не там е въпросът
Добави мнение   Мнения:3 1
Дядо Заре
19 Юни 2012 14:49
Мнения: 1,293
От: Bulgaria
Ето, това е научна фантастика, а не фентъзи!
Още като юноша бледен четох една в една книжка повестта "Отарки". Там някакви примаати бяха взети под законова закрила и така са еволюирали и размножили, че повели война на живот и смърт с хората, които ги съхранили като вид. А на хората било иззето дори законното право да се отбраняват с подходящи за целта оръжия.... Повестта завършваше с това, че хората се организираха и тайно изровили скритите оръжия на дядовците си, тръгнаха на война с приматите - в битка за оцеляването на човешкия род.
Дали пък, авторът не ни предупреждава, че е време да се изправим срещу приматите, които успяха да овладеят властта в България и са път да ни пожертват в името на щастливите кокошки, кучета и разни мутренски творения а,ла д-р Франкенщайн Иноземен, за радост на мутантите от Рода Миро, Рода Цецо, родовете Искра, Цветелина, Бойко и Плевньо и прочие... !? Ако е така - за Михайл .
valentin
19 Юни 2012 16:16
Мнения: 1,299
От: Bulgaria
"Отарките" бяха следствие на научен експеримент,доказващ,че при подходящо обучение могат да изпреварят човека/в новелата-в математиката/
SPQR
19 Юни 2012 17:44
Мнения: 8,503
От: Bulgaria
"Денят на гнева"
Север Гансовски
Добави мнение   Мнения:3 1